• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ay kızlar nne yazmışsınız ya, sabahtan beri okuyorum okuyorum bitmiiiiii, bitmiiiiiiiiii.... kocam beni boşarsa bu internet yüzünden biriniz beni bebeyle evinize alırsınız inşallah...

fairyblue canım sana alcam hediyeyi, çok sevindim. özelden adresini atarmısın bana.... ay ne güzel ya, heyecanlandırıyo beni hediye işi....

baharcım tosun olmuş maşallah alicik.... kıyafetine bayıldım, benimkızdada buna benzer var, pandacık diye seviyorum...

emsalcim benim kızında ilk egzaması kulaklarının arkasında başladı. ben arkasını su ile silip, mustela kullanım , şükür geçti. ama tabi ben bunun egzama olduğunu anlamamıştım ilk ve bizimki yanaklarına da sıçradı. yüzüdü kan kan olmuştu, çok kötüydü. sen hep kuru tut orayı canım, sonra mustela sür... bir de ben kulaklarının arkasının uyurken hep nemini aldım. kapalı kalmaktan daha da sulanıyordu. şükür geçti. bir de kokuda yapıyor kulaklarının arkası öyle olunca. sen havalandır canım kulaklarının arkasını ve akıntısını sil. sonra da mustela. bizimki kadar kötü olamaz eminim. bak bizimki geçti seninkide geçer.

ebrucum alişe maşallah, kız güzeli derler ya öyle canım. biz de senin oğlanı beğendik ve sana dünürcü olmaya karar verdik bizim kızla. eğer kabul edersen tabi :)

gamzecim sen konuş bacım, sen bu forumun gülüsün, bülbülüsün. seni okuyarak kahkaya boğuluyorum valla... sen olmazsan biz ne yaparız...

özgecim inşallah aradığın evi bulursun tatlım, ben de ev aramayı çok severim. ama taşınma konusu beni bozar :) biraz yorucu oluyla haliyle. ama kendi evin olsun da insanın yeter....

tülaycım halil ibrahim paşaya maşallah ya, sütün ne güzel yarayo....

nihalcim saçların da yakışmış, iyi yapmışsın ben de kestirdim, yoksa uçları mahvolmuştu valla.

daha biçok arkadaşı atladım eminim çok şey vardı yazacağım. artık kusura bakmayın....

saniyecim bence böyle daha anlamlı olacak sende istedin ya tamam artık albüm yollucam sana ben :)))))

bencede ayşecim bencede :))
diğer arkadaşlarda fikir belirtirlerse sevinirim... :)

canım hadi geçmiş olsun atlattınız maşallahh kuzuma cumartesi bizimde kontrol var... hayırlısı bakalım işallah iyi şeyler söyler...
oğluşun çok tatlı tam yemelik maşallahhhhh karabiberimeeeeee......
bizde seni seviyoruz canım ayrıca şeker arkadaşım beniimm :))

benim de aklıma geldi resim koyup güzel bir mektup yazmak ama sürprizi kaçmasın diye hoppadanak söylemedim hayret bişi :kızgın:

ctesi inşallah siz de güzeeel gzeeell haberlerle ve 142 tl lik aşı ücretini bayılmış olarak gelirsiniz kaydirigubbakcemile3

selam kızlar benim sıpa mızmız yine.Ara ara okuyup onun başına dönüyorum tekrar.Size bişe sorucam.Kulaktan ateş ölçer kullanıyor musunuz?Ben dijital almıştım bi tane ama kafama takıldı kulaktan ölçen daha mı iyi?Kullanan varsa markasını yazabilir mi?

ben kaynanamı seviyom ya kızlar..... bazen sinir ediyo ama 5 hafta yanında kaldım yeni, 1 bardak su bile istemedi. bebeği emzirirken yemeğimi hazırlayıp ayağıma getirdi. yemekten sonra masayı toplatmadı, sen bebekle ilgilen diye. akşamları sütüm bol olsun diye meyveleri soyup önüme getirdi, şerbetler hazırladı. elimi hiçbir işe sürdürmedi. valla hakkını helal etsin.

geç kalmış bir kahvaltı eden bendende sana tünaydın arkidiş... :)))

o kadar özlüyorum ki kahvaltı yapmayı çoğu zaman atıştırıyorum ayakta:1closedeyes:

kızlar ya bişi sorcam size. şimdi ben oğlumu gece polar ince bi battaniyesi var onu örtüyom üstüne de mink battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyom. beşiğin kenarlarına sıkıştırmaya çalışıyorum. bazen bakıyorum gece oğlumun ağzını örtmüş çok korkuyorum ya. siz nasıl örtüyorsunuz bebişleri bi akıl verin bana. uyku tulumu için erken mi?

