2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[
çok geçmiş olsun canım senin ne suçun var hepimiz yalnız bırakabiliyoruz zaman zaman üzme kendini..

bende olmadım cnm daha
oyun grubu için erken değilmi daha pek anlamıyolar ya dış dünyayla ilgili henüz

aslında 8. ayda başlıyormuş ben birkaç yer buldum burdan da katılmak isteyen olur mu diye merak ettim ama sanıırm kimse yok.. saol cevabın için bu arada..:1rolleyes:

günaydın kızlar

valla tatlım benimki de az içiyo onu da zorla ne olacak nasıl olacak nereye kadar gidecek böyle bilmiyom

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et bebeişlerimiz artık dönebildiği için çok dikkatli olmamız gerekiyo inş ağrısı falan olmamıştır.

Fılızcım bana yıne ıŞyerınden sÜre verdıler.14 Şubata kadar kal.ıyı dÜŞÜn dedıler ne yapacaĞımı bılemıyorum.

AŞk kırıntısı Çok geÇmıŞ olsun canım.ben yalnız bırakacaksam eĞer mutlaka beŞıĞıne bırakıyorum.

semra57 geçmiş olsun aşk kırıntısı oğluşun düşmüş ona da çok geçmiş olsun...

kızlar benim ameliyat yerimde şişlik yok iplik gibi incecik bi çizgi açık pembe rengide ama hissizlik yani uyuşukluk bende de var

hayırlısı olsun tatlım düşün biraz daha annenle konuş biraz dikkat etsin kızacak olsa da açık açık konuş bişey olmaz onlar bizim annelerimiz ne kadar kızsalarda çabuk geçer kızgınlıkları biz bebişlerimizi nasıl düşünüyosak onlarda aynı şekilde bizi düşünüyo tekrar hakkında hayırlısı olsun tatlım:sm_cool:

Canım allaha emanet hepsi, düşe kalkla büyüyecekler. Hiç yalnız bırakma artık, ben ya yere ya da beşiğine bırakıyorum.

hasta ve düşen bebişlere cok cok geçmiş olsun..özgecim dediğin süpürgeye bakıcam..teşekkür ederim..yarin dr ömer beye gidiyorum...sizin nasıl oldu kuruluk canım?

Allaha şükür geçti canım, terlediği zamanlar kızarıyor sadece. Bende artık ince giydiriyorum, terlemediği sürece bebek cildi geri geldi. Geçen bi yine pul pul olmuştu. Dediğim kremi iki gün bol bol sürdüm yine geçti.

Kızlar selam...

a.s.a.s.a.s.

arzucum geçenlerde bende sormuştum.benim kızım hayatta benden 500 ml emmiyordurrr..
zatenn günde en fazla 3,4 kere emiyor..buarada emzirenler kaç kere emziriyosunuz ekgıdaya geçtikten sonra?***

Hımmm bi sabaha karşı, bi işe gitmeden, bi öğlen 2 gibi, bi 7 gibi bi de yatarken... toplamda 5 kere. Ama bazen gece iki kere emiyor. Ama sırf keyfe emiyor benim cadı. KArnı tok olsa da işte gelince emmeden bırakmıyor.Sanırım özlüyor.

günaydınnnnnnn....

a.s.a.s.a.s. :1hug::1hug:

ay özgem ne güzel çiçekler çok mersi....kızlar hayırdır bugün çok sessiz burası.bende de temızlık var bugun allaha emanettı de ev.hadı eskıden gene yapıyodum kendım de ama maşallah derınden sıra gelmıyo artık.

[
kolay gelsin güzelim
evet burası neden bu kadar sessiz bugünCADIARZU

herkse günaydınnnn..
kolay gelsin gülicimmm
aşk kırıntısı geçmiş olsunn tatlımm

selam hanımlar...okulla ilgili işlerimi bitirdim..karneyi de verdim mi özgürüm 2 hafta...ben bi geçmişe bakayım

mersi kızlar ama ben bişey yapmıyorum anca derin hanımı oyalıyorum:)) iyice kuduruk oldu durduğu yerde durmuyo.
Fatoşçum hadi geçmiş olsun yediniz bı dönemı daha:) darısı 2.dönemın başına.

günaydın kızlarrrkaydirigubbakcemile2
günaydın ilkecim

mersi kızlar ama ben bişey yapmıyorum anca derin hanımı oyalıyorum:)) iyice kuduruk oldu durduğu yerde durmuyo.
Fatoşçum hadi geçmiş olsun yediniz bı dönemı daha:) darısı 2.dönemın başına.
sağolasın canım göz açıp kapayana dek geçti valla
tatlım geçmiş olsun diyelim o zaman
teşekkürler filizcim

semra egzamayı sormuşsun geçmedi ...zaten geçerse kendiliğinden geçermiş..iğne ilacı yok bu hastalığın...sadece kremi var o da atakları hafifletiyor..bugün başka bi dra gideceğiz...sana dediğim siteye baktın mı canım? atopik dematit (egzama) ile ilgili çok güzel bilgiler var

bazı arkadaşlar günde 500 ml içiyor mu bebekler demiş, ege içmiyordur..zaten gündüz emmiyor sağıp veriyorum en fazla 2 kere 100 cc ancak....gece ne içiyor bilmiyorum 2 kere kalkıyor..çabuk bırakıyor

kızlar milupanın sitesinde bebek 6 aydan sonra enaz 750 ml 1 yaşından sonra enaz 500 ml anne sütü yada devam sütü içmeli diyor.

ama imkansız benimki de o kadar süt içmiyor.en fazla verebildiğim 400-500 arasıdır.ben görebiliyorum çünkü emmiyor sağıyorum sütümü.

ne içerse kar mantığıyla yaklaşmak gerek galiba.bende mama vermeye kalktım çocuğum içemiyor.Midesinin belli bir kapasitesi var sonuçta

tatlı imkansız ya ben ne kadar çok zorluyom ama asla içmiyo 500 cc içse yarabbi şükür çekecem nerde çorbayla yoğurdu bile zor yediriyoz cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…