müminecim sen yine iyi mama veriyosun.maşallah azraya
buarada hangi mamayı kullanıyosun.ben aptamil kullanıyırum.30cc suya bi ölçek konuyo.120cc suya 4ölçek koyuyorum 135cc mama oluyo.
birde ben yogurdunu meyvesine karıştırıyorum.ikisini ayrı ayrıda yiyo ama mamaya zaman kalsın diye ikisini birden veriyorum
canım zaten doktorlarda en fazla 2 saat dıyorlar 15 20 dakıkanın hıcbı zararı olmaz bızım bı komsu vardı cocuk butun gun yurutcteydı yemegını bıle orda yerdi ole yapanlar ıcın sakıncalı zaten kaydirigubbakcemile5
arzucum yalnız değilsin bu konuda inan benimde kafam karışyıor ya:(
canım bizim dr ek gıdayı az ver diyo.bir yaşından sonra zaten hep onları yicek diyo.şimdi mama yada anne sütü önemliymiş.diğerlerini yarım kaseden fazla verilmicekmiş.ögünleri 3saatte bir olucakmış.dr söylediği an mantıklı geliyor.drdan eve gelince bakıyorum herkes ek gıda veriyo.amannn ek gıda daha önemli diyip vazgeçiyorumbilmiyorumkismile
kafam karışıyo gerçekten
ne güzel olurdu dimi ama:dance:slm kızlar maşallah çağataya nazar değmesin
kızlar bu gece rüyamda haziran anneleri ve bebişleri buluşmuştu çook güzeldi rüya devam ediyodu ama poyraz saçımı çekince ne olduğunu şaşırdım kaydirigubbakcemile3
ben kullanmıyorum cnm doktorum önermemişti hiç bi şekildeKızlar yürüteç kullanıyo musunuz. Ben arada 5 dakkalığına falan koyuyorum. Siz?
benim oğluş da çok terlio kısa kollu body üstünede pijama giydiriyorum bide battaniye ama yinede çok terliyokızlar uzun oldu ama bişey sorucam, sizin bebişler de hala çok terliyo mu, ben gece dengeyi tam otutamadım çok terliyo, ne giydiriyosunuz yatırırken?
canım ben ek gıda cok az verıyorummaynen senın dr un dedıgı gıbı.burdakı gıbı oyle 5 öğün olayım yok benım...hos benım cocugum allerjık oldugundan kahvaltı öğünümüz falan yok...ya zaten bencede sankı cocuk odev gıbı butun gun bıseyler yıyıp durması bana sacma gelıyo...ama bol bol emzırıyorum tabı...ıstemedıgı bırseyı asla zorlamıyorum...
evet müminecim şah seninki yien iyi yiyormuş mama.. arzucuum banada yetmiyor inan zaman yemelrine.. bazı öğünleri kaçıcack bu gidşler.. mama içirmek için..
müminecim sen yine iyi mama veriyosun.maşallah azraya
buarada hangi mamayı kullanıyosun.ben aptamil kullanıyırum.30cc suya bi ölçek konuyo.120cc suya 4ölçek koyuyorum 135cc mama oluyo.
birde ben yogurdunu meyvesine karıştırıyorum.ikisini ayrı ayrıda yiyo ama mamaya zaman kalsın diye ikisini birden veriyorum
müminecim elyaf terletebılır ben hazır yatagının uzerıne ınce bır yun yorgan koydum...gece yatarken bır kat penye pijama giydiriyorum...kesınlıkle corap gıydırmıyorum...uzerınede pamuk yorganını ortuyorum...bızımkıde bıraz terlek bır cocuk...ama bılıyosun allerjık bunyelı...bazen asırı terleyebılıyo dokunan bırsey yedırdıgımde..gecelerı soguk buhar makınesı calısıyo yatagının basında ...o odayı hafif sogutuyo..o yuzden gecelerı pek terlemıyo oylehadi yaa, ben bi kısa kollu badi bi de uzun kollu tulu giydiriyorum penye, ama kolsuz ince uyku tulumuna koyuyorum stüne pamuklu yorgan ve çok terliyo, uyku tulumsuz yatırdım gene terledi, acabai yatağın içi elyaf sanırım o mu terletiyo, yapısı mı böyle çözemedim bi türlü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?