2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yemek saatii ben kaçıorum kızlar...
misafirlerde gelince yazsın çekinmesinnnn...

ben burdayım canım.ben de soğuk moğuk aldım derını çıktım valla.dolaştık o daha çok uyudu gerçi ama olsun evden çıktı çocuk en azından.

ya kafam kaıştı diğe topic de buraya yazan diğeine yazmasın demişler. ne saçma benim zaten fazla olmadı aranıza katılalı şimdi de kopukluk oldu neyse ben burdan devam edicem..

evet öyleymiş.oraya yazan buraya yazmasın demişler ben de duydum.sefa geldin hoşgeldin az olsun temiz olsun.zemuszemus

of derin bugun aç gezıo resmen.saat 12:30 da muhallebı yedı 4 gibi yoğurt yedi arada meme mdı öylesıne.demın meyve yaptı babası yok bırazdan mamasını hazırlıycam sütlü prinçli.kalan meyveyi içine karıştırsam nolur?muzla elma püresi yapmıştı eşim.

Arkadaşlar merhaba.
Bende haziran annesisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamayim.kızım 7 aylık. şimdiye kadar hep prima kullanmıştık ma bez popounun kaba etinde avuç içi kadar kıpkırmızı alerji yaptı.merhem kullandık orası iyileşti doktor bezi değiştirin dedi,haggies e geçtik oda belini komple bezin kemerinni olduğu yeri alerji yaptı.şimdide canbebeyi deniyoruz ev bez kaynıyor.Aranızda benzer bir sorun yaşayan var mı acil bigi paylaşırsanız çok sevinirim çaresiz kaldık...

ay canım cok üzüldüm yazık ya demekki bezin her türlüsüne alerjisi var belki zamanla geçer canım en iyisini bulana kadar dene birde normalden bi boy büyük bez kullan küçük sıktıgı içinde kızartıyor

zeynepte aynı gülincim biraz zorla corba yedirdim onuda demir damlasını verrken kustu
emiyor inşallah doyuyordur

ya kafam kaıştı diğe topic de buraya yazan diğeine yazmasın demişler. ne saçma benim zaten fazla olmadı aranıza katılalı şimdi de kopukluk oldu neyse ben burdan devam edicem..

cnm arkadaşlar yapacağını yapıp terk ettiler burayıı.fazlada söze gerek yok artıkk..
herkes isteediği yere yazarr..grup falan yok burda..dediğin gibi çok saçmaa ...

öncelikle hoşgeldn cnmm..ben prima kullanıorum doğduğundan berii.anlattığın gibi soru yaşamadıkkk..mecbur deniyeceksinn artıkk yapacak bişey yokk.herşey bebeklerimiz için..

ay yapma yaa.çok zor bi durum valla.biz de doğduğundan beri prima kullanıyoruz hatta bundan şaşmayın demişti doktor da gördüğünde.hanı belkı bel kısmına penyeden bı kuşak gibi bişey kesıp sarabılırsın de poposu için ne yapılabilir bilemedim kıyamam kuzuya çok zor:gitme:.

iyi akşamlar kızlar

sana daaaaa.şakkıdı

NASILSIN TATLIM
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…