Baharcım çok geçmiş olsun o durumu çok iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum insan bir an ne yapacağını şaşırıyor korkudan çok şükür ki ben eşimden çok daha soğuk kanlıyım böyle durumlarda... İnşallah tekrar aynı durumu yaşamazsınız canım.
Canım benim kıyamam sana yaaa hiç atlama aşıdan hemen sonra fitilini veya şurubunu , en az 1 gün boyuncada 6 saatte bir vermeye devam et meark etme bu şekilde bir şey olmaz. Bizim hatamız ateş düşürücü vermemekten kaynaklandı yoksa verdiğin takdirde ateş yükselmiyor yine de sen tetikte olursun canım inşallah birşeycik olmadan atlatırsnız.
Çingenecim senin kızına da çok geçmiş olsun yaa durup dururken neden böyle bir durum oldu ki ve nasıl anlayıpta ateşini ölçme gereği duydun? Bencede canım eğer tekarar çıkarsa mutlaka doktora göster. Bu arada şu kulaktan ateşölçeri bende aldım 100TL bayıldım hatta Braun Termoscan Kulaktan Ateşölçer aldığım ama hiç memnun kalmadık her ateş ölçümünde yeni bir filtre kullanmalısın aşı gecemizde 1 paket filtreyi bitirdik , onunda paketi 15TL... O yüzden hiç hoşumuza gitmedi.