o işin şakası cnm yaa:teytey:fıstıklar yapmayın yaaa...
arada kaçırdıgımız oluyo.sadece size yapılıyo gbi üstünüze alınmayın:teselli:
a.skonuşalım valla
iremde 1 hafta önce katı yapmaya başlamıştı
şimdi normale döndü arada oluyor sanırım mumine:)
hülyacım ben ne zamndır 4 saate çıkardım
beslenme işinii...
öğününü yedikte sonra üstüne 30 -50 arası anne sütüde alıyor
iremde terleyen bir bebek
ama ben üstünü değiştirere yada havlu koyarak alıştırmadım doğduğundan beri terlediğinde üstünde soğuyor
öyle alıştı maş. hasta da olmuyor..
komşum çocuğunu ya üstünü değiştirerek yada terlediğinde havlu koyarak alıştırmışş
okulda bekliyor eğer değiştirmezse hemen hastalanıyor çocuğu
aynen o havlu işine bende hiç alıştırmadım alıştıranlar sonradan çok çekiyo gördüğüm için yapmadım maşallah kuzucuma hastalanmadı teri hep üstünde kurur kuruduktan sonra değitiririm ben üstünüiremde terleyen bir bebek
ama ben üstünü değiştirere yada havlu koyarak alıştırmadım doğduğundan beri terlediğinde üstünde soğuyor
öyle alıştı maş. hasta da olmuyor..
komşum çocuğunu ya üstünü değiştirerek yada terlediğinde havlu koyarak alıştırmışş
okulda bekliyor eğer değiştirmezse hemen hastalanıyor çocuğu
hülyacım dedemiz var evimizdee ondan hiç boş vaktim olmuyorr
pek uğrayamıyorum yemek falan derken :)
olumunekankayizsmile
ay çok güzel benim kızın bidedesivar kendi babam yok malasef çok özlüyorum onu erken ksaybettik allah uzun öbürler versin herkeze olumunekankayizsmile
allah rahmet etsin hülyacım, size ve bebişinize uzun ömür versin
canım mide filmi zor bişey değil, biberonla mamayı içiriyosun, römtgen filmi çekiliyo, sadece bebek ilacı içmezse zor oluyo aile için, bi de o ilaç emilip kana karışan bişey değil, barsaklardan atılıyo tamamen, korkma bence, en azından reflüsü var mı anlaşılmış olur, çok geçmiş olsun şimdiden,
cevap veren tüm arkadaşlara kocamaaan teşekkür ediyoruum olumunekankayizsmile a.s.
ay çok güzel benim kızın bidedesivar kendi babam yok malasef çok özlüyorum onu erken ksaybettik allah uzun öbürler versin herkeze olumunekankayizsmile
mümine canım ben bı kısa kollu cıtcıtlı atket ustunede uzun kollu bı body okadar cok fazla gıdırmıyorum ustunede ınce bı battanıye serıorum zaten gülin bilir bızım ev cok sıcak oluyo bazen bunlarla bıle terlıo kaydirigubbakcemile2[/QUO
git yaaa sizin ev tropik iklim resmen:) 45 dereceeeee
üzülme tatlım benle de konuşmuyo kimse :gitme:
benlede konuşan yok kızlar sıkmayın canınızızemuszemus
ay kıyamamben sizeeeee((
tesekkur ederım mumınecım ıcımı cok rahatlattın...canım nıye o maddeyı ıcırıyolar acaba...sebebı neyanı....mumınecım sen tusa calısıyon galıba...hangı bolumde uzmanlık ıstıyorsun
kıyma bize kıyma bizeee:1rolleyes:mümine canım ben bı kısa kollu cıtcıtlı atket ustunede uzun kollu bı body okadar cok fazla gıdırmıyorum ustunede ınce bı battanıye serıorum zaten gülin bilir bızım ev cok sıcak oluyo bazen bunlarla bıle terlıo kaydirigubbakcemile2[/QUO
git yaaa sizin ev tropik iklim resmen:) 45 dereceeeee
ay kıyamamben sizeeeee((
canımcım, o madde röntgen çekilirken parlayıp görünüyo, çekim sırasında masayı hafif başaşağı getiriyoruz ki mideden geri kaçak var mı görüelim diye, canım ben tusu hallettim radyolojide uzmanlık yapıyorum, benim kociş kazanamadı daha, çalışmıyo da tembel, onun yüzünden iki yıl sonra ben bitirince mecburi hizmete gidicez doğuya( klava:
canım radyolojıde yapıyon demek super...ya nerde cektırıyım sence mıde fılmını...sen nerdesın...ben emeklı sandıgı calısanıyım...bebişim benım uzerıme kayıtlı...ınsallah hayırlı ,guzel, mutlu olup ,guzel gunler gorecegınız bır yer nasıp eder Rabbım...
canım radyolojıde yapıyon demek super...ya nerde cektırıyım sence mıde fılmını...sen nerdesın...ben emeklı sandıgı calısanıyım...bebişim benım uzerıme kayıtlı...ınsallah hayırlı ,guzel, mutlu olup ,guzel gunler gorecegınız bır yer nasıp eder Rabbım...
ya radyolojı deyınce aklıma komık bırsey geldı..annemın hafif problemlı bır arkadası var ...unıverste sınavında radyolojı bolumunu yazmıs...radyo televızyonla ılgılı bır alan sanıp yazmıs ..gıdınce cok sasırmısohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?