canım bizim dr ek gıdayı az ver diyo.bir yaşından sonra zaten hep onları yicek diyo.şimdi mama yada anne sütü önemliymiş.diğerlerini yarım kaseden fazla verilmicekmiş.ögünleri 3saatte bir olucakmış.dr söylediği an mantıklı geliyor.drdan eve gelince bakıyorum herkes ek gıda veriyo.amannn ek gıda daha önemli diyip vazgeçiyorumbilmiyorumkismile
kafam karışıyo gerçekten
ya kızlar araları 4saatt yapın artık vearlarda emdirin mesela yedikten sonra 3satte emdirin bisaat sonra ek gıda verinben öyle yapıyorum
müminecim terleme sorunu bizde de var. belkide oğlumun sık üşütmesinin temel nedeni de terlemesi. evimizin ısısını ayarlayamadık bi türlü. yatak odasının alt katında oturuyo komşu ve ne yakıyosa gündüz kombiyi kapatmama rağmen gece 24-25 dereceden aşağı düşmüyo.polar battaniye ile yatıyo ama yinede terliyo. gece havlu değiştirip duruyoruz...
bebekleri alerjik olan annelere sorumolacak benimde. Alerjilerini tespit ettirmek için gittiğinizde allerjik reaksiyonlar devam ediyomuydu? Bizim doktorumuz Ahmetin öksürüğüne allerjik olabilir takip edelim dedi, şurup da verdi. Şuruplar öksürüğü azalttı.Şimdi çocuk allerji uzmanına gidelim diyorum eşim bişeyi kalmadı ne gerek var diyo, kuzeni doktor o da aynısını söyledi. Ben bu durumda hastalık hastası paranoyak konumuna düştüm. Ama bişey varsa erken teşhis edilmesi iyi olmaz mı?
slm kızlar bu saat oldu ancak gelebıldık elıf sımay canımı okuyooooo
bende yürütecı dr sordum kullanabılırsın dedı erkek bebeklerde pek tavsıye etmıyorum demıstı.
bende devam sütünü gecelerı ve kahvaltısında verıyorum yanlızca.bıberonu pek sevmıyor gün içinde kasıkla besledıgım için bıberonu almayı reddedıyor.ılerde süt içmesı için bıberonuda unutsun istemıyorum.
kızlar bısey sorucam yogurtları kendınızmı mayalıyorsunz?ben kendım mayalıyorum ama ıkı gun gecınce vermek ıcımden gelmıyor azar azar mayalamakta zor yaa sız nasıl yapıyorsunuz?
canım ben şişli etfaldeyim, aslında kendi elceğizimle çekerdim ama bizim hastanedeki floroskopi makinası nerdeyse 1 yıldır bozuk, sen nerdesin, yerine göre bi araştırmaya çalışırım
kaydirigubbakcemile3 çoook şaşırmıştır bence, bitirdi mi orayı yoksa bıraktı mı, radyocu olmakla röntgen teknisyeni olmak arasında çoook fark var :))
cnm ben günlük sütten kendim mayalıyorum 2 gün yediriyorum sonra yenisini mayalıyorum az az mayalıyorumslm kızlar bu saat oldu ancak gelebıldık elıf sımay canımı okuyooooo
bende yürütecı dr sordum kullanabılırsın dedı erkek bebeklerde pek tavsıye etmıyorum demıstı.
bende devam sütünü gecelerı ve kahvaltısında verıyorum yanlızca.bıberonu pek sevmıyor gün içinde kasıkla besledıgım için bıberonu almayı reddedıyor.ılerde süt içmesı için bıberonuda unutsun istemıyorum.
kızlar bısey sorucam yogurtları kendınızmı mayalıyorsunz?ben kendım mayalıyorum ama ıkı gun gecınce vermek ıcımden gelmıyor azar azar mayalamakta zor yaa sız nasıl yapıyorsunuz?
canım markası jenny willy bel lastiği ii oluyo belinden kaka çıkmıyo benim hoşuma gitti bu özelliği 12.50ydi yanlış hatırlamıyosam içinde 54tane var
teşekkür ederim semracımbende bir ondan alayım deneyeyim bel lastiği iyi oluyor tabi hem fiyat olarak da uygun.
ay çok güzel benim kızın bidedesivar kendi babam yok malasef çok özlüyorum onu erken ksaybettik allah uzun öbürler versin herkeze olumunekankayizsmile
ayyy evet cnm yaa biz eşimle şok olduk bu habere adi şimdiden sonra yedirmedik diyelim şimdiye kdrkiler nolcak nasıl sağlığımızla bebişlerimizin sağlıklarıyla oynuyolar görüyomusunuziyi akşamlar kızlar nasılsınız
haberleri izlediniz mi
GDO lu mamalar almayın dedi yani mama kullanmayın diyo ne yapacaz kızlar
YAaa ben bu doktorları anlamıyorummm. Benim doktorumda ısrarla artık anne sütünün besleyiciliğinin azaldığını illa ki ek gıdaların önemli olduğunu söylüyor her seferinde.... Ama bana da bu mantıklı geliyo. Anne sütü besleyiciliğini koruyosa 1 sene sadece emzirirdik o zaman. Ne diye 6. ayda ek gıdaya başlıyoruz ki? Bence şu saatten sonra ek gıda daha önemli...
Oooo ben Elif'e çok yediriyorum o zaman. Bugün 9 da emdi. 11.00'de kahvaltı yaptı. 1,30'da emzirmeye gittim açlıktan gözü dönmüştü. Altını zor değiştirdim. 4'de sebzesini yedi. Şimdide meyvalı yoğurt yiyio. Ama yediği zamanda rahat dolu dolu 1 çorba kasesi yiyiyor bazen daha fazla. Akşamları da bizim masadan tırtıklıyo. Aralarda da mandalina suyu içiyo. Çok mu yiyio ya... Çok mu fazla ek gıda için bi çorba kasesi?
valla özge her dr farklı söylüyor.ama bana kalırsa anne sütü ek gıdadan daha önemli.adı üstünde ek gıda.bence ilk etapda varsa anne sütü öncelikli olmalı sonra az azda ek gıda vermek daha mantıklı.ama benim süt olmadıgı için mama vericeme ek gıdayı daha çok veriyorum.bilmiyorum artık dogrumu yanlışmı...
özgecim elifin ek gıdası çok olmuş canım ya.bi kase fazla değilmi.biz bile bi kase çorbayla doyuyoruz.ölçüyü bence biraz azalt be canım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
haberleri izlediniz mi
GDO lu mamalar almayın dedi yani mama kullanmayın diyo ne yapacaz kızlar
ya şu terleme konusu benimkide çok terliyo ensesinden yelek bile ozr giydiriyorum evimde okadar sıcak degil kısa kollu badi bideüst altına kilotlu çