2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarııımmm iyyiyim.
Oto koltuğu aldık geldik kıza. Malum benim dombili sığmıyor ötekine.
Doktora da gittik bugün. 10.750 olmuşuz. Doktor amcamız kıyma ve tavuğa başla artık diye kızdı. Onun dışında herşey yolunda allaha şükür.
HAdiii ben kaçtım, Lost izeyeceğiz koçişle kızmasın şimdi.
Öptüm herkesi....

Haaa bu arada siyatikler azdı, fazla gezmişim yaşlılık tabi :) Dinlenmem lazım :)

ay sonra gel ozaman:) maşallah elifime.ya bıze de ablam verdı oto koltuğu ama denemdım daha oturu mu acaba artık?bı de kıymayı nasıl ver dedı sonra anlatsana.ben tavuğu verıyorum 1 aydır falan.

maşallah maşallah

sen nasılsın gÜzelİm
manİsa nasıl soĞuk demİ
SPİL DAĞI SOĞUK OLUR

iiyiym cnm saol..manisa soğuk ama evimiz sıcak cnmm..
spil uzak bizee bayaa tepedeeee..

özgecim maşallah elifimee..sığmaz tabii olsunnn ...izleyin bakalımm..opuyorumnanaktan

Haaa bu arada siyatikler azdı, fazla gezmişim yaşlılık tabi :) Dinlenmem lazım :)

yaştan canım yaştannnn...malum yaşlandıkkk helede geç anne olduysannnkaydirigubbakcemile3

biZ de bu enerji varken gömeriZ herkesi merak etme sen:)):lepi:

gömeriz haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne demişler akıl yaşta değil baştadırr.boşuna dememiş atalarımızzzz..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

buarada kıyma ve tavuğu nasıl wericezzzz???*bende başlıyımm.
bende yatırcam birazdan yağmuru.. eşimde hala saha maçına gidicekkk..
bende yatarım heralde başım ağrıyooo:ecrin_bebek:

ii akşamlar herkese kızı uyuttum kocişle oturuyoruz siz napiyosunuz bakimopuyorumnanaktan

iyi akşamlar ...
dünden beri neler olmuş??hiç yakışmadı topiğimize...herkez kendi düşüncesinde haklıdır..ama unutmayın biz hayatımızın en mutlu bekleyişini birlikte yaşadık...küçük mucizelerimizi birlikte bekledik...yazılanları okumadım silinmişti ...ama az çok anlattılar...ben her iki topiğide okuycam canım istersede her iki topiğede yazıcam rahatsız olan varsa kendine özel topik açsın orda yazsın...

pınar hoşgeldin ecem yerimi sıcak tut mu dedi:))
Hoşbulduk şekerimm...haha aynen :)

Kızlar biz uzun süredir et,kıyma,tavuk yiyoruz...2 çorba kaşığı kadar önceden haşlayıp hazırladığım sebzeye ekliyor ve rondodan geçiriyorum...

Kızlar bu yaşlı muhabbeti neeeeeeee

boşver pınarcım tartışmadan kalma bi lafalsanaalsanasmile

meraba kızlar neler olmus boyle......arkadasların actıgı topık hangısı...nıye boyle bıseye gerek duyuldu....sebep su eslerın yardım etme mevzusuysa cok guleruım yanı...zeyoncum senın bebege allerjı testı yapıldımı....bızımkının bunyesı allerjık cıktı...yedırdıgım seylere cok dıkkat etmelıyım

herkese ii akşamlar fıstklarr ben kızımın çorbasına kuzu kıyması koyuyorum zor oluyo ama hakkaride zar zor bulduruyozz
aldığım gibi küçük parçalar yapıp buzdolabı poşetlerine ayırıyorum
ilk önce kavuruyorumm sonra çorbasına ekliyorum oradada pişiyo iice sonra blendrdan geçiriyorumm
geçen bi stede okudum tavuk ve et koymazsalısınz çorbalarına yazıyodu aksi takdirde diet türüne girermişş tabi 7.aydan sonraa

hoş geldin canım et balık tavuk bende veriyorum
bu yaş muhabbetide şurdan geliyor
saadet güline yazıyor kızın büyüdügünde annanemi diycek sana
birde yaşlıymış son günlerini kızıyla geçirecekmiş
ikiye böldüler milleti birde oraya yazan buraya yazmıycakmış seçim yapmak zorundaymışız bende
sen gibi düşünüyorm her iki tarafada yazarım sevdigim arkadaşlarım ordada var burdada istegen kendine özel açar

yok canım konu aştı orda kalmadı uzun hikaye boş ver geçmiş olsun kuzumada

hoş geldin canım ben kavurmuyorum haşlama daha saglıklı olur oh yesin zehramda toparlasın biran önce kendinizemuszemus

cnm konu ordan açıldı zatenn.ama burda konuşmayalım lütfen.özelden konuşmak istersen daha ii olur..yeterince konuşuldu burda.daha fazla çocukca muhabbetlere gerek yok biz paylaşım yapalım,birbirimize yararlı olalım. boşboş konuşup sayfa ilerletmeyelim...

yağmura yaptırmadım ben onu testii.ama şimdlik yok giibiii..
buarada yağmuru uyuttumm bende yatayım dedim.buraya bakıpp...

pınarcım,,binnurcummm hoşgeldniz cnmmmopuyorumnanaktan

hoş geldin canım ben kavurmuyorum haşlama daha saglıklı olur oh yesin zehramda toparlasın biran önce kendinizemuszemus

ahh canım inş tek isteğimm
bende ilk önce kavurup sonra haşlıyodum ama kendi yağınla kavruluyoo
ben böle daha ii biliodum yanlışmı biliom acaba doktoruma bi sorrim bunu

kızlar welcome:lepi: evde otura otura unutucam ekmek paramı:) ufak ufak derıne de verıyorum kulak dolgunluğu olsun.naber?ay derın erken uyuyunca bı fılm seyrettık kocamla.iyi geldi valla.sözde bugun de babanesıne bırakıp yemeğe çıkıcaktık başbaşa ama malumsabah regl oldum tadım kaçtı.haftaya artık inşallah.ılkecim gectimi başın?yatıcaktın hani sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…