- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
aynen bende merak ediyorum.. benimki bu ara hele hiç emmek de istemiyor.. mamada yemiyor.. bu akdr bile emmiyıordur.. sütümde azaldı.. en fazla belkide günde 200 cc ancak.. oda belkiarzucum geçenlerde bende sormuştum.benim kızım hayatta benden 500 ml emmiyordurrr..
zatenn günde en fazla 3,4 kere emiyor..buarada emzirenler kaç kere emziriyosunuz ekgıdaya geçtikten sonra?***
kızlar milupanın sitesinde bebek 6 aydan sonra enaz 750 ml 1 yaşından sonra enaz 500 ml anne sütü yada devam sütü içmeli diyor.
ama imkansız benimki de o kadar süt içmiyor.en fazla verebildiğim 400-500 arasıdır.ben görebiliyorum çünkü emmiyor sağıyorum sütümü.
ne içerse kar mantığıyla yaklaşmak gerek galiba.bende mama vermeye kalktım çocuğum içemiyor.Midesinin belli bir kapasitesi var sonuçta
slm kızlar maşallah çağataya nazar değmesin
kızlar bu gece rüyamda haziran anneleri ve bebişleri buluşmuştu çook güzeldi rüya devam ediyodu ama poyraz saçımı çekince ne olduğunu şaşırdım kaydirigubbakcemile3
sultangazi cnm sen
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...enesu-produksiyon-iftiharla-sunar-kkstar.html
kızlar yarışma başladı ben 12. sıradayım en sonuncu yani ama hepsi çook güzel yaa
saol canım elleri,n dert görmseintatlım hemen destekliyorum seni:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?