2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım çorba iyiyo artık ondandır.bizimki de aynı yapıyo kakasını merak etme cokacimcoook

nasılsınız bakalım giremiyorum cadımdannn
yürüteç bende aldım ama benim kızım tenezzül edip gitmiyo içinde itmemi beklio itmiyince bağrıyo bende holümdeki paspasları kaldırdım itiyorum deliriyo çığlıklar sevinçten vurmalar rallide hissediyo kendinii
ben kızımı hep ince giydiriyorum evimiz acayip sıcak kısa kolllu çıtçıtlı üstüne penye pijama altına çoraapp terlemez hiçç
mümincim yedikleriyle alakalıdır hergün zorlanmadan yapıyosa sorrun yokturr

mümine asyada ek gıdaya geçtiğimizden beri hergün kaka yapıyo.hepde katı yapıyo canım.normal herhalde

benim kızımda katı yapıyor çok az su içiyor.ben mama veriyorsam önce suyu ayarlıyorum 120 ml sonra mama arzunun dediği gibi 135-140 arası oluyor.tarif edileni de bu zaten mamanın üstünde

müminecim terleme sorunu bizde de var. belkide oğlumun sık üşütmesinin temel nedeni de terlemesi. evimizin ısısını ayarlayamadık bi türlü. yatak odasının alt katında oturuyo komşu ve ne yakıyosa gündüz kombiyi kapatmama rağmen gece 24-25 dereceden aşağı düşmüyo.polar battaniye ile yatıyo ama yinede terliyo. gece havlu değiştirip duruyoruz...
bebekleri alerjik olan annelere sorumolacak benimde. Alerjilerini tespit ettirmek için gittiğinizde allerjik reaksiyonlar devam ediyomuydu? Bizim doktorumuz Ahmetin öksürüğüne allerjik olabilir takip edelim dedi, şurup da verdi. Şuruplar öksürüğü azalttı.Şimdi çocuk allerji uzmanına gidelim diyorum eşim bişeyi kalmadı ne gerek var diyo, kuzeni doktor o da aynısını söyledi. Ben bu durumda hastalık hastası paranoyak konumuna düştüm. Ama bişey varsa erken teşhis edilmesi iyi olmaz mı?

canım bızım dr umuz medıpolde esra kutlu...bende bugun eymen kaganı marmara unıverstesıne goturdum...kanda allerjı testı yaptılar..bırde mıde fılmı ıstedı.mıde fılmıne gec sıra gelıyormus o yuzden yedıtepe yada sanomedde yaptır dedı...ama mıde fılmı konusunda tereddutlerım vvar..mıde fılmı ısteyınce dr rada tepkı verdım...bebegımın ıcıne endoskopı gıbı bıseyler sokcaklar sandım...ama bıberonla bır ılac ıcırıp fılm cekıyolarmıs...ya ben bıraz fazlaca pimpirikli bir anneyım..herkes benı cok kınıyo..dr lardan once hastalık teshısınde bulunuyorum..bugunku dr uda baya sok ettım yıne...esım bu cocuk bazı seylerın ayrımına varmadan kendını duzelt dıyo..herkes gayet saglıklı bır cocugu o hastane senın bu hastane benım dolandırdımı dusunuyo..herseyın en kotusunu dusunuyorum..dr lara guvenmıyorum..dr un sordugu seylere oyle hızlı cvp verıyorumkı dr mıllet cocugunun ısmını bılmıyo daha masallahın var dedı...bımıyorum fılm cektırsemmı..bebişime zarar verırse ılac dıye korkuyorum.mutlaka yan etkısı vardır...bırde oyun grubundan bahsetmıssın zeynep...ben cengelkoyde oturuyorum..nerelerde buldun oyun grubu

batuhanda katı yapıyo ek gıdadan canım kabız olmadığı sürece sorun yok dert etmeyerimseniben

canım polar battanıyede allerjı yapabılır ya penye yada pamuk yorgan kullanmalısın...polar saglıksız dıye bılıyorum

müminecim terleme sorunu bizde de var. belkide oğlumun sık üşütmesinin temel nedeni de terlemesi. evimizin ısısını ayarlayamadık bi türlü. yatak odasının alt katında oturuyo komşu ve ne yakıyosa gündüz kombiyi kapatmama rağmen gece 24-25 dereceden aşağı düşmüyo.polar battaniye ile yatıyo ama yinede terliyo. gece havlu değiştirip duruyoruz...
bebekleri alerjik olan annelere sorumolacak benimde. Alerjilerini tespit ettirmek için gittiğinizde allerjik reaksiyonlar devam ediyomuydu? Bizim doktorumuz Ahmetin öksürüğüne allerjik olabilir takip edelim dedi, şurup da verdi. Şuruplar öksürüğü azalttı.Şimdi çocuk allerji uzmanına gidelim diyorum eşim bişeyi kalmadı ne gerek var diyo, kuzeni doktor o da aynısını söyledi. Ben bu durumda hastalık hastası paranoyak konumuna düştüm. Ama bişey varsa erken teşhis edilmesi iyi olmaz mı?

ne güzel olurdu dimi ama:dance:

ben kullanmıyorum cnm doktorum önermemişti hiç bi şekilde

benim oğluş da çok terlio kısa kollu body üstünede pijama giydiriyorum bide battaniye ama yinede çok terliyo

evt canım zaten rüyamdada çok güzeldihihoyyyt

canım benim oğlumda hasta bronşit başlangıcı ve öksürüğü var dr geçmezse alerjik olabilir test yapıcaz dedi eğer geçerse gerek yokopuyorumnanaktan

Kızlarrr nasılsınız??
hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
kaka konusuna deyinmişsiniz...
BAtuda iki gündür katı yapıyor...bende endişeledim...hemen dr una sordum normalmiş şükür...

iremde 1 hafta önce katı yapmaya başlamıştı
şimdi normale döndü arada oluyor sanırım mumine:)

ya kızlar araları 4saatt yapın artık vearlarda emdirin mesela yedikten sonra 3satte emdirin bisaat sonra ek gıda verinben öyle yapıyorum
hülyacım ben ne zamndır 4 saate çıkardım
beslenme işinii...
öğününü yedikte sonra üstüne 30 -50 arası anne sütüde alıyor

iremde terleyen bir bebek
ama ben üstünü değiştirere yada havlu koyarak alıştırmadım doğduğundan beri terlediğinde üstünde soğuyor
öyle alıştı maş. hasta da olmuyor..
komşum çocuğunu ya üstünü değiştirerek yada terlediğinde havlu koyarak alıştırmışş
okulda bekliyor eğer değiştirmezse hemen hastalanıyor çocuğu

canım mide filmi zor bişey değil, biberonla mamayı içiriyosun, römtgen filmi çekiliyo, sadece bebek ilacı içmezse zor oluyo aile için, bi de o ilaç emilip kana karışan bişey değil, barsaklardan atılıyo tamamen, korkma bence, en azından reflüsü var mı anlaşılmış olur, çok geçmiş olsun şimdiden,
cevap veren tüm arkadaşlara kocamaaan teşekkür ediyoruum olumunekankayizsmile a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…