• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

günaydın canım sölemekle olmuo alacan eline makinayı çekecen fotonu koyacannnn... delikafadulden
katilixorum seker ya ben senin fotonu goremedimmmmmmmmm.buarada bende kestirmek istiom pirasa saclarimi kicima kadar geliiiiiiii wallaaaaaaaaa

Senin adına çoksevindik.ınşallah dahada hızlı bir şekilde kilo almaya devam eder.

Bende de aynı dert var yaa 2 çocuklu olmak çok zormuş dün haziran gelsede şu çocuğun okulu yaz tatiline girse diye hayal kuruyordum.

Gaz sancısı olan çocuklar bu şekilde uyanır. Damlası varsa damlasına devam et. Ayaklarını sıcak tut.GAzını çıkarmadan uyutma.

Hadi yaa biri akıllanmamışmı kim kio??

Biz atlattık çok şükür oğlum o anıyla ilgili hiç bişey hatırlamayacak resimleri bile yok.. (Makinayı almayı unutmuşuzda aceleden.) Ben herkese öneririm erken sünneti.

Doktormu önerdi başlamanızı sizmi karar verdiniz. Birde pirinçunu yaparken ütmü kullanacaksınız.ıneksütünü1yaşakadar önermiyorlarya??

Maşllahh:nazar: Hadi hayırlı olsun.Benimilk oğlumun 4.5 aylıkken çıkmıştı seninkidaha bile erken. Şimdede ara bir ufaklığın ağzını yokluyorum belki abisigibi erkenden çıkarırı diye.

Anammmmmmm Demetin oğlanın dişimi çıkmış :1shok:. Hey maşallah tosunuma benim :nazar:

sagolun teyzeleri birazcak huysuz olduk ama neyse katlanacam.

isde benim tosunummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $Bild014.webp
    $Bild014.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $Bild021.webp
    $Bild021.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 23
günaydın kızlar. geçmişi okuyamadım çok işim var yaaa :(
demet kız o ne coool bir bebektir yarabbim nasıl bakışlar onlar öyle :) maşallahhhhh....

günaydın nihalcim
demet maşallah canım tosun paşaya:nazar:
tesekkurler seker sende kaan pasaninkini koysan.ne guzel olurrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar. geçmişi okuyamadım çok işim var yaaa :(
demet kız o ne coool bir bebektir yarabbim nasıl bakışlar onlar öyle :) maşallahhhhh....

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sorma sorma disi seni icide beni yakiyorrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

KZLARRRRRRRRRRR ONCE MASALLLHA DEYIN LUTFEN benim oglusumun disi cikiyor aalttan 2taneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşşalh tosunumuza yaaaa :) diş buğdaylarına başlıyoruz deseneee :)

kızlar bu arada bu ssk ya acaip kılım. bana salı gunu gıt ptt den paranı al dedıler. bende bu sabah erkenden eşimle çıktım evden anneme gittik. anneme gidecegım zaman taksı ıle zor oluyor diye sabahtan eşimle ghidiyorum. neyse oğleden sonra cocuku anneme bıraktım gittim ptt ye. hoppp paran yytmamıs edıler. see onlara bakma dedıkleri gune 3 5 gunde sen ekle dedıler çok kızdım..

canım ben paramı işlemler bittikten sonra 10 gün sonra aldım :)

herkese merhaba bebişleriniz kaç kilo ikinci aşıya biz kasımın 23 ünde gittik 5 kiloydu sizce normalmi
bana az gibi geliyo
biz 4 aralıkta 5.70 kiloyduk (6 eylül doğumluyuz)

kızlar kanal D de doktor gürkan kubulayı dinliom anam kahve bilem kilo aldırıomuş adam süper anlatıoo yaaa

Maşallah Demetcim oğluşuna
sagol sekerrrrrropuyorumnanaktan
demetcim koycamda ayıptır söööööööölemesi nası resim koycamı bilmiyommmmmmmkaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyyyyyy canim ecem benim bize cvp yazarkan al tarafda eklenti var oraya tikla sonrada durch bilmem birsey dio ordan sonra resmini tikla yukle de olup bitiyorrrrrrrr.

kızlar kanal D de doktor gürkan kubulayı dinliom anam kahve bilem kilo aldırıomuş adam süper anlatıoo yaaa

ewetttttttttde canim kaynana korkuyor nazar ederler diye banada 4 ayaina kadar biryere cikma tanidik kimse gormesin nazardan catlatir diyorrrrrrrrrr offffffffff oooooooooooffffffffffffffff yaw genetik diom anlamiiiiiiiiiiiiiii beni m ablaminkide 3aylikken cikmis inci gibi disleri varrrrrrrr.

