• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

demet çok erken değilmi canım.. aman dikkat et böyle erken cıkanların erken çürüyor:( benımkı elını agzından cıkarmıyor diş çıkaracak diye korkuyorum:(

bende istiyorummmm :(:(:( 28-08-2009 doğdu.. adını bilionuzmu siz kızımınnn heee hepiniz cvp verin bakemmmm
canim yapacakdim yapilmis bileeeeeeeeeeeeeee benim oglan uyumadi kocam bakiyor aradada ben gidiom yanina ya laptop oldugu icin yanindayimmmmmmm cok mutluyum bugunnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tabıkı hayır.. şu saatte uyusabıle skerleme olacak. gece 2 den once gece uykusuna yatmıyor

cnm sana bi tavsiye veriim mii benimkide öyleydi bazen sabah 5 lediğimizi bile bilirim.. ama ben ne yaptımmm şekerleme yapacağı bi saatte aldım onu loş bi odaya yatırdım yanına uzanarak emzirdim daldı 10 dakka snra tekrar cıyakladı tekrar gittim ve hiç yerinden kaldırmadan direk emzirdim yaklaşık 1 saat dura dura emdi ve sessiz hafiften loş olan odada tekrar uyuyakaldı veeeee o gün bu gündür hep aynı saatte aynı şeyi yapıoruzzz.. :nazar::nazar::nazar:

fatoşcumm süpersin yaa....kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

demettt maşallahh canım benim oyyoyy çokmu kalsiyum aldın hamileykenn... oy yerim o dişlerii..:nazar::teytey:

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

demet çok erken değilmi canım.. aman dikkat et böyle erken cıkanların erken çürüyor:( benımkı elını agzından cıkarmıyor diş çıkaracak diye korkuyorum:(

kizlar aileden gelen birsey genetik yani benim ablamin kide 3aylilkken cikmis ve kiz 27 yasinda masallah hic dryw gitmedi inci gibide disleri varrrrrrrrrrrrrr

canim yapacakdim yapilmis bileeeeeeeeeeeeeee benim oglan uyumadi kocam bakiyor aradada ben gidiom yanina ya laptop oldugu icin yanindayimmmmmmm cok mutluyum bugunnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm düşünmen yeter Şeniz ama şu diş olayı çok enteresan geldi bana en erken bile 4 ay bitiminde çıkar die biliorum ki dr umda bana 4 ayında çıkarabilir tavan yapmış damağı dedi

sağol nihal bir deneyelim bakalım. sabah 10 da kaldırıyorum butun gun uyuyor esek:) gece yıne aynı saat olmadan uyumuyor..
demetcim o zaman maşlah senın oğluna ırsi olan hersey var onda babası gibi gec dogdu:)kuzenı gibi dişler erkenden cıktı

cnm düşünmen yeter Şeniz ama şu diş olayı çok enteresan geldi bana en erken bile 4 ay bitiminde çıkar die biliorum ki dr umda bana 4 ayında çıkarabilir tavan yapmış damağı dedi

cAnim aileden gelen birsey ben kusdugu seyden kalinti santim kaynanam dedi bu cocugun disi cikmis dedi gecen gunde esim demisdi ben inanmamisdimmmmmmmmmmmmmm ama gercek cok tatli ya salyalandida hep elli agzinda emziginin ters tarafini aliyor agzina dusurup.

kızlar bu arada bu ssk ya acaip kılım. bana salı gunu gıt ptt den paranı al dedıler. bende bu sabah erkenden eşimle çıktım evden anneme gittik. anneme gidecegım zaman taksı ıle zor oluyor diye sabahtan eşimle ghidiyorum. neyse oğleden sonra cocuku anneme bıraktım gittim ptt ye. hoppp paran yytmamıs edıler. see onlara bakma dedıkleri gune 3 5 gunde sen ekle dedıler çok kızdım..

sağol nihal bir deneyelim bakalım. sabah 10 da kaldırıyorum butun gun uyuyor esek:) gece yıne aynı saat olmadan uyumuyor..
demetcim o zaman maşlah senın oğluna ırsi olan hersey var onda babası gibi gec dogdu:)kuzenı gibi dişler erkenden cıktı

cnm dene mutlaka en fazla 3 gün zorlanırsın belki snra zaten kendi o saatte yatmak ister.. valla ben bugün biraz geç yatırıım sabah geç kalksın dedim ama nerdeeee 9 da babasının kucağındayken resmen ayakta uyuduuuu o kadar uyandırmaya çalıştım banamısın demediiii... ha ama gündüzleri çok uyutma tabikide... bizim gündüz uykumuz toplasan 3 saati geçmezz... gecemiz kesintisiz şükürr....

ewettttttttttttt yaaaaaaaaaaaaaaa ablama cekmis dis konusunda senin bebisin adi neydiiiiiiiiiiiiiii tickerini yapiyim canim

kızlar bende gidiom kocam boşıcak valla başımın tepesinde azrail gibi dikilio hadi hadi dieee... napcekse benii:utangac: öpüldünüz hepinizzz... bebişleri koklayın yerime... :enbuyukkk:

nihal 9 çok erken bana. çalışmaya başlayınca benı üzer o kadar erken yatması en erkenn 11:30 dd uyuturum ben.. gündüz nasıl uyutmayacagım ınan bılmıyorum çünkü çok huysuz oluyor o zaman. bugun 10 da uyandı su saate kadar 7-8 saat uyumustur..

nihal 9 çok erken bana. çalışmaya başlayınca benı üzer o kadar erken yatması en erkenn 11:30 dd uyuturum ben.. gündüz nasıl uyutmayacagım ınan bılmıyorum çünkü çok huysuz oluyor o zaman. bugun 10 da uyandı su saate kadar 7-8 saat uyumustur..

ilgisini çekicek şeyler yap... mesela müzik dinletirken oynat aynaya baktır tam mahmurlaştığı zaman altını aç snra uykusu zaten açılır ben neler denemedim neler yapmadım kiiii... 2 saatte bir 15 dakka uyutmaya çalış snra uyandır vs vs vs... inş kurarsınız cnm bi an önce düzeninizi...

Back
X