2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tama tesekkur edrım hep aynı seylerı vermek ıstemıyorum degısık olsun dedım
neyse rıske gerek yok doktra sorup verırımopuyorumnanaktan

canım bence de yapma hem mevsimi değil hemde yaşına kadar önermiyor dr lar domatesi

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn oh temız bır hava cektım bende ciğerime ciğerime kaydirigubbakcemile3 bugun saat 3 de ıstanbul yolcusuyum kazasız belasız ınsallah gıderım :)))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn oh temız bır hava cektım bende ciğerime ciğerime kaydirigubbakcemile3 bugun saat 3 de ıstanbul yolcusuyum kazasız belasız ınsallah gıderım :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi bakalımm hayırlısı cnmm..
iyi yolculuklar.sen dün gitmiyomuydun ecem?

ay kızımı alıp çıkıcaktık ama"eşim aradı şimdi hava buzzzzzzz dedı.pekı bu bze engelmi hayırrrrrrrrrrrrr:) gıyınırız sıkı sıkı atlarız arabaya sonra attttaaaaaaa.

ay kızımı alıp çıkıcaktık ama"eşim aradı şimdi hava buzzzzzzz dedı.pekı bu bze engelmi hayırrrrrrrrrrrrr:) gıyınırız sıkı sıkı atlarız arabaya sonra attttaaaaaaa.

dikkat et cnmm ya hava soğukk hadi herkes bi gezsin gelsin bakalımm..

kızlar ne oldu topikte neden başkatopik açıldı çok merak ettim..biri bana özelden mesaj atıp anlatabilirmii

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende yağmuruu uyuttumm nette takılayım biraz...zemuszemus

sen uyutmuşsun bari benimkinin hiç uykuyla arası yok ben nerde o orda şimdide beraber netteyiz
arada acayip yazılar çıkarsa bilinki kuşum bişiyler yazmıştırsırnaşık şey

sen uyutmuşsun bari benimkinin hiç uykuyla arası yok ben nerde o orda şimdide beraber netteyiz
arada acayip yazılar çıkarsa bilinki kuşum bişiyler yazmıştırsırnaşık şey

normalde yağmur gündüz uyumaz cnm..
yarım saat 40 dk. en fazla..
şimdi yine uyuttum bakalım ne kdr uyuyacak..

normalde yağmur gündüz uyumaz cnm..
yarım saat 40 dk. en fazla..
şimdi yine uyuttum bakalım ne kdr uyuyacak..

sende bizdenmişsin uyku uyumayanlardan
neyse biz az evvel zorlana uyuduk ve 40dk ayla rekorumuzu kırdık
bakalım sizin rekor kaç olacak

Selam kızlar ugün ablamlar vrdı giremedim nete, acıktım ve evde haırda bişey yok, yemek yapmıyorum sonrada ackınca ep geçiştiriyorum, kendime hiç bakmıyorum.
Oğlumu bugün 8 saat emzirmedim ve göğsümden süt akdı durdu dolayısıyla benim göğüs nemli kaldıkça iyileşmez, 1 aydır çekiyorum iyileşsin artık ya.

of bılırıım o acıyı.ben de az çekmedım ama nıye hala suruyokı.benım 3.aydan sonra bitti gibi şimdi hjiç yok.

canım bilirim oacıyı çok fena olur
ama gögüsü anne sütüyle ovalayınca çabuk iyileşir seninki neden geçmedi
ve acıya dayanarak bebişini emzir bu sefer gögsün kaskatı olur daha da acı çekersin
yada sütünü saggg
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…