Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım onun gelısım evrelerınden bırı ve belkı dısı kasınıyor bırakın kendı halıne derım ama sadece parmaga odaklı ıse yavas yavas bıraktırmalı.ayrıca kesfedıyor elını parmagını.agzına alacakmıs nesnelerı yakında oyle tanırmıs.hıjyene onem verelım elını falanda sık sılelım.Allaha emanet.evet canım cok komik oluyor elini agzına götürmek için hazırlanışı yokmu.
peki babası kızım ağzına sokma elini diye cekiyor elini sinir oluyor kız tekrar aynı sey sizce elini ağzına sokmasını engellemek için çekmek çocuk gelişimini olumsuz etkilermi mesela daha asabi yada inaççı olmasına sebep olabilirmi. çokmu gereksiz kaygılarım var ne dersiniz
canım gunluk hiç sağmadım ben direk emziriyorum. çok sukur mamaya gerek kalmıyor. ama çok sınırdayız heran mama gerekebılır. bıraz dolapta sütüm var bakalım bır sure daha ıdare ederız.
ayfercım 1 öğünde ne kadar
iyi geceler herkese gece vardiyası başlamış yine benim sıpa geç uyumasa benımde girecek vaktım yok hani...
meryemcim yagız günlük min.800ml içiyo günlük ort.500ml sütüm çıkıyo 3 er ölçek 3 defa da mama yiyo hatta bazen 4-5defa (ama nadir)
mehtap sen elma suyuna başladınmı canım
cnm dün verdim 40 cc...10 cc önce biraz içti 1 saat sonra kalan 30 cc yide içti..valla çok sevdi...bişide olmadı ama tuba az az ver dedi bundan sonra versemde 30 dan fazla vermicem...sana doktorun sölemişti sende dene nolcakkicokacimcoookiyi geceler herkese gece vardiyası başlamış yine benim sıpa geç uyumasa benımde girecek vaktım yok hani...
meryemcim yagız günlük min.800ml içiyo günlük ort.500ml sütüm çıkıyo 3 er ölçek 3 defa da mama yiyo hatta bazen 4-5defa (ama nadir)
maşallah canım senin sütünde iyi artmış ilk günlere göre.herkese bol sütlü günler.iyi geceler
gulcan masallah barekallah bak ne guzel artmıs sutun.
iyi geceler herkese gece vardiyası başlamış yine benim sıpa geç uyumasa benımde girecek vaktım yok hani...
nabersinizzzzz hatunlarrrrr?
iyi geceler kızlar nabersniz
cnm dün verdim 40 cc...10 cc önce biraz içti 1 saat sonra kalan 30 cc yide içti..valla çok sevdi...bişide olmadı ama tuba az az ver dedi bundan sonra versemde 30 dan fazla vermicem...sana doktorun sölemişti sende dene nolcakkicokacimcoook
iyi gecelr cnmmirmirmirmir
ayfercim iyi sayılırım ama ağrım oluyo...halaa
fatoş um takılmak ne demek canımsın...ne yapcen yanlız...? uyudumu yiğit paşa?
bizz başladıkkkk cokacimcoook cokacimcoook
arkadaslar doktorun bana verdıgı dokumanda elmayı cam rendede rendeleyıp tulbentten gecırılerek verılmesı gerektıgı yazıyor bılgınız olsun.prof hemde yazan.
doktora baktır fıtık mıtık olmasın dıkıs arasından cıkar Allah korusunayfercim iyi sayılırım ama ağrım oluyo...halaa
fatoş um takılmak ne demek canımsın...ne yapcen yanlız...? uyudumu yiğit paşa?
ayferim sende bendesin canımmmmm benimde toplasan günde en fazla 180 ml. çıkıyo...200 ü görmedim hiç:gitme:
ayferim ben normal rendede rendeleyip hani şu çayı süzdügümüz süzgeçler oluyoya ondan süzüp verdim bişi olurmuki kız:uhm:
fatoş sadece elma suyumu verdin ne kadar verdin canikomcokacimcoook
kulak cekıstırıyor bızımkı hep.arkadasım akıntı olabılır kasıntı yapar dedı ama akan bısı yok su anda.oyle yapınca kewndı kulagımızı nsıl kasıyosaK OYLE YAPIYOM ONADA HAFIFCE DISINDAN.RAHATLIYO.YOKSA KOPARCAK KUlagını bazen.
cam rende hanıo cam balık seklınde ama sende suzuyton nertıcede doktora sormalşı ya.ama yıllar yılı bebekler ıcın satılır o cam rendeler kı rende seklınde degıl oyle adı ama.urun bu bak VIB Cam Rende - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!