- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
bunu kızıma yapabilirmiyimbilmiyorumkismile
canım bence de yapma hem mevsimi değil hemde yaşına kadar önermiyor dr lar domatesiDomates Çorbası – Sütlü
Malzemeler
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 Çorba kaşığı un
1 Adet olgun domates
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı su
Tuz
Hazırlanışı
Tereyağını tencereye alıp, eritin İçine unu ilave edin ve hafifçe sararana dek kavurun İçine ılık su ve sütü azar azar ekleyin Topaklaşmaması için devamlı karıştırın Domatesleri rendeleyin tencereye ilave edin Tencerenin kapağını çorbanın taşmaması için hafifçe aralık bırakarak 10-15 dakika pişirin Tuzunu ayarlayın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn oh temız bır hava cektım bende ciğerime ciğerime kaydirigubbakcemile3 bugun saat 3 de ıstanbul yolcusuyum kazasız belasız ınsallah gıderım :)))
ay kızımı alıp çıkıcaktık ama"eşim aradı şimdi hava buzzzzzzz dedı.pekı bu bze engelmi hayırrrrrrrrrrrrr:) gıyınırız sıkı sıkı atlarız arabaya sonra attttaaaaaaa.
biz kızımla gezmeğe gidiyoruz.akşama görüşürüz hoşçakalınnnnn.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende yağmuruu uyuttumm nette takılayım biraz...zemuszemus
sen uyutmuşsun bari benimkinin hiç uykuyla arası yok ben nerde o orda şimdide beraber netteyiz
arada acayip yazılar çıkarsa bilinki kuşum bişiyler yazmıştırsırnaşık şey
normalde yağmur gündüz uyumaz cnm..
yarım saat 40 dk. en fazla..
şimdi yine uyuttum bakalım ne kdr uyuyacak..
Selam kızlar ugün ablamlar vrdı giremedim nete, acıktım ve evde haırda bişey yok, yemek yapmıyorum sonrada ackınca ep geçiştiriyorum, kendime hiç bakmıyorum.
Oğlumu bugün 8 saat emzirmedim ve göğsümden süt akdı durdu dolayısıyla benim göğüs nemli kaldıkça iyileşmez, 1 aydır çekiyorum iyileşsin artık ya.
Selam kızlar ugün ablamlar vrdı giremedim nete, acıktım ve evde haırda bişey yok, yemek yapmıyorum sonrada ackınca ep geçiştiriyorum, kendime hiç bakmıyorum.
Oğlumu bugün 8 saat emzirmedim ve göğsümden süt akdı durdu dolayısıyla benim göğüs nemli kaldıkça iyileşmez, 1 aydır çekiyorum iyileşsin artık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?