günaydıın
daha önce yazdımmı bilmiorum doktorlar ve eczaneler artık MUSTELLA adlı kremi öneriyor sebamed in yerine geçmiş ben kullanıyorum. şampuanını yağı herşeyi mevcut bende bi vucut losyonu birde yüzü için nemlendiricisi var güvenle kullanablirsin canım
Evet canım bende mustela aldım. adı stelatopia emolient cream bu nemlendirici birde aynı bu ürünün temizleyici sıvısını aldım önce temizliyorum ardında nemlendiricisi sürüyorum.
günaydın laarrrr
bizde dr gidicez bugün 3 te bakalım oğlum ne kadar büyümüş???
dilek çim hayırlısı olsun çok Allah ım kolaylıklar ve başarılar nasip etsin sana inş. canım
hayırlı haberlerle gel inş canım...çok tşkler
tülaycım haydi bakalım paşanı götür doktora bize de haber ver.
dilekcim gözün aydın terfi etmişsin sanırım canım. sen bi daha yazmayınca ben de unutmuşum numarayı almayı tatlım gülay girdi ama şükür haber aldık.
gülcancım kuzummmm bence de bebişi eşine bırak azcık ya da onu da al şöle çık azcık dolaş tatlım kafanı dağıt evde oturmaktan da bunalıyor insan.
Ebrucum ben aklıma geldikçe çalıştırıyorum. öyle saatlerce değil mesela sabah 2 akşam 2 saat falan. baya etkili oluyor.
kızlar bebeklerinizi emziğe nasıl alıştırdınız ya? benim oğlum bir türlü istemiyor deli olcam. tamam emzik te çok iyi bişi değil ama çok işe yarıyor. akıl verin nooooloooorrrr :)
Evet canım öyle oldu bakalım inş daha hayırlı olur böyle çok tşk.benimkide emziği keyfi isterse alıyor yoksa mümkün değil tutturmak.
nasilsiniz bakalim emel canim ya senin bebeklerinin arasinda yas varya seni negativ olarak etkiliyormu benim cevremdekiler etkilendide bende aralarinda 5yas olsun diye dusunuyordum onceden simdi erdenay 1yasina gelsin ikinciyi yapacagimmmmmmmmmmmm ZOR bir dogum gecirdim ama olsun 3tane bebisimin olmasini istiyorummmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizler nezaman diger bebekleri dusunuyorsunuz
ve arasinda kac yas olmasini oistiyorsunuz
ben şimdilik 2. yi düşünmüyorum allah artık buna uzun ömürler versin. sen normal doğum yaptın di mi zor mu geçti?