selam kızlar benim sıpa mızmız yine.Ara ara okuyup onun başına dönüyorum tekrar.Size bişe sorucam.Kulaktan ateş ölçer kullanıyor musunuz?Ben dijital almıştım bi tane ama kafama takıldı kulaktan ölçen daha mı iyi?Kullanan varsa markasını yazabilir mi?
canım ben cleverdı sanırım markası kulaktan ve alından ölçenini kullanıyorum memnunum. hepsiburada dan aldım.
ben kaynanamı seviyom ya kızlar..... bazen sinir ediyo ama 5 hafta yanında kaldım yeni, 1 bardak su bile istemedi. bebeği emzirirken yemeğimi hazırlayıp ayağıma getirdi. yemekten sonra masayı toplatmadı, sen bebekle ilgilen diye. akşamları sütüm bol olsun diye meyveleri soyup önüme getirdi, şerbetler hazırladı. elimi hiçbir işe sürdürmedi. valla hakkını helal etsin.
ttütüütütü maşallah canım benim.

kızlar ya bişi sorcam size. şimdi ben oğlumu gece polar ince bi battaniyesi var onu örtüyom üstüne de mink battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyom. beşiğin kenarlarına sıkıştırmaya çalışıyorum. bazen bakıyorum gece oğlumun ağzını örtmüş çok korkuyorum ya. siz nasıl örtüyorsunuz bebişleri bi akıl verin bana. uyku tulumu için erken mi?

Canım ben hazır yorgan kullanıyorum kenarlarını da beşiğe sıkıştırıyorum

kızlar ya benim oğlumun ergenlik sivilcesi var sizlerin bebişlerinde de var mı?

Sen onu bırakta benim kızıma ne alcan söle bakalım eheheh kaydirigubbakcemile3

Canım benim kızda yorganın altına giriyordu aynen senin dediğin gibi. Ödüm patladı havasız kalcak diye. Gece yatarken üstünü kalın giydiriyorum. Kolları dışarıda kalacak şekilde önce içine polar battaniye, üstünede ince elyaf yorgan örtüyorum...

bende çok yöntem denedim ama bebişim çok hareketli olduğundan çok kez korktum şimdi bi tülbentle kundak yapıorum ki hareketi sınırlansın üstünede battaniyesini örtüyorum ellerini oynatamadığı için kendini uyandıramıoda

CAnım bende penye battaniye üstünede kışlık battaniyesini örtüyorum. Benimkide agzını kapattırıyor bazen ama sorun olmaz artık büyüdüler. Rahatsız olsan ağlar seni uyandırır. Geçeb akşam bizimki üstündeki battaniyesini teperet atmış üstünden ben örttüm o attı 3 kere üst üste dedim bu kış vakti öğrenecek başka bişey bulamadınmı. Şimdide penye battaniyeye sarıp yatırıyorum tepinmesin diye.

kızlar saolun tavsiyeler için. önümüzdeki ay uyku tulumu alayım diyorum. oğlumun da kolları dışarda zaten hiç içeri sokmadı. ama paşam osurmak için takla attığından battaniye hooop kafaya ilerliyo :D beşiğin kenarına sıkıştırmaya devam etcem herhalde. siz de benim gibi yapıyormuşsunuz.

Maşallah, Allah razı olsun.

Benim kız kolları dışarda olmazsa uyumaz. O;nun için kalın bi hırka giydiriyorum, altına serdiğim bir battaniye var onun üzerinede penya battaniyesi var. İçine yatırıyorumgövdesini ve bacaklarını penye battaniyeye sarıyorum, diğer kalın battaniyenin kenarlarını üzerine örtüyorum en üstede ince bi battaniye seriyorum zaten kolları dışarda olduğundan yüzüne gelmiyo pek, yüzüne yakında örtmüyorum battaniyeleri evin sıcaklığıda iyi oluyor

baharcım ben sadece iki kat örgü battaniye örtüyorum, o taklalar bizde de var canım. çok yukarı çakmeden örtüyorum koltuk altının birazcık aşağısından sıkıştırarark.

hilkam ben normal kolutuk altı ateş ölçer kullanıyorum. kulaktan değil. şimdiye kadar da iki kez kullandım. genellikle alna dudak dayama yöntemi işliyo bizde.

Back
X