Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dileeeeeeeeek ordamısın? bana msnden ya da özelden gülayın numarasını verirmisin tatlım?
geçen gün oğlumun 2.ay aşısını yaptırdım sağlık ocağında...bana 2 damla verdiler...biri d 3 vitamin diğeri ferro sanol...ne kadar kullanacağımı söylemediler...siz kullanıyormusunuz kaç damla..
slm kızlar 2 gundur giremıyorum dun 5 dk girdim geri çıkmak zorunda kaldım umarım herkesin keyfı yerındedir geçmişi okuyamadım.....yavrum iyileşti şükür,dün kontrole götürdük 2.ayımız bitti bu dr a ılk defa gıttık saolsun fırçayı yedık geldık mama veriyoruz diye bi dövmediği kaldı((((((senin verdiğin 3-4 defa mamayla bu kadar kılo almaz kılo alımı çok mama verme diyo sankı 5 kılo almış aylık 1.ay700 2.ay 1200gr aldı....öglen gıtmeden önce vermıştım 12 de akşam 7 kadar zor tuttum nasıl aglıyo mecbur verdım yıne aman napıyım ya doymuyo veriyom işte
haa kızlar dün akşam telaşımız oldu bıde kayınvalidemler acil ıspartaya döndüler eşimin ananesi beyin kanaması geçirmiş hayırlı haberler alırız inş.
canım sana d 3ü yenimi verdiler biz doğumdan beri kullanıyoruz 4 damla.çünkü benim kızın arka bıngıldak tam kapanmamış hamilelikte yattığım için güneş ışığı yetersiz alan bebeklerde oluyormuş.d3 4damla veriyorum.ayrıca bizim dr POLİVİT isimli karışık vitamin damlası verdi.siz böyle vitamin takviyesi kullanıyormusunuz.
kızlar benim kızın uyku düzeni bozuldu.aksam 6 gibi yatıyor.her iki saatte bir kalkıp emip yatıyor.sonra gece yarısı 3 gibi kalkıp 4-4buçuğa kadar uyumuyor.sonra 6 gibi kalkıyor bir dahada uyumuyor.gündüz en fazla yarım saat yada 1 saat uyuyor.ne yapayım düzenlemek için uykuyu.kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan.o uyuyuncada uyuyamıyorum.kafamçokkarıştı
slm kızlar 2 gundur giremıyorum dun 5 dk girdim geri çıkmak zorunda kaldım umarım herkesin keyfı yerındedir geçmişi okuyamadım.....yavrum iyileşti şükür,dün kontrole götürdük 2.ayımız bitti bu dr a ılk defa gıttık saolsun fırçayı yedık geldık mama veriyoruz diye bi dövmediği kaldı((((((senin verdiğin 3-4 defa mamayla bu kadar kılo almaz kılo alımı çok mama verme diyo sankı 5 kılo almış aylık 1.ay700 2.ay 1200gr aldı....öglen gıtmeden önce vermıştım 12 de akşam 7 kadar zor tuttum nasıl aglıyo mecbur verdım yıne aman napıyım ya doymuyo veriyom işte
haa kızlar dün akşam telaşımız oldu bıde kayınvalidemler acil ıspartaya döndüler eşimin ananesi beyin kanaması geçirmiş hayırlı haberler alırız inş.
yani sütümün miktarını hiç bilemiyorum kızım doğduğunda sarılık yüzünden pompa kullanmıştık o zaman normaldi. şimdide sadece anne sütü veriom kilomuz yerinde.. sorun el pompasında die düşünüyorum hava alıo gibi eczacı iade de almadı elimde kaldı öle.. bi posta daha verdim daha iyi durum şuan birazdan ısıtayım havluyu ben. gece yatmadan sıcak bi duş aldım kızımda 5 saat aralıksız uyudu normalde geceleri sık kalkıodu ondan biriktiğini düşünüyorum olablirmi ki acep ?
Kızlar biliyorsunuz bayramdan sonra işe başlıyorum artık işlerime gözatmanın zamanı geldi unuttuğum bilgilerin üstünden geçmem lazım bundan sonra çok sık giremezsem beni merak etmeyin şekerler...
Kızlar biliyorsunuz bayramdan sonra işe başlıyorum artık işlerime gözatmanın zamanı geldi unuttuğum bilgilerin üstünden geçmem lazım bundan sonra çok sık giremezsem beni merak etmeyin şekerler...
tamam şekercim kolay gelsin. bende aynı senin gibi olucam. Çokkkk işim var çoook. mafoldumben
ayy ben geldim.. çok yoruldum çok..eşim hasta iki gündür.. her iş bana kaldı evi topladım, kızımı yıkadım yatırdım, yarın için börek yaptım, duşumu aldım geldim.. tabi ben gelene kadar herkes gitmiş.. gündüz miniğim izin vermiyo girmeye açıyom öyle kalıyo..geçmişe bir göz atayım ..