• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ablamda kasım annesi tabi o benden daha tecrübeli 2 sene olcak siteye üye olalı.sen laf at onlar cevap yazar diyordu.

ahhh ne güzel siz abla kardeş burdasınız haa sen arada orayada takıl nisbet yapın abla kerdeş :)))
ay çok güzel yaa keşke benimde öyle olsaydı imrendim şimdi

kızlar rüyamda zorla dizimden domuz grip aşısı yapıcaklardıı izin vermedimm diyolarki senin küçük bebeğin var yapmamız şart ben olmaz diye bağırıyordumm.. sonra bircan ve tülayda ordaydı masada yemek yiyolardıı banada börek verdiler bende yedimm.. çok komik bir rüyaydıı...

valla kızlar istanbullu olacak olmasammmmkaydirigubbakcemile3 hafta sonuna bırakırdımmm ammee hafta sonuna iş kalmamalıı inşlhh........ valla nihal krem çok güzel hatta kayınvalidemin göğüs arası kızarmıştı sürdük hemen geçti.... emsal gel beraber çay içelimm...

SÖLİCEM EŞİME BAKSIN ECZ. DOKTOR BEYİMİZE ULAŞTIK EN SONUNDA O DA FAZLA PROTEİNDEN TATLIDAN VS OLUR DEMİŞ EN FAZLA 2 GÜN SÜRSÜN ADVANTANI DEMİŞ. TÖBEEEE YERSEM BİDAA ÇİKOLATA :oklava:

nasılsınız güzeller biz kızımla hint müzigi açtık kızım bayılıyo oyun hjavalarına bende karşısında oynuyom kıkır kıkır gülüo hoşuna gidiyo oda ellerini ayaklarını vuruyo heycan yapıp yere hehe

HEHE kaydirigubbakcemile3 GEÇEN AKŞAM STARDA ÇİNGENLER VARDI BENDE KALKIM ROMAN OYNADIM AMAN Bİ GÜLDÜ Bİ GÜLDÜ EEE KIZIMIN DAMARLARINDA BULG. VE SİLİVRİ KANI VAR DÜĞÜN DERNEK GEZCES BİZDE :))

gül soyadım da vergil.:roflol:

GÜLCÜM SÖLEMEK İSTEDİĞİN NE VARSA YAZ HEPİMİZ ORTAYA KONUŞUOZ ZATEN :)

kızlar rüyamda zorla dizimden domuz grip aşısı yapıcaklardıı izin vermedimm diyolarki senin küçük bebeğin var yapmamız şart ben olmaz diye bağırıyordumm.. sonra bircan ve tülayda ordaydı masada yemek yiyolardıı banada börek verdiler bende yedimm.. çok komik bir rüyaydıı...

harbiden ilginç bi rüyaymış onlarda aşı oldularmı merak ettim şimdi hehe yarın buluşmaya gidecekmisin ordaki böreklerimi gördün yoksamcokacimcoook

ya aslında 4 kız kardeş hamile kaldık önce ben doğum yaptım bi de nisanda gelecekler var

oo bebiş kaynıcak eviniz desene hayırlı doğumlar kardeşlerine de inş.

ayy kıs rüya dedim gece bende bi rüya gördüm hayır olsun bilen yorum yapsın ya .. anamın bahçesinde saksı değiştiriken kurt gibi bişey çıkıo topraktan aa bi anda koca bi yılana dönüşüoo üstünden atlayıp kaçiim derken kukumu ısırdııı yaaaa :utangac: ay bi kalktım dedim günahmı işledim naptımmm yaaa :bbo:

cancanlar yemek yedim geldim ya deli gibi acıkmışım... şimdi de eve gidiyorum bugün izinliyim demiştim eşim (aynı zamanda müdürüm :)) izin verdi yarına hazırlık yapcam... ama evden de girerim buraya...

SÖLİCEM EŞİME BAKSIN ECZ. DOKTOR BEYİMİZE ULAŞTIK EN SONUNDA O DA FAZLA PROTEİNDEN TATLIDAN VS OLUR DEMİŞ EN FAZLA 2 GÜN SÜRSÜN ADVANTANI DEMİŞ. TÖBEEEE YERSEM BİDAA ÇİKOLATA :oklava:

HEHE kaydirigubbakcemile3 GEÇEN AKŞAM STARDA ÇİNGENLER VARDI BENDE KALKIM ROMAN OYNADIM AMAN Bİ GÜLDÜ Bİ GÜLDÜ EEE KIZIMIN DAMARLARINDA BULG. VE SİLİVRİ KANI VAR DÜĞÜN DERNEK GEZCES BİZDE :))

