2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasadetçim nereleden kaldınya bisen yazıyon bana zaten kızlar alınmayınnnn evet vcanım benişte almadan önce emdiriyorum ama çok zor emdiriyorum sorma terlemeden çok muzdiribim

hülyacım dedemiz var evimizdee ondan hiç boş vaktim olmuyorr
pek uğrayamıyorum yemek falan derken :)
olumunekankayizsmile

aynen o havlu işine bende hiç alıştırmadım alıştıranlar sonradan çok çekiyo gördüğüm için yapmadım maşallah kuzucuma hastalanmadı teri hep üstünde kurur kuruduktan sonra değitiririm ben üstünü

hülyacım dedemiz var evimizdee ondan hiç boş vaktim olmuyorr
pek uğrayamıyorum yemek falan derken :)
olumunekankayizsmile

ay çok güzel benim kızın bidedesivar kendi babam yok malasef çok özlüyorum onu erken ksaybettik allah uzun öbürler versin herkeze olumunekankayizsmile

allah rahmet etsin hülyacım, size ve bebişinize uzun ömür versin

tesekkur ederım mumınecım ıcımı cok rahatlattın...canım nıye o maddeyı ıcırıyolar acaba...sebebı neyanı....mumınecım sen tusa calısıyon galıba...hangı bolumde uzmanlık ıstıyorsun

tesekkur ederım mumınecım ıcımı cok rahatlattın...canım nıye o maddeyı ıcırıyolar acaba...sebebı neyanı....mumınecım sen tusa calısıyon galıba...hangı bolumde uzmanlık ıstıyorsun

canımcım, o madde röntgen çekilirken parlayıp görünüyo, çekim sırasında masayı hafif başaşağı getiriyoruz ki mideden geri kaçak var mı görüelim diye, canım ben tusu hallettim radyolojide uzmanlık yapıyorum, benim kociş kazanamadı daha, çalışmıyo da tembel, onun yüzünden iki yıl sonra ben bitirince mecburi hizmete gidicez doğuya ( klava:

canım radyolojıde yapıyon demek super...ya nerde cektırıyım sence mıde fılmını...sen nerdesın...ben emeklı sandıgı calısanıyım...bebişim benım uzerıme kayıtlı...ınsallah hayırlı ,guzel, mutlu olup ,guzel gunler gorecegınız bır yer nasıp eder Rabbım...

ya radyolojı deyınce aklıma komık bırsey geldı..annemın hafif problemlı bır arkadası var ...unıverste sınavında radyolojı bolumunu yazmıs...radyo televızyonla ılgılı bır alan sanıp yazmıs ..gıdınce cok sasırmısohaoldumsmile

canım ben şişli etfaldeyim, aslında kendi elceğizimle çekerdim ama bizim hastanedeki floroskopi makinası nerdeyse 1 yıldır bozuk, sen nerdesin, yerine göre bi araştırmaya çalışırım

kaydirigubbakcemile3 çoook şaşırmıştır bence, bitirdi mi orayı yoksa bıraktı mı, radyocu olmakla röntgen teknisyeni olmak arasında çoook fark var :))

slm kızlar bu saat oldu ancak gelebıldık elıf sımay canımı okuyooooo
bende yürütecı dr sordum kullanabılırsın dedı erkek bebeklerde pek tavsıye etmıyorum demıstı.
bende devam sütünü gecelerı ve kahvaltısında verıyorum yanlızca.bıberonu pek sevmıyor gün içinde kasıkla besledıgım için bıberonu almayı reddedıyor.ılerde süt içmesı için bıberonuda unutsun istemıyorum.
kızlar bısey sorucam yogurtları kendınızmı mayalıyorsunz?ben kendım mayalıyorum ama ıkı gun gecınce vermek ıcımden gelmıyor azar azar mayalamakta zor yaa sız nasıl yapıyorsunuz?

ben kendım mayalıyorum yarım kg luk günlül sütten.ve 2 verıyorum aynı yoğurdu.ama 2 .gun yenısını mayalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…