Haaa bu arada siyatikler azdı, fazla gezmişim yaşlılık tabi :) Dinlenmem lazım :)
Canlarııımmm iyyiyim.
Oto koltuğu aldık geldik kıza. Malum benim dombili sığmıyor ötekine.
Doktora da gittik bugün. 10.750 olmuşuz. Doktor amcamız kıyma ve tavuğa başla artık diye kızdı. Onun dışında herşey yolunda allaha şükür.
HAdiii ben kaçtım, Lost izeyeceğiz koçişle kızmasın şimdi.
Öptüm herkesi....
sen nasılsın gÜzelİm
manİsa nasıl soĞuk demİ
SPİL DAĞI SOĞUK OLUR
Canlarııımmm iyyiyim.
Oto koltuğu aldık geldik kıza. Malum benim dombili sığmıyor ötekine.
Doktora da gittik bugün. 10.750 olmuşuz. Doktor amcamız kıyma ve tavuğa başla artık diye kızdı. Onun dışında herşey yolunda allaha şükür.
HAdiii ben kaçtım, Lost izeyeceğiz koçişle kızmasın şimdi.
Öptüm herkesi....
Haaa bu arada siyatikler azdı, fazla gezmişim yaşlılık tabi :) Dinlenmem lazım :)
biZ de bu enerji varken gömeriZ herkesi merak etme sen:)):lepi:
Hoşbulduk şekerimm...haha aynen :)pınar hoşgeldin ecem yerimi sıcak tut mu dedi:))
iiyiym cnm saol..manisa soğuk ama evimiz sıcak cnmm..
spil uzak bizee bayaa tepedeeee..
özgecim maşallah elifimee..sığmaz tabii olsunnn ...izleyin bakalımm..opuyorumnanaktan
yaştan canım yaştannnn...malum yaşlandıkkk helede geç anne olduysannnkaydirigubbakcemile3
gömeriz haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne demişler akıl yaşta değil baştadırr.boşuna dememiş atalarımızzzz..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
buarada kıyma ve tavuğu nasıl wericezzzz???*bende başlıyımm.
bende yatırcam birazdan yağmuru.. eşimde hala saha maçına gidicekkk..
bende yatarım heralde başım ağrıyooo:ecrin_bebek:
hoş geldin canım et balık tavuk bende veriyorumHoşbulduk şekerimm...haha aynen :)
Kızlar biz uzun süredir et,kıyma,tavuk yiyoruz...2 çorba kaşığı kadar önceden haşlayıp hazırladığım sebzeye ekliyor ve rondodan geçiriyorum...
Kızlar bu yaşlı muhabbeti neeeeeeee
yok canım konu aştı orda kalmadı uzun hikaye boş ver geçmiş olsun kuzumadameraba kızlar neler olmus boyle......arkadasların actıgı topık hangısı...nıye boyle bıseye gerek duyuldu....sebep su eslerın yardım etme mevzusuysa cok guleruım yanı...zeyoncum senın bebege allerjı testı yapıldımı....bızımkının bunyesı allerjık cıktı...yedırdıgım seylere cok dıkkat etmelıyım
herkese ii akşamlar fıstklarr ben kızımın çorbasına kuzu kıyması koyuyorum zor oluyo ama hakkaride zar zor bulduruyozz
aldığım gibi küçük parçalar yapıp buzdolabı poşetlerine ayırıyorum
ilk önce kavuruyorumm sonra çorbasına ekliyorum oradada pişiyo iice sonra blendrdan geçiriyorumm
geçen bi stede okudum tavuk ve et koymazsalısınz çorbalarına yazıyodu aksi takdirde diet türüne girermişş tabi 7.aydan sonraa
meraba kızlar neler olmus boyle......arkadasların actıgı topık hangısı...nıye boyle bıseye gerek duyuldu....sebep su eslerın yardım etme mevzusuysa cok guleruım yanı...zeyoncum senın bebege allerjı testı yapıldımı....bızımkının bunyesı allerjık cıktı...yedırdıgım seylere cok dıkkat etmelıyım
hoş geldin canım ben kavurmuyorum haşlama daha saglıklı olur oh yesin zehramda toparlasın biran önce kendinizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?