Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tulaycim bak senin iccin kocama indirttim canim
alis ve ben
dilek haklısın canım. aynı seylerı bende yasayacagım. Allah sabırlar versın. çocugun annesıne babasına ihtiyacı var. akşam biz evdeyken ya bende ya babasında olmalı ki çocuk da kendını ıyı hıssetsın
ya umarım çabuk atlatırlar cnm yaa bu atakmıdır nedir....fitili kabızlık için verdi doktor adı supp gliserin kansuk cnm yarım veriyoz hemenişe yarıyoBu fitil kakasını yapması içinmiydi. İsmi nedir?
Sivaslı canım benim kızımdada var bir huzursuzluk 2-3 gündür.
12. hafta bebeklerin gelişim atağını yaşadığı dönem ben buna bağlıyorum.
Eli devamlı yüzünde kaşıyıp duruyor.
Bunun nedeni ne olabilir diye sormuştum cevap verenlere teşekkür ederim.
Gece doğru düzgün uyumuyor. En erken 2 de yatardı şimdi 3 yaptı.
Gün boyu uyudu durdu uyumadığında ise ağlıyo, eli yüzünden düşmüyo sağa sola sallanıp duruyo sanki hasta gibi.
Bu en fazla 1 hafta sürer sanırım. İnşallah düzelirler.
cnm benimkisi dogru düzgün anne sütü almıyokimafoldumben hep mama:gitme:cnm ilk defa bu kadar çok yaptı ama ya göbeğine kadar düşün
dr umuz normal dedi anne sütü aldığı için emilim fazla olur posa kalmayabilir dedi bize ama
canım hoşgeldin...ela yı öp benim için ciyaklamaz inş. hehee
bendede var koca bi göbek:1no2:ebru yedi bitirdi beni bu oğlan:) canım ben 14 kilo verdim dogumdan sonra. şimdi zar zıor 1 kılosunu gerı aldım:) ben zaten zayıftım canım eskı halıme döndüm bitek şu göbek istediğim gbi değil. seninle sn görüşmemizden 3 hafta soonra dogum yptım karnım dahada buyumustu:) halıyyle kuculmesıde zor
aman valla tencere dibin kara seninki benden kara misaliiiii olduk ama sinirleri bozuluyor insanın....şimdi bak mızıldıyo oğlum hemen emzir dio diyom saati gelmedi acıktı diyo yaaa
herşeyi biliyolar
benım gibi yap:) dun cocuk aglıyo banyodan sonra ayy beynımı yedı emzır sussun dedı. yok dedım. ısrar edınce cık dısarı dedım gitti odadan:)
alis ve ben
Offf bende de aynı psikoloji var birde zaten gündüzleri yanında olamıyorum yaaa geceleri sürekli onunla oynamak zorundaymışım yoksa beni annesi gibi görmez başkalarına alışır gibi bir fikre sahibim maalesef.
Bu arada kızlar canım çok sıkıldı yaaa çok mutsuzum mafoldumben Şimdi söyleyin bakalım haklımıyım yoksa abartmışmıyım defne demin çok fazla huysuzlaştı uyutma çabalarımıza rağmen uyumadı gözler kıpkırmızı oldu. Ve sürekli bağırıp ağlıyordu eşim aldı ayağında sallıyordu ben sallayayım dedim tabi akşamdan beri ilgelendiğim için çok yoruldum deyip ona vermiştim o nedenle zaten yorgunum diye ben sallarım dedi sonra yan odadan kayınvalidem geldi işte zorla eşimin ayağından aldı götürdü salona, orda sallamaya başladı ayağında tabi ben aşırı derecede sinirlendim gittim bende zorla aldım ayağından birde gerizekalı ısrar ediyor bırak ben uyuturum diye deli oldum. Sonra eşime patladım neden veriyorsun diye o da zorla aldı ben vermedimki diyor, tabi orta yolunu bulduk bundan zorla almaya kalksa bile tersleyecek vermeyecek ama haksızmıyım kızlar yaaa bebeğim huzursa ağlıyorsa avutması gereken biri varsa o da benimdir ben dururken sana ne oluyor ama di mi????