günaydın canım maşallah dimi erdenay paşaya dişini bile çıkarmış
he walla şok oldum... allah nazarlardan korusun... nasılsın canım?
Sanada günaydın...
Kızlar ben eve gidiyom bebeişi emzirip geleyim.Size iyi muhabbetler.
hadi afiyet olsun lop lop et olsun pıt pıt yağ olsun :))
tesekkurler seker sende kaan pasaninkini koysan.ne guzel olurrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sorma sorma disi seni icide beni yakiyorrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
hem ne yakmak anacım walla fifty cent halt etsin yanında cool erkekimin :)

ayyy diş buğdayı yapcezzzz istanbullu kızlar toplanıp toplanıp yapalım olma mı beah?
nihalcim iki üç günde bir türk kahvesi keyfim vardı onu da yok ettin aferin sana ne diyim ki. öle pat diye sölenirmi beah kilosunu veren var veremeyen var hayret bişi Çok üzgünüm çoook

jaska canım ben hiç kanguruyla çıkarmadım dışarı. zaten dışarı da pek çıktığımız yok ya :) rahat edemicek gibi geliyor bana kanguruyla. evde denedim sıkılıverdi oğlum içinde.

selam kızlar... demet maşallah oğluşuna yaa çok tatlı olmuş.. dişleri çıkıyo ohh maşallah..
benim yeğeniminde erken çıkmıştı dişleri 6 aylıkken 4 tane dişi vardı..diğeri de 10 aylıkken anca çıkardı çoçoukttan çoçuğa değişiyo işte..

ayyy diş buğdayı yapcezzzz istanbullu kızlar toplanıp toplanıp yapalım olma mı beah?
nihalcim iki üç günde bir türk kahvesi keyfim vardı onu da yok ettin aferin sana ne diyim ki. öle pat diye sölenirmi beah kilosunu veren var veremeyen var hayret bişi Çok üzgünüm çoook

ah baharım ben ki mağazaşlardan ağlayarak çıkan bi tipim şuan yerlerdeydim burda üzüntüden adamı bi dinleyeblisen kahvenin paketini görmek istemessin walla ama yok karar verdim yavaş yavaş rejim moduna giriom bu akşam 50 mekikle başlıcam kaydirigubbakcemile2

ah baharım ben ki mağazaşlardan ağlayarak çıkan bi tipim şuan yerlerdeydim burda üzüntüden adamı bi dinleyeblisen kahvenin paketini görmek istemessin walla ama yok karar verdim yavaş yavaş rejim moduna giriom bu akşam 50 mekikle başlıcam kaydirigubbakcemile2

ben de geçen gün mekik çekeyim dedim.kocama dedim bacaklarımı tut kız bırak mekiği kafamı kaldıramadım ya yerden :) çok hamlamışım yaaaa. gerçi eşimin de suçu var güldürdü durdu beni ama :(

Günaydın kızlarrrr. Herkes iyidir inş. Bende gaza geldim gittim saçımı kestirdim. Hiç bu kadar kısa yapmamıştım hayatımda kaydirigubbakcemile3 ama yakıştığını düşünüyorum. Rihannanın saçı gibi oldu. Önler uzun arkalar kısa kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan canım resmini koyda görelim rihannacım kaydirigubbakcemile3valla gaza gelip bende mi kestirsem ne yapsam ki... gerçi sizin saçlarınız düz rahat rahat kestiriyonuz benim ki dalgalı kesince daha iğrenç oluyo beee...

günaydııııııııııııııııııın kızlar keyifler nasıl
demetcim hayırlı olsun dişiniz canım maşallah benim oğlum ilk dişini 11 aylıkken çıkarmıştı onun için şimdide erken beklemiyom diş olayı genetik
hüsniyecim demir damlasını bence verme 4 aylık olunca başlanıyo
gamzecim tülaycım allah yardımcınız olsun ne bitmez misafiriniz var yaaaaaaaaaa kapıya not yazın kapalıyız diye hehe
fatoşcum ve nihalcim baya kaynatmışsınız hehe bizim topik yetmiyo bide ağustosamı takılıyonuz ben geçmişi zor bitiriyom maşallah hızınıza yetişemiyom
ebrucum süt olayını fazla kafana takma arada yorgunluktan azalıp dinlenince artabilir

4. ayda başlanıyosa bu ebe niye başlattı bize bee..manyak mı nedir :olmaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

saol cingene 00 adini unuttumm:(((

Son düzenleme:
Back
X