• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

iyi geceler
tuba1 geçmiş olsun canım ben artık herşey yiyorum öle de var gaz bölede var senin kız narinmiş:)))
tuba2 hayırlı olsun çocukta yaparım kariyerde yaparım diyen annelerdensin
bizim sıpa bi kez yüzüstü yatarken döndü çok oldu ama bi daha dönmedi

selammm kıslar beren beni mahvetti bugun yaaa öyle huzursuz ki bi yeri mi ağrıo anlamadım gitti babası bi yandan ben bi yandan koptuk walla. şimdi biraz sakinledi gece rezene içircem walla bi geçmişe göz atiim

kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ben cıldırmak üzereyimm oglum cook huzursuz kakasınıda yapmadı ha bide sanki dişleri kasınıyoo devamlı bişeyleri agzına götürüyo diş kasıyıcı eline verdimm sürtündükce tabi benim yardımımla biraz sakinleştiii olabilirmi acaba yaaaaaa

yaa kızlar alitunanın agzına baktım diş yok ama ellerini agzından cıkarmıyor. hatta o kadar derıne sokuyorkı öğürüyor:)

kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ben cıldırmak üzereyimm oglum cook huzursuz kakasınıda yapmadı ha bide sanki dişleri kasınıyoo devamlı bişeyleri agzına götürüyo diş kasıyıcı eline verdimm sürtündükce tabi benim yardımımla biraz sakinleştiii olabilirmi acaba yaaaaaa

ayynneeenn aynneeeenn delirdim bugun şuanda 2 eli birden ağzında yaaa

ayynneeenn aynneeeenn delirdim bugun şuanda 2 eli birden ağzında yaaa

cok sukur uyuttum ben yaa? cıglık atıyo devamlı........... offffffffff gecsin artık su dönemler yaa... halen geceleri 2 saatte bir uyanıyoruzzz dogru dürüst uyumuyorda bu cocuk yaaaa

cok sukur uyuttum ben yaa? cıglık atıyo devamlı........... offffffffff gecsin artık su dönemler yaa... halen geceleri 2 saatte bir uyanıyoruzzz dogru dürüst uyumuyorda bu cocuk yaaaa

rezene ile uyutcam bende birazdan sen iisin 2 saat biz abartısız saat başı ayaktayızzzz ya :(((

merhaba canlarım...gecmsı okuyamadım.doruk cok huysuz.alın bızdende o kadar.sorunlar aynı...eller agızda ogurene kadar...cıglıklar ve kolık gerı dondu.ustelık ıstahsısız....ama yınede cok mutluyum :)))))))))))

kıslar aynı sorunlar bizdede mevcut ve bende inanılmaz uykusuzum bu aralar başa döndük sanki yaaa...başım ağrıyo uykusuzluktan

Slm kızlar ayy geçmişin birazına baktım geldim nabersiniz.. Nihal diger tarafa da yazdım evt, hacısayitin ordaki Dr ender

bende cevapladım canım benim eski evin tam karşısı orası şimdi de 10 dk.lık yürüyüş mesefesindeyim bidahaki geldiğinde haberleşelim bi kahvemi içersin artık :)

hepimizin derdi aynı huysuz bebişler
ben hamileliğimde günde 1 lt süt içtim ona ragmen dişim oyuldu çürümeye başladı dolgu yaptırmam lazım eee hani okadar kalsiyum aldım ordada diş falanda yok:((((

tülaycm iii geceler kuzum allah rahatlık versin tabi uyuyabilirsenopuyorumnanaktan

demetcim hani resim nerde erdenayın dişli halinin:kedi:

Back
X