Bizde sünneti erken olanlardanız. Hayırlı olsun. Allan damatlığını göstersin,
amin cnm sizin de inş. okadar çok kayınvalide muhabbeti döndü ki korktum vala bizde olucaz zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde sünneti erken olanlardanız. Hayırlı olsun. Allan damatlığını göstersin,
saniyecim bence böyle daha anlamlı olacak sende istedin ya tamam artık albüm yollucam sana ben :)))))
bencede ayşecim bencede :))
diğer arkadaşlarda fikir belirtirlerse sevinirim... :)
canım hadi geçmiş olsun atlattınız maşallahh kuzuma cumartesi bizimde kontrol var... hayırlısı bakalım işallah iyi şeyler söyler...
oğluşun çok tatlı tam yemelik maşallahhhhh karabiberimeeeeee......
bizde seni seviyoruz canım ayrıca şeker arkadaşım beniimm :))

canım ben cleverdı sanırım markası kulaktan ve alından ölçenini kullanıyorum memnunum. hepsiburada dan aldım.selam kızlar benim sıpa mızmız yine.Ara ara okuyup onun başına dönüyorum tekrar.Size bişe sorucam.Kulaktan ateş ölçer kullanıyor musunuz?Ben dijital almıştım bi tane ama kafama takıldı kulaktan ölçen daha mı iyi?Kullanan varsa markasını yazabilir mi?
ttütüütütü maşallah canım benim.ben kaynanamı seviyom ya kızlar..... bazen sinir ediyo ama 5 hafta yanında kaldım yeni, 1 bardak su bile istemedi. bebeği emzirirken yemeğimi hazırlayıp ayağıma getirdi. yemekten sonra masayı toplatmadı, sen bebekle ilgilen diye. akşamları sütüm bol olsun diye meyveleri soyup önüme getirdi, şerbetler hazırladı. elimi hiçbir işe sürdürmedi. valla hakkını helal etsin.
kızlar ya bişi sorcam size. şimdi ben oğlumu gece polar ince bi battaniyesi var onu örtüyom üstüne de mink battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyom. beşiğin kenarlarına sıkıştırmaya çalışıyorum. bazen bakıyorum gece oğlumun ağzını örtmüş çok korkuyorum ya. siz nasıl örtüyorsunuz bebişleri bi akıl verin bana. uyku tulumu için erken mi?
kızlar ya benim oğlumun ergenlik sivilcesi var sizlerin bebişlerinde de var mı?
kızlar ya bişi sorcam size. şimdi ben oğlumu gece polar ince bi battaniyesi var onu örtüyom üstüne de mink battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyom. beşiğin kenarlarına sıkıştırmaya çalışıyorum. bazen bakıyorum gece oğlumun ağzını örtmüş çok korkuyorum ya. siz nasıl örtüyorsunuz bebişleri bi akıl verin bana. uyku tulumu için erken mi?
hahahah güzel kızın ne isterse sırnaşık şey
ben kaynanamı seviyom ya kızlar..... bazen sinir ediyo ama 5 hafta yanında kaldım yeni, 1 bardak su bile istemedi. bebeği emzirirken yemeğimi hazırlayıp ayağıma getirdi. yemekten sonra masayı toplatmadı, sen bebekle ilgilen diye. akşamları sütüm bol olsun diye meyveleri soyup önüme getirdi, şerbetler hazırladı. elimi hiçbir işe sürdürmedi. valla hakkını helal etsin.
bilmiyorum artık sürprüzü bozmayalım zemuszemus