2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arzucum geçenlerde bende sormuştum.benim kızım hayatta benden 500 ml emmiyordurrr..
zatenn günde en fazla 3,4 kere emiyor..buarada emzirenler kaç kere emziriyosunuz ekgıdaya geçtikten sonra?***
aynen bende merak ediyorum.. benimki bu ara hele hiç emmek de istemiyor.. mamada yemiyor.. bu akdr bile emmiyıordur.. sütümde azaldı.. en fazla belkide günde 200 cc ancak.. oda belki
mama yese gene razuyım.. acaba gelişimleri etkilermi bu durum bilemiyorum ve üzülüyorum(

bence süt miktarı konusunda öle bi kaide olsa dr larımız muhakkak sölerdi
benim dr um hiçbişey sölemedi ben sordum ne kadar emmesi lazım diye artık damağı güçlendi 5 dk yeterde artar bile dedi
hem sütün %95i ilk 5 dk da ytüketilirmiş bebiş tarafından sütüm az veya az emiyo diye mama vermeyin derim boşunaaa
hem su da içiyolar bi dünya şey yiyolar çorba kahvaltı meyve yoğurtttt gereksiz bende süt varken mama
hı mama veren anneler de 500 içsinler diye zorlmayın zorlamak daha çok iştahsız yapıyo
çağatay çok iştahsızdı bende hiç zorlamadım
ama dr una söledim oda bana supravit önerdi işe de yaradı
diş çıkarma döneminde zaten iştahsızlık normal canlar

kızlarr nasılsınız bakalımm anca grebiliyorum kahvaltı yaptık banyomuzu yaptık uyuduk uyandk bu saat olmuşş:)

valla canım bence o tamaaaaamen mama firmalARININ yalanı.bız 20.gunden ıtıbaren memeyle beraber mama takvıyesıne başladık derıne sutum yetmıyodu çünkü.dıkkat ettım aptemıl 1 de yanı ılk 6 aylık sutler de ne 1 kuruş ındırım oluyo ne de bı hedyesi.haaa ne zman gectık 2 no ya hooop indirinmler yok efendım yanında promosyon urunlerı falan.onu da sadece gece 1 kere verıyorum bı de kahvaltısına koyuyorum o kadar.zaten bı suru şey yıyıp içmeye başladı.bı sure sonra onu da almayı kesıcez muhtemelen. e adamlar nasıl para kazanıcaklar.herkes uzerıne tıtrıyo çocuğunun aman bışeyı eksık kalmasın dıye di mi.onlarda bunu kullanıyola bence.derıne geve 150 cc verıyorum 90 cc de kahvaltıda.etti 240.gerı kalan 260 cc yı asla içmıyordur benden.gerçi çok sık verıyorum ben ona memeyı ama benden hiçö 250 cc çıkmadı bugune kadar bı seferde tarıh yazmadı yani:):sinifsinif:

Günaydın kızlar gerçi bıraz gec oldu ama bız hala yol yorgunuyuz :))) bugun temızlık yapıcam ev iice dagılmıs ASK KIRINTISI canım benım bızde duse kalka buyumusuz allaha emanet bebeklerımız kendını suclama canım herkesi öptüm kocaman işler beni beklerr kaydirigubbakcemile2

saol ecemmmmm
büyütüyoz nazlı nazlı erkekiii kimsenin kızının canını yakmaz inşallahhh

e dünürüm şimdiden aşılıyom defnoşu üzme diyeee
çilek kızım o benim diyeee

Selam kızlar, arada girip yazabiliyorum. Ek gıdaları ben hala oturtamadım. Ben bebişi sofraya oturruyorum elinede bi tam ekmeği veriyorum o kemiriyor. Bende arada ağzına kaşıkla bişiler veriyorum işte bi kaç kaşık yiyor. Sabahları labne beynir küçüklerden, biraz ekmeğin üstüne terayağ ve pekmez, akşama doğru da muzlu, kayısılı, yulaflı yoğurt. Bunun dışında fırsat buldukça emziriyorum ama benim bebiş de 500 ml emmiyordur kesin.

Aşk kırınrısı, benim bebişimde düştü parke üzerine bir kere. Hepimizzin başından geçiyor ne kadar dikkat etsekte. . Geçmiş olsun canım.

slm kızlar maşallah çağataya nazar değmesin
kızlar bu gece rüyamda haziran anneleri ve bebişleri buluşmuştu çook güzeldi rüya devam ediyodu ama poyraz saçımı çekince ne olduğunu şaşırdım kaydirigubbakcemile3

slm, çok güzel olurdu böle bi buluşma ama herkes farklı şehirlerde. Sen İst. neresindensin. BEn de İstanbuldayım.

.........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…