• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

özgecim, gülaycım, dilekcim, Gladriel (ismini bilmiyorum canım) tşk.ederim.. kaynana muhabbetini kaçırdın gülcancım ama istedigin her an konusmaya hazırız. konusa konusa rahatlıyoruz malum bu kaynana muhabbeti de konus konus bitmezzz........

tam emzirirken açtım. defne memeyi çıkarıp bakındı bakındı ve agladı.. hay allahım ne var bunda korkacak :) canım kızım kıyamam..?

kiyamam kuzucugumnmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

demetcim sağol canım, eğer sen bana ticker yapmasaydın valla hiç aklıma bile gelmeyecekti eline sağlık....
birsey degil canimmmmmmmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/334520-2009-eylul-bebekleri-yilbasi-hediyeleri.html
ne demek canim coooook begendik.fotolari ekledim bile.benimki niye gelmedi yaaa alla alla..

yerim ben o pasa yiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaa cok tatli masallah pantolonlu takimin aynisini erdenayada aldim arkasindaki resim cok hosuma gitmisdiiiiiiii sen onu koymamissin,masallah yaaaaaaaaaaaaa ogluna yirim onu yirimmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar: pakettin ustune susleri takarken insallah dusmez diye dua ettimmmmmmmmmmmmm:utangac::utangac::kedi: dusmemissssssssssssssssssssssssss:sm_cool::sm_cool:

birsey degil canimmmmmmmmmmm

yerim ben o pasa yiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaa cok tatli masallah pantolonlu takimin aynisini erdenayada aldim arkasindaki resim cok hosuma gitmisdiiiiiiii sen onu koymamissin,masallah yaaaaaaaaaaaaa ogluna yirim onu yirimmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar: pakettin ustune susleri takarken insallah dusmez diye dua ettimmmmmmmmmmmmm:utangac::utangac::kedi: dusmemissssssssssssssssssssssssss:sm_cool::sm_cool:

o fotoyuda koydum canimm pantolon gömlek degilmi?o foto ekli simdi baktim.yaaa bizim hediyemizde gelsin bi an önce sanaaaa..
süsler düsmemisti bayildim walla yaa tekrar cok tesekkürler.paketi alinca öyle duygulandimki ilk yeni yil hediyesi oldu pasamin.Şeniz

selam hatunlar.. geçmişe göz atamadım elektirkler kesikti bugün .. iki saat önce geldi, trafo mu değiştiriyolarmış öyle birşey işte.. hava kapkaranlıktı üstüne.. birde kzızm bugün çok iştahsız ne zormuş iştahsız bebişle uğraşmak ya.. bu aralar genelde iştahı yoktu ama bugün hiç birşey yemedi.. yedirdiğimi de tükürdü, ağzında biriktirdi yutmadı.. biraz önce 120 ml içtidee artık uyudu.. tabi bütün gün aç olunca tak etti sanırım artık.. sizlerden ne haber?

çok iyi bilirim iştahsızlıgı yaa allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

kızlar bir kek yaptım. oktay ustadan aldım tarifini dün. süpper oldu.. cevizli havuçlu tarcınlı kek.. cokacimcoook mafoldumben cokacimcoook mafoldumben :CüvCüv:
isteyen olursa yazayım tarifini.

çok iyi bilirim iştahsızlıgı yaa allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

bu ara bıraz ıstahsızlastı bebısler.emsalcıgımın esra sadece vanne sutu ıcmek ıstıyormus e sutu az kızın.dılek sagolsun ben verıyım demıs Allah razı oılsun ne ıyı kız bu ya Allah gonlune gore versın.emsalcım nasıl oldu esranın mama yemesı ya

istemez miyiz hiç canım.

hemen tatlımzemuszemus

CEVıZLı HAVUÇLU VE TARÇINLI KEK

3 yumurta
1,5 su brd.şeker
2 havuç
1 su brd.sıvı yağ
1 su brd.süt
yarım su brd.ceviz
3 su brd.un
2 vanilya
2 kab.tozu
1 tatlı kaşığı tarçın

2 havuç rendelenip 3 tatlı kaşığı şeker ile 5 dk.tavada pişirilir (1,5 su brd.şekerden alın 3 yemek kaşığı şekeri) ayrı kapta yumurta ve şeker çırpılır. süt ve yağ eklenir çırpılır. tarçın, un, vanilya, kab.tozu sırasıyla eklenip çırpılır. en son havuç ve ceviz ilave edilip karıştırılır. yağlanmış tepsiye dökülür. en üste biraz ceviz serpilir kiii kavrulmuş ceviz süper oluyor. yarım saat 180 derece fırında pişirilir. afiyet olsun cokacimcoook

en fazla yarım saatte hazırlanması sürüyor....

ya tubacım ne ıyı olmus yılbası hedıye topıgı actıgın elıne saglıkk.bı gecmıse bakımmm

rica ederim canım ne demekkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ay ayfercim benim kızda sagdıgım sütü çok severek içiyo ama mama yemememk için bin takla atıyo..ama gel dörki sütüm çok az :((((

hemen tatlımzemuszemus

CEVİZLİ HAVUÇLU VE TARÇINLI KEK

3 yumurta
1,5 su brd.şeker
2 havuç
1 su brd.sıvı yağ
1 su brd.süt
yarım su brd.ceviz
3 su brd.un
2 vanilya
2 kab.tozu
1 tatlı kaşığı tarçın

2 havuç rendelenip 3 tatlı kaşığı şeker ile 5 dk.tavada pişirilir (1,5 su brd.şekerden alın 3 yemek kaşığı şekeri) ayrı kapta yumurta ve şeker çırpılır. süt ve yağ eklenir çırpılır. tarçın, un, vanilya, kab.tozu sırasıyla eklenip çırpılır. en son havuç ve ceviz ilave edilip karıştırılır. yağlanmış tepsiye dökülür. en üste biraz ceviz serpilir kiii kavrulmuş ceviz süper oluyor. yarım saat 180 derece fırında pişirilir. afiyet olsun cokacimcoook

en fazla yarım saatte hazırlanması sürüyor....

rica ederim canım ne demekkaydirigubbakcemile5
cok güzel birseye benziyor hemen deniycem ama bu kiloları nasıl veririm bilmemkafamçokkarıştı
küçücük bir şaka işte ne cıkar dememek lazım bak bebek çıkmış.nasıl bir şaka anlayışı var kızın acep

aaaa cok sasırdım cocugun agzından kesmık gelmesı peynır gıbı yanı,yettıgını gostergesı tabı bıde aglamıyosa benım kız sık sık emıyo bıde ben kuru dut yıyorum costuruyo sutu valla ben cok memnunum deneyın derım yazık ya cok erken mama ıcın tabı sut gekmıyosa ayrıda uzuldum valla getırın ben emzırım hepsını:))))

canım çok üzüldüm yazdıklarına, vahvahlanmanın anlmı yok bence mama verenler için.... şuan çok fazla sütün olabilir, ama ya olmasaydı ne yapacaktın acaba... aç mı kalacaktı bebek.... yazarken dikkat etmen gerekir, insan tabiki ister sütü olsun da doya doya emzirsin... ama bazen istemekle olmuyor bu işler....

Back
X