ben şimdi siparişini verdim umarım pişman olmam benimki de oynar
ben de sendenim arkadaşım bıktım valla hazırlık yapmaktan yine geleceklermiş cuma günü.sağolsunlar ama benim için çoooook yorucu oluyor
ah canım yaaa kıyamam sana ben elbette o hak illaki senin ama oda babanesi emin ol kötülüğü nü istemez...cnm sabırlı ol bu durumlara..ama kim ne yaparsa yapsın defne herzaman sende daha çok sakinleşip duracak ve mutlu olucak senin kucaağında unutma sen onun biricik annesisin....
dilek şimdi uyarma bence anlamıştır. bütün gün bakıyorsun dimşi akşamıda bize bırak. zaten yorulsan rica edersin. oda kendınce yardımcı oluyor.. ama biz biraz fazla hassas davranıyoruz. gelirse almaya tersleme biz susturmayı biliyoruz de:) bende çok kızıorduum. çocuk ağlayacak ve ben benım yanımda olsun ıstıyorsam bırakılmasını isterim ama onlar istenmeyen tüy gibi dibimizde bitiyorlar::)
Ama bunu birde o anlasa. Biliyorum elbette kötülüğünü istemez ama ben dururken karışma di mi daha çoooo...k kavgalar edicez biz bu gidişle... Ben uyumlu biriyimdir çok ama işlerime burun sokulmasından hiç hoşlanma bu da onun adetidir.
hiiiiççç kasma kendini bence zaten tüm gün özlüyosun, iş stresi içinde kalmasın fazla kırmadan söle yeri gelince yoksa sen arada için içini yersin...zaten bi gıdımlık canım var..senin evladın o yaaaaaa demi ama....gaz vermiş gibi olmıyım ama sen bilirisn yine cnm
bu kaynanaları kaynar kazana atmalı :roflol::roflol:
Altına atılacak odunlar konusunda da sponsor aramayın ben tüm masrafları üstlenirim.. kaydirigubbakcemile3
ee tabi sütün kilo aldıran kısmı yaglı olan arka kısmı. boşa demiyorlar herkes kendının dr u diye. ben 2 saatte bir emzırıyorum. benımde annemler az emırıyorsun ondan dıyordu. halbukı sık emzırınce benımkıde az emıyor ve oynuyor.
sen sık emzırınce de gögsün o kadar çok doluyormu? benım en fazla 1 gögüsten 130 ml süt cıktıgını görmüştüm. oda 5 saatte falan sagmıstım. tabı su an oda olmuyor. sadece çocuga yetecek kadar sütüm cıkıyor
selammmm
yorgun bitkin bi haldeyim tüm gün temizlik yaptım ve eşimle tartıştık hem ağladım hem iş yaptım...çok moralsizim yaaaa
dilek oyun halılarınmda yere koydugumuz zaman soğuk almazmı acaba ben ondan tereddut edıyorum
Dilekçik hayırlı olsun, nasıl birşey aldın?? ben hala bakınmaktayım. Birde benim yerler parke acaba oynarken kafayı sertçe vururmu oyun halısının ustundeyken??? Şişme olanlara baktın mı hiç??
alis ve ben
dilekcim bişey sorcam
ben işe kısa bir süre başlıycam şu anda bebek ev yetişemiyorum.
İşe başladığımda sanki daha rahatlayacakmışım gibime geliyor.
Öyle mi oluyor yoksa kendimi rahatlatmayamı çalışıyorum
Yanılıyorsun canım evde olmak çok farklı çünkü her nekadar yoruluyor olsanda istediğin an oturup yan gelip kafa dinleyebiliyorsun ev yormuyor insanı ama iş öyle değil çok rahat işin olsun yine de yoruluyorsun geceleri sadece bebeğimle ilgileneyim diyorsun ben birde süt sağdığım için hergece 2 kez sağıyorum ortalama 45 dk desen 1,5 saat ediyor.Yemek falan derken nasıl yorgun yatıyorum var yaa anlatamam haftasonu biraz daha ii oluyo en azından uykumu alıyorum işte bu çok önemli bir faktör.