kızlar bişey sorucam yine, ee kaç gündür yazmayınca birikti tabi:))
azra bu hafta kakasını hep katı yapıyo, hemen hergün yapıyo ama katı, sizde de öyle mi, yoksa suyu falan mı az veriyorum ben , siz ne kadar su veriyosunuz?
canım benim adım da zeynep.. doktora önce gıcık oldum aslında ilgisiz gibi geldi 2 ilaç verdi yolladı diye ama işe yaradı gerçekten.. bizim çocuk doktorumuz aslında marmara üniversitesine götürün demişti ama randevu olayı uzun sürer diye ben buraya götürdüm.. sen hangi doktora gidiyorsun peki?..senin yemek durumun zor Allah yardımcın olsun canım iyi ki sütün var..
batuhanda katı yapıyo ek gıdadan canım kabız olmadığı sürece sorun yok dert etmeyerimsenibenkızlar bişey sorucam yine, ee kaç gündür yazmayınca birikti tabi:))
azra bu hafta kakasını hep katı yapıyo, hemen hergün yapıyo ama katı, sizde de öyle mi, yoksa suyu falan mı az veriyorum ben , siz ne kadar su veriyosunuz?
müminecim terleme sorunu bizde de var. belkide oğlumun sık üşütmesinin temel nedeni de terlemesi. evimizin ısısını ayarlayamadık bi türlü. yatak odasının alt katında oturuyo komşu ve ne yakıyosa gündüz kombiyi kapatmama rağmen gece 24-25 dereceden aşağı düşmüyo.polar battaniye ile yatıyo ama yinede terliyo. gece havlu değiştirip duruyoruz...
bebekleri alerjik olan annelere sorumolacak benimde. Alerjilerini tespit ettirmek için gittiğinizde allerjik reaksiyonlar devam ediyomuydu? Bizim doktorumuz Ahmetin öksürüğüne allerjik olabilir takip edelim dedi, şurup da verdi. Şuruplar öksürüğü azalttı.Şimdi çocuk allerji uzmanına gidelim diyorum eşim bişeyi kalmadı ne gerek var diyo, kuzeni doktor o da aynısını söyledi. Ben bu durumda hastalık hastası paranoyak konumuna düştüm. Ama bişey varsa erken teşhis edilmesi iyi olmaz mı?
ne güzel olurdu dimi ama:dance:
ben kullanmıyorum cnm doktorum önermemişti hiç bi şekilde
benim oğluş da çok terlio kısa kollu body üstünede pijama giydiriyorum bide battaniye ama yinede çok terliyo
müminecim terleme sorunu bizde de var. belkide oğlumun sık üşütmesinin temel nedeni de terlemesi. evimizin ısısını ayarlayamadık bi türlü. yatak odasının alt katında oturuyo komşu ve ne yakıyosa gündüz kombiyi kapatmama rağmen gece 24-25 dereceden aşağı düşmüyo.polar battaniye ile yatıyo ama yinede terliyo. gece havlu değiştirip duruyoruz...
bebekleri alerjik olan annelere sorumolacak benimde. Alerjilerini tespit ettirmek için gittiğinizde allerjik reaksiyonlar devam ediyomuydu? Bizim doktorumuz Ahmetin öksürüğüne allerjik olabilir takip edelim dedi, şurup da verdi. Şuruplar öksürüğü azalttı.Şimdi çocuk allerji uzmanına gidelim diyorum eşim bişeyi kalmadı ne gerek var diyo, kuzeni doktor o da aynısını söyledi. Ben bu durumda hastalık hastası paranoyak konumuna düştüm. Ama bişey varsa erken teşhis edilmesi iyi olmaz mı?
ya kimse benle konuşmuoy okadar yazıyorumm((((((((((((((((
ya kimse benle konuşmuoy okadar yazıyorumm((((((((((((((((
benlede konuşan yok kızlar sıkmayın canınızızemuszemusüzülme tatlım benle de konuşmuyo kimse :gitme:
üzülme tatlım benle de konuşmuyo kimse :gitme:
benlede konuşan yok kızlar sıkmayın canınızızemuszemus
ahhcanım biz konuşalım bari :))))))))))))
bana biraz yakınsında bende gölcükteyim 1,2saat var galib aramızda
benlede konuşan yok kızlar sıkmayın canınızızemuszemus
iremde 1 hafta önce katı yapmaya başlamıştıkızlar bişey sorucam yine, ee kaç gündür yazmayınca birikti tabi:))
hülyacım ben ne zamndır 4 saate çıkardımya kızlar araları 4saatt yapın artık vearlarda emdirin mesela yedikten sonra 3satte emdirin bisaat sonra ek gıda verinben öyle yapıyorum
ya şu terleme konusu benimkide çok terliyo ensesinden yelek bile ozr giydiriyorum evimde okadar sıcak degil kısa kollu badi bideüst altına kilotlu çoraap ve alt giydiriyorum ayakkabı giydiriyorum ama yinede çok terliyo enseden
canım bızım dr umuz medıpolde esra kutlu...bende bugun eymen kaganı marmara unıverstesıne goturdum...kanda allerjı testı yaptılar..bırde mıde fılmı ıstedı.mıde fılmıne gec sıra gelıyormus o yuzden yedıtepe yada sanomedde yaptır dedı...ama mıde fılmı konusunda tereddutlerım vvar..mıde fılmı ısteyınce dr rada tepkı verdım...bebegımın ıcıne endoskopı gıbı bıseyler sokcaklar sandım...ama bıberonla bır ılac ıcırıp fılm cekıyolarmıs...ya ben bıraz fazlaca pimpirikli bir anneyım..herkes benı cok kınıyo..dr lardan once hastalık teshısınde bulunuyorum..bugunku dr uda baya sok ettım yıne...esım bu cocuk bazı seylerın ayrımına varmadan kendını duzelt dıyo..herkes gayet saglıklı bır cocugu o hastane senın bu hastane benım dolandırdımı dusunuyo..herseyın en kotusunu dusunuyorum..dr lara guvenmıyorum..dr un sordugu seylere oyle hızlı cvp verıyorumkı dr mıllet cocugunun ısmını bılmıyo daha masallahın var dedı...bımıyorum fılm cektırsemmı..bebişime zarar verırse ılac dıye korkuyorum.mutlaka yan etkısı vardır...bırde oyun grubundan bahsetmıssın zeynep...ben cengelkoyde oturuyorum..nerelerde buldun oyun grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?