2009 Eylül Anneleri

nihalcim sağol inşallah.ailede torunlar 8 olacak.ilk erkek benimdi ama 2 tane daha geliyor nasip olursa..ben kız olmasını istiyordum ama oğluşum oldu artık ikinciye inşallah....

ooo maşallah bizde babaaaneler bulgaristan göçmeni baba trakya anne çankırı ben dogma büyümüistanbul eşim erzurum dadaş kızda karışık olcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben dahada beterim kıs eşim bulg. göçmeni ben istanbul doğma büyüme anam balıkesirli babam bitlisli tam karma :)))

nihalcim sanırsam anne tarafından bi tanıdığın sana biraz zarar verebilir gibi yorumladım ama bi fizikçi olarak rüya yorumuma ne kadar güvenebilirsin bende bilmiyomCADIARZU

ayy allah korusun ürktüm walla

Merhaba,

Bende kızımda aynı sivilce sorununu yaşadım. Doktorumuzun tavsiyesi ile sebamed baby face kremi kullandık bir hafta içerisindeyüzünde tek bir tane bile sivilce kalmadı. Denemeni tavsiye ederim

tubacim alininde kakasi civik 2-3 gundur ishalk dicem ama 1 yada 2 kez yapiyor kakasini yani ishal olsa daha cok yapmasi gerekmez mi
genel halide iyi olunca ayni kusmasi gibi bunu da takmadim ben pek
bizimkide mi dis cikarcak yoksa

ozgecim emdi mi kizin bu sefer

baharcim sakin cok yorma kendini kizariz oglumla heeeeee
adreside aldik canim

ebrucum dünden beri keyifsiz dun de zor kaka yaptı 1 kez. bugun yeni yaptı o da su gibi. bir de dün yazmıstım çok kustu, 2 kez fışkırarak ust uste. burnundan bile cıktı. gaz sıkıntısı da vardı. anlayamıyorum hepsi birbirine karıştı (

alişin kakasında puturluk var mı peki komple su gibi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…