KZLARRRRRRRRRRR ONCE MASALLLHA DEYIN LUTFEN benim oglusumun disi cikiyor aalttan 2taneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KZLARRRRRRRRRRR ONCE MASALLLHA DEYIN LUTFEN benim oglusumun disi cikiyor aalttan 2taneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fatoşcumm süpersin yaa....kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanhttp://lb1f.lilypie.com/9R0Tp2.png opuyorumnanaktan
canim yapacakdim yapilmis bileeeeeeeeeeeeeee benim oglan uyumadi kocam bakiyor aradada ben gidiom yanina ya laptop oldugu icin yanindayimmmmmmm cok mutluyum bugunnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende istiyorummmm28-08-2009 doğdu.. adını bilionuzmu siz kızımınnn heee hepiniz cvp verin bakemmmm
tabıkı hayır.. şu saatte uyusabıle skerleme olacak. gece 2 den once gece uykusuna yatmıyor
fatoşcumm süpersin yaa....kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
demettt maşallahh canım benim oyyoyy çokmu kalsiyum aldın hamileykenn... oy yerim o dişlerii..:teytey:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
demet çok erken değilmi canım.. aman dikkat et böyle erken cıkanların erken çürüyorbenımkı elını agzından cıkarmıyor diş çıkaracak diye korkuyorum
![]()
canim yapacakdim yapilmis bileeeeeeeeeeeeeee benim oglan uyumadi kocam bakiyor aradada ben gidiom yanina ya laptop oldugu icin yanindayimmmmmmm cok mutluyum bugunnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm düşünmen yeter Şeniz ama şu diş olayı çok enteresan geldi bana en erken bile 4 ay bitiminde çıkar die biliorum ki dr umda bana 4 ayında çıkarabilir tavan yapmış damağı dedi
sağol nihal bir deneyelim bakalım. sabah 10 da kaldırıyorum butun gun uyuyor esek:) gece yıne aynı saat olmadan uyumuyor..
demetcim o zaman maşlah senın oğluna ırsi olan hersey var onda babası gibi gec dogdu:)kuzenı gibi dişler erkenden cıktı
sağol nihal bir deneyelim bakalım. sabah 10 da kaldırıyorum butun gun uyuyor esek:) gece yıne aynı saat olmadan uyumuyor..
demetcim o zaman maşlah senın oğluna ırsi olan hersey var onda babası gibi gec dogdu:)kuzenı gibi dişler erkenden cıktı
benn kacarrrrrrrrrr
Ali Tuna oğlumun ismi..
nihal 9 çok erken bana. çalışmaya başlayınca benı üzer o kadar erken yatması en erkenn 11:30 dd uyuturum ben.. gündüz nasıl uyutmayacagım ınan bılmıyorum çünkü çok huysuz oluyor o zaman. bugun 10 da uyandı su saate kadar 7-8 saat uyumustur..