2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yürüteç kullanıyo musunuz. Ben arada 5 dakkalığına falan koyuyorum. Siz?

kaydirigubbakcemile3

hayır kullanmıyoruz yascım yok bile yürüteç evdee
onun yerine ilk arabamı almıştım bakalımm onu deniycemm
zamanı gelince

hülyam fıstığım oyum sana çoktan gitti başarılar :lepi:

ama bizim sülalenin bebişleri hep yürüteçle büyüdü ve hepsi de erken yürüdü.

Bağcılardayım canım bende. Senin bebişin uyku düzeni de çok kötü sanırım benimki gibi. Arada okuyorum da bu kadarlık benzerlik olur :)

aynen öyle canım doğru dürüst hiç uyumuyo sendemi aynısın uykusuz ben yürüteç kullanıyorum çokta ii oluyo valla 10dk da olsa kollarım rahalıyo

canım doktorlar gunde en fazla 2 saat dıyorlar ben almadım erkek bebekler ıcın daha sakıncalı oldugu ıcın cunku bacagın arkasındakı kası kullanamıyor yurutece bınen cocuklar gercı kucuklugumde bende bınmısım ama dr ole dıyınce işte ıcıme sınmedı almak kaydirigubbakcemile2

sağol cnm, uğrarım artık, alışmışız özlüyoruz bakmayınca :1hug:

canım azra, sabah 9 gibi khv yapıyo, sonra meyve, 12 de 120 cc mama, 3 de çorba, 6, 9, 2 ve 6 da 100 120 cc arası mama yiyo, ama herzaman aynı olmuyo tabi, yaklaşık 500 cc mama yiyo yani, muhallebiyi de milupanın sütlü bisküvilisini khv da yiyo, daha yoğurdu tam oturtamadık bitürlü, babymixin elmalısını aalıp denicem bakalım, inşallah sever

canım çok önermiyolar ama ben koyuyorum, çünkü çok seviyo azra, heryeri keşfediyo, çok hareketli olmadığı için yatırınca dönerek pek dolanmıyo, ari bu şeklde hayatına hareket katıyoruz kaydirigubbakcemile3

kızlar uzun oldu ama bişey sorucam, sizin bebişler de hala çok terliyo mu, ben gece dengeyi tam otutamadım çok terliyo, ne giydiriyosunuz yatırırken?

canım ben bebişe bi atlet, bi kısa kollu, 2 de uzun kollu yatırıyorum. ama bunlar ince oluyo genelde. Mothercare çıtçıtlı uzun kollu badiler varya onlardan.

valla ben de günde 15 20 dk oturutoyurm.. büyük kızımda yürütece bindi.. herşeyide gayet yerince maşh.. bacakalrı sütün gibi ..

mümine canım ben bı kısa kollu cıtcıtlı atket ustunede uzun kollu bı body okadar cok fazla gıdırmıyorum ustunede ınce bı battanıye serıorum zaten gülin bilir bızım ev cok sıcak oluyo bazen bunlarla bıle terlıo kaydirigubbakcemile2

canım ben bebişe bi atlet, bi kısa kollu, 2 de uzun kollu yatırıyorum. ama bunlar ince oluyo genelde. Mothercare çıtçıtlı uzun kollu badiler varya onlardan.

hadi yaa, ben bi kısa kollu badi bi de uzun kollu tulu giydiriyorum penye, ama kolsuz ince uyku tulumuna koyuyorum stüne pamuklu yorgan ve çok terliyo, uyku tulumsuz yatırdım gene terledi, acabai yatağın içi elyaf sanırım o mu terletiyo, yapısı mı böyle çözemedim bi türlü (

valla ben de günde 15 20 dk oturutoyurm.. büyük kızımda yürütece bindi.. herşeyide gayet yerince maşh.. bacakalrı sütün gibi ..

canım zaten doktorlarda en fazla 2 saat dıyorlar 15 20 dakıkanın hıcbı zararı olmaz bızım bı komsu vardı cocuk butun gun yurutcteydı yemegını bıle orda yerdi ole yapanlar ıcın sakıncalı zaten kaydirigubbakcemile5

kızlar mama miktarıyla ilgili verdiğiniz cevaplar için çok çok tşk ederimmmmopuyorumnanaktan
kimsenin bebişi 500ml içemediğine göre demekki bu firmaların uydurması.500ml içseler gerçekten ek gıdaya yer kalmıyo.
ben druma böyle dedim ama o yinede bagışıklıgı için içmeli dedi.drumuza göre mama yada anne sütü ek gıdadan daha önemliymiş.günde en az500ml mama içip yiyebildiği kadarda ek gıda alıcakmış.ama 500ml içerse ek gıda hiç alamaz.hangisinden vazgeçmeliyim anlamadım dogrusu..kafamçokkarıştı

ya bu süt konuu benimde canımı çok skıoy.r. anne sütümüz azldı.. emmekde istemiyor 3 gündür.. ağlaya sızlya.. sanırsam bırakcak benisütüm az hemen gelmyior.. sıkıylor.. başlıyor ağlamay zorla tıkıyorum ağzına mememimamada yemez oldu.. benceee en az 1 yaşıdna kadar süt içmeli.süt şuan için daha öenmli gibime gleiyor.. ne yapcağımıda şaşatım.. ek gıdalarımı az yedirmeliki mamaya yer kalsın yada süte işte..

tatlım bizimki terlemiyo sen ne giydiriyon ben çıtçıtlı badi inş gecelik giydiriyom bide okadar:sm_cool::sm_cool:

benimde belim ağrıyo taşımaktan kucakta dayanamıyorum. Herkes de koy yürütece diyor. Çok zararlı olmaz sanki çok fazla bekletmiyoruzki.

canım ya bende ablamda binmiş ablamın kızı da oğlu da hep bindi. ALLAH' a şükür bi sorun olmadı içini rahat tut bişey olmaz inş.

müminecim sen yine iyi mama veriyosun.maşallah azraya
buarada hangi mamayı kullanıyosun.ben aptamil kullanıyırum.30cc suya bi ölçek konuyo.120cc suya 4ölçek koyuyorum 135cc mama oluyo.
birde ben yogurdunu meyvesine karıştırıyorum.ikisini ayrı ayrıda yiyo ama mamaya zaman kalsın diye ikisini birden veriyorum

evet müminecim şah seninki yien iyi yiyormuş mama.. arzucuum banada yetmiyor inan zaman yemelrine.. bazı öğünleri kaçıcack bu gidşler.. mama içirmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…