GÜLCÜM SÖLEMEK İSTEDİĞİN NE VARSA YAZ HEPİMİZ ORTAYA KONUŞUOZ ZATEN :)

ooo maşallah bizde babaaaneler bulgaristan göçmeni baba trakya anne çankırı ben dogma büyümüistanbul eşim erzurum dadaş kızda karışık olcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nihalcim sanırsam anne tarafından bi tanıdığın sana biraz zarar verebilir gibi yorumladım ama bi fizikçi olarak rüya yorumuma ne kadar güvenebilirsin bende bilmiyomCADIARZU

ayy kıs rüya dedim gece bende bi rüya gördüm hayır olsun bilen yorum yapsın ya .. anamın bahçesinde saksı değiştiriken kurt gibi bişey çıkıo topraktan aa bi anda koca bi yılana dönüşüoo üstünden atlayıp kaçiim derken kukumu ısırdııı yaaaa :utangac: ay bi kalktım dedim günahmı işledim naptımmm yaaa :bbo:

benim oğluşumun adıda kaan bu yıl bu ismi çok koyan oldu sanırım büyüdüklerinde zorluk çekecekler okulda hehe bu arada yenimi gittiniz oraya daha önce nerdeydiniz bende amma meraklıyım hehe

ben geleli 1 ay oldu ama eşim 4 aydır burda.doğumda yanımda değildi.zonguldaklıyım eşim kiracımızdı sonra kocam oldu.:roflol:

cancanlar yemek yedim geldim ya deli gibi acıkmışım... şimdi de eve gidiyorum bugün izinliyim demiştim eşim (aynı zamanda müdürüm :)) izin verdi yarına hazırlık yapcam... ama evden de girerim buraya...

ohhh afiyet olsun baharım bol bol süt olsun ayrıca hazırlıklar için kolay gelsin ne şanslısın bacımmmm müdürün eşinmi ne güzel geç kalıyon diye bişi demez sana yoksa evde hesap sorarsın hehe

harbiden ilginç bi rüyaymış onlarda aşı oldularmı merak ettim şimdi hehe yarın buluşmaya gidecekmisin ordaki böreklerimi gördün yoksamcokacimcoook
bilmiyorumki doktorlar sanki benim için özel gelmişlerdi ısrarla başımdaaydılar... galiba börekler rüyama girdii baharıma inşlhh gidicemm tabi tuuba beni unutmazsa....kaydirigubbakcemile

hayır olsun seninde yılan düşman diye biiyorumm ama...

SÖLıCEM EŞıME BAKSIN ECZ. DOKTOR BEYıMıZE ULAŞTIK EN SONUNDA O DA FAZLA PROTEıNDEN TATLIDAN VS OLUR DEMıŞ EN FAZLA 2 GÜN SÜRSÜN ADVANTANI DEMıŞ. TÖBEEEE YERSEM BıDAA ÇıKOLATA :oklava:

HEHE kaydirigubbakcemile3 GEÇEN AKŞAM STARDA ÇıNGENLER VARDI BENDE KALKIM ROMAN OYNADIM AMAN Bı GÜLDÜ Bı GÜLDÜ EEE KIZIMIN DAMARLARINDA BULG. VE SıLıVRı KANI VAR DÜĞÜN DERNEK GEZCES BıZDE :))
ahhh ben çikolata yemeyeli uzun zaman oldu çünkimm bebeğime gaz yapıyoduu..:olmaz:

Son düzenleme:
ooo maşallah bizde babaaaneler bulgaristan göçmeni baba trakya anne çankırı ben dogma büyümüistanbul eşim erzurum dadaş kızda karışık olcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaaa benim de ailem göçmen eşim erzurumlu... bizim bebekler doğu batı sentezi olmuş :))) erzurumun neresinden bacıı hele de daaaaa.... :)
ohhh afiyet olsun baharım bol bol süt olsun ayrıca hazırlıklar için kolay gelsin ne şanslısın bacımmmm müdürün eşinmi ne güzel geç kalıyon diye bişi demez sana yoksa evde hesap sorarsın hehe
hehhehe walla geç gel erken git bişi diyen yok şükür. işimi yapayım yeter canım. genel müdürümüz de çok anlayışlıdır saolsun. zaten kocam teoride müdür pratik te zor eccükkkk bana müdürlük yapması...

ben eve geçiyommmmm.... az sonra gelicemmm

Back
X