2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım ben önce mamayı koyuyorum suyu sonra katıyom 120 e kadar katıyom 135 falan olmuyo anaaa zararlı olmaz inşdelikafadulden

sanırım terleme durumu çocuğun yapısınada bağlı benim kızım inanılmaz terliyo uykuda sabahları üstü sırılsıklam başının olduğu taraf su içinde kalıo geceleri tabi sık sık emio emdikçeçede yorulu terlio.kış gelsin terlemez diodum hiç farketmedi ama tabi kış olunca terlio sonrada üşüyüp hasta olması kolaylaşıo fazlada giydirmiyorum ama napcam bilmem

valla biizm yürüteç anane de duruyor.. orda biniyor.. evde olsa sürekli de bindiririm ben.çabuk yürüyor yürüteçe binen çocuklar.. bzide yürüteçle büyümüşüz..

arzucum yalnız değilsin bu konuda inan benimde kafam karışyıor ya:(

canım bizim dr ek gıdayı az ver diyo.bir yaşından sonra zaten hep onları yicek diyo.şimdi mama yada anne sütü önemliymiş.diğerlerini yarım kaseden fazla verilmicekmiş.ögünleri 3saatte bir olucakmış.dr söylediği an mantıklı geliyor.drdan eve gelince bakıyorum herkes ek gıda veriyo.amannn ek gıda daha önemli diyip vazgeçiyorumbilmiyorumkismile
kafam karışıyo gerçekten

ya kızlar araları 4saatt yapın artık vearlarda emdirin mesela yedikten sonra 3satte emdirin bisaat sonra ek gıda verinben öyle yapıyorum

yürüteçe gelince.bi arkadaşımız bize yürüteçini vermişti.kömürlükden onu çıkarıp yarından itibaren günde15-20dk koymayı düşüyorum.bi sabah bi akşam koyarım babamızda akşamları görsün diye.

ben 120 cc ile 150 cc veriyorum oaralarda ekgıdayı işte bi nescafe fincanı kadar cam olanlardan yani arzu sen gibi bende yogurtla meyveyi karıştırıyorum sabah kalkınca beni emiyo tabi toplamda 5dakka 2 sini sonra 1saat sonra 150 cc ama az bırakıyo yemiyo hepsini 3saat sonra yine 5dak beniemiyo işte 1saat sonra çorbasını veriyorum oda 120ile 150cc arasında işte 3saa sonra yine emdiriyorum 5dak 1saat sonra meyveli yogurt oda toplamda 120,ile 150cc arasında yogurdunun içine pekmezle arada bizküvide koyoyorum sonra 3saatte emiyo en son 120 cc mam veriyorum okadar yatıyo benimki bikel emiyo gece oda 5dak

normalde bana dokotrum verdiginde 4saat arayla 180ccdiyo ama ben emdirdigim için 120,ile 150 cc arası veriyorum ama emmesi çok zor benimki baştan beri red ediyo 2cinden toplamda 80 çıkıyo sagdıgımda bazen okadrda çıkmıyo emmedigi için düzgün

ya şu terleme konusu benimkide çok terliyo ensesinden yelek bile ozr giydiriyorum evimde okadar sıcak degil kısa kollu badi bideüst altına kilotlu çoraap ve alt giydiriyorum ayakkabı giydiriyorum ama yinede çok terliyo enseden

canım ben ek gıda cok az verıyorummaynen senın dr un dedıgı gıbı.burdakı gıbı oyle 5 öğün olayım yok benım...hos benım cocugum allerjık oldugundan kahvaltı öğünümüz falan yok...ya zaten bencede sankı cocuk odev gıbı butun gun bıseyler yıyıp durması bana sacma gelıyo...ama bol bol emzırıyorum tabı...ıstemedıgı bırseyı asla zorlamıyorum...

ne güzel olurdu dimi ama:dance:
Kızlar yürüteç kullanıyo musunuz. Ben arada 5 dakkalığına falan koyuyorum. Siz?
ben kullanmıyorum cnm doktorum önermemişti hiç bi şekilde

kızlar uzun oldu ama bişey sorucam, sizin bebişler de hala çok terliyo mu, ben gece dengeyi tam otutamadım çok terliyo, ne giydiriyosunuz yatırırken?
benim oğluş da çok terlio kısa kollu body üstünede pijama giydiriyorum bide battaniye ama yinede çok terliyo

özlemcm canı nasılsın yaaa
hiç ugramıyosun
sana bişey sorcam.sen oğluşunun mamasına bi ara muhallebi karıştırıyodun.onun ölçüleri nasıldı.bi daa yazarmısın.bende kızıma muhallebi yediremiyorum.öyle yapınca yiyo.ama oranını uyduruyorumm

canım tabiki emzirebiliyorsam emzir ama bizimkiler emmiyo 2,3dakka anca oda kıyamet koparıyo emdirebiliyorsan ne güzelllll daha güzeli yok keşke benimkide emsede bende vermesem

evet müminecim şah seninki yien iyi yiyormuş mama.. arzucuum banada yetmiyor inan zaman yemelrine.. bazı öğünleri kaçıcack bu gidşler.. mama içirmek için..

sağolun kızlar, bizim ek gıda olayıaz olduğu için böyle sanırım, bi tek çorbayı içiyo 100 cc kadar, kahvaltıyı az yiyo, meyve de 50 60 cc ancadır, yoğurt zaten yemiyo e öyle olunca mamaya kalıyo iş, ben de gece her acıktığında 120 cc içirmeye çalışıyoum, 4 kaşığı 140 cc yapıyorum ben, kabız diye sulu yapıyorum,
onun da 120 cc sini yiyo
biz conformil kullanıyoruz cnm

anladığım kadarıyla bütün bebekler yemek konusunda aynı. belki bebeklerin yemek yeme kapasitesi bu aralar böyle. biz kendimiz sıkıyoz canımızı yemiyolar diye.

kızlar bişey sorucam yine, ee kaç gündür yazmayınca birikti tabi:))
azra bu hafta kakasını hep katı yapıyo, hemen hergün yapıyo ama katı, sizde de öyle mi, yoksa suyu falan mı az veriyorum ben , siz ne kadar su veriyosunuz?

Müminecim ben uzun kollu çıtçıllı, üzerine de mothercare ya da ufaklığın pijamalarrı var ince penye ondan giydiriyorum. Banyo yapıp yattıysa kadife tulum giydiriyorum. Üzerine de peluş battaniye örtüyorum. Ama kolları açıkta uyuduğu için göğsü üşümesin diye pijamasının içine ince bi havlu koyuyorum tam göğsüne açıkta kalan yerine. Evde 23 derece genelde.

müminecim elyaf terletebılır ben hazır yatagının uzerıne ınce bır yun yorgan koydum...gece yatarken bır kat penye pijama giydiriyorum...kesınlıkle corap gıydırmıyorum...uzerınede pamuk yorganını ortuyorum...bızımkıde bıraz terlek bır cocuk...ama bılıyosun allerjık bunyelı...bazen asırı terleyebılıyo dokunan bırsey yedırdıgımde..gecelerı soguk buhar makınesı calısıyo yatagının basında ...o odayı hafif sogutuyo..o yuzden gecelerı pek terlemıyo oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…