saol canım elleri,n dert görmsein
kaydirigubbakcemile3slm kızlar maşallah çağataya nazar değmesin
kızlar bu gece rüyamda haziran anneleri ve bebişleri buluşmuştu çook güzeldi rüya devam ediyodu ama poyraz saçımı çekince ne olduğunu şaşırdım kaydirigubbakcemile3
Kızlar yürüteç kullanıyo musunuz. Ben arada 5 dakkalığına falan koyuyorum. Siz?
Bağcılardayım canım bende. Senin bebişin uyku düzeni de çok kötü sanırım benimki gibi. Arada okuyorum da bu kadarlık benzerlik olur :)
kızlar iyi akşamlar..biz bugün yoktuk.gezmeye gittikk.yarında annemler geliyomuş süpriz yapacaklardı ben bozdumm...
yağmur yorucu bigün geçirdii..birazdan yatırcamm..bende yatıcamm..
mümine herşey yolunda cnm toipiğimiz düzelti hayataım.yazz cnm bekliyoruzz mutlakaa..
neslihan hakkında hayırlısı cnmm....
alıntı yapıp yazmadım herkesi öptümm....
ii akşamlarrr
bu gece son yalnız gecem olcak.kociş yarın aklam gelcekmiş.ya ne zormuş böyle tek başına çocuk bakmak.gerçi kociş güdüzleri zaten olmuyodu ama en azından akşamları asyayla ilgileniyodu.kafam şişti valla.allahtan bugün yemesi biraz daha iyidi.beni zorlamadı..
ya kızlar bi sorum olcakkkk..
mama verenler ve pompayla süt verenler bebişleriniz günde 500ml içebiliyomu??
bizim ek gıdadan pek sıra gelmiyo.gece 10 saat uyuyo bişey içmiyo.sabak kalkıncada 3saatte bi kahvaltı meyve sebze yogurt derken.mama 300cc falan anca alıyo
canım çok önermiyolar ama ben koyuyorum, çünkü çok seviyo azra, heryeri keşfediyo, çok hareketli olmadığı için yatırınca dönerek pek dolanmıyo, ari bu şeklde hayatına hareket katıyoruz kaydirigubbakcemile3Kızlar yürüteç kullanıyo musunuz. Ben arada 5 dakkalığına falan koyuyorum. Siz?
tatlım bende kullanıyorum çokta seviyo ellemesen 1 saat gez:lepi:er evin içinde
sağol cnm, uğrarım artık, alışmışız özlüyoruz bakmayınca :1hug:
canım azra, sabah 9 gibi khv yapıyo, sonra meyve, 12 de 120 cc mama, 3 de çorba, 6, 9, 2 ve 6 da 100 120 cc arası mama yiyo, ama herzaman aynı olmuyo tabi, yaklaşık 500 cc mama yiyo yani, muhallebiyi de milupanın sütlü bisküvilisini khv da yiyo, daha yoğurdu tam oturtamadık bitürlü, babymixin elmalısını aalıp denicem bakalım, inşallah sever
canım çok önermiyolar ama ben koyuyorum, çünkü çok seviyo azra, heryeri keşfediyo, çok hareketli olmadığı için yatırınca dönerek pek dolanmıyo, ari bu şeklde hayatına hareket katıyoruz kaydirigubbakcemile3
kızlar uzun oldu ama bişey sorucam, sizin bebişler de hala çok terliyo mu, ben gece dengeyi tam otutamadım çok terliyo, ne giydiriyosunuz yatırırken?
canım ben bebişe bi atlet, bi kısa kollu, 2 de uzun kollu yatırıyorum. ama bunlar ince oluyo genelde. Mothercare çıtçıtlı uzun kollu badiler varya onlardan.
valla ben de günde 15 20 dk oturutoyurm.. büyük kızımda yürütece bindi.. herşeyide gayet yerince maşh.. bacakalrı sütün gibi ..
sağol cnm, uğrarım artık, alışmışız özlüyoruz bakmayınca :1hug:
canım azra, sabah 9 gibi khv yapıyo, sonra meyve, 12 de 120 cc mama, 3 de çorba, 6, 9, 2 ve 6 da 100 120 cc arası mama yiyo, ama herzaman aynı olmuyo tabi, yaklaşık 500 cc mama yiyo yani, muhallebiyi de milupanın sütlü bisküvilisini khv da yiyo, daha yoğurdu tam oturtamadık bitürlü, babymixin elmalısını aalıp denicem bakalım, inşallah sever
canım çok önermiyolar ama ben koyuyorum, çünkü çok seviyo azra, heryeri keşfediyo, çok hareketli olmadığı için yatırınca dönerek pek dolanmıyo, ari bu şeklde hayatına hareket katıyoruz kaydirigubbakcemile3
kızlar uzun oldu ama bişey sorucam, sizin bebişler de hala çok terliyo mu, ben gece dengeyi tam otutamadım çok terliyo, ne giydiriyosunuz yatırırken?
benimde belim ağrıyo taşımaktan kucakta dayanamıyorum. Herkes de koy yürütece diyor. Çok zararlı olmaz sanki çok fazla bekletmiyoruzki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?