Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
ii akşamlarrr
bu gece son yalnız gecem olcak.kociş yarın aklam gelcekmiş.ya ne zormuş böyle tek başına çocuk bakmak.gerçi kociş güdüzleri zaten olmuyodu ama en azından akşamları asyayla ilgileniyodu.kafam şişti valla.allahtan bugün yemesi biraz daha iyidi.beni zorlamadı..
ya kızlar bi sorum olcakkkk..
mama verenler ve pompayla süt verenler bebişleriniz günde 500ml içebiliyomu??
bizim ek gıdadan pek sıra gelmiyo.gece 10 saat uyuyo bişey içmiyo.sabak kalkıncada 3saatte bi kahvaltı meyve sebze yogurt derken.mama 300cc falan anca alıyo
Kızlar oğlum yataktan düştü, kaka yapmış pantolununu kirletmiş bende banyoda yıkıyordum sonra küüüüt diye bir ses düşmüz olamaz diye düşündüm ve çığlıklar başladı 1 dak falan ağladı sonra sustu, çok korkuyorum eşimde yok. Ben nasıl bir anneyim nasıl bıraktım çocuğu oraya, yavrum benim ya
günaydın gülincimopuyorumnanaktangünaydınnnnnnn....
Fİlİzcİm bana yİne İŞyerİnden sÜre verdİler.14 Şubata kadar kal.İyİ dÜŞÜn dedİler ne yapacaĞımı bİlemİyorum.
AŞk kırıntısı Çok geÇmİŞ olsun canım.ben yalnız bırakacaksam eĞer mutlaka beŞİĞİne bırakıyorum.
hasta ve düşen bebişlere cok cok geçmiş olsun..özgecim dediğin süpürgeye bakıcam..teşekkür ederim..yarin dr ömer beye gidiyorum...sizin nasıl oldu kuruluk canım?
Kızlar selam...
arzucum geçenlerde bende sormuştum.benim kızım hayatta benden 500 ml emmiyordurrr..
zatenn günde en fazla 3,4 kere emiyor..buarada emzirenler kaç kere emziriyosunuz ekgıdaya geçtikten sonra?***
günaydınnnnnnn....
ay özgem ne güzel çiçekler çok mersi....kızlar hayırdır bugün çok sessiz burası.bende de temızlık var bugun allaha emanettı de ev.hadı eskıden gene yapıyodum kendım de ama maşallah derınden sıra gelmıyo artık.
selam hanımlar...okulla ilgili işlerimi bitirdim..karneyi de verdim mi özgürüm 2 hafta...ben bi geçmişe bakayım
günaydın ilkecimgünaydın kızlarrrkaydirigubbakcemile2
sağolasın canım göz açıp kapayana dek geçti vallamersi kızlar ama ben bişey yapmıyorum anca derin hanımı oyalıyorum:)) iyice kuduruk oldu durduğu yerde durmuyo.
Fatoşçum hadi geçmiş olsun yediniz bı dönemı daha:) darısı 2.dönemın başına.
teşekkürler filizcimtatlım geçmiş olsun diyelim o zaman
kızlar milupanın sitesinde bebek 6 aydan sonra enaz 750 ml 1 yaşından sonra enaz 500 ml anne sütü yada devam sütü içmeli diyor.
ama imkansız benimki de o kadar süt içmiyor.en fazla verebildiğim 400-500 arasıdır.ben görebiliyorum çünkü emmiyor sağıyorum sütümü.
ne içerse kar mantığıyla yaklaşmak gerek galiba.bende mama vermeye kalktım çocuğum içemiyor.Midesinin belli bir kapasitesi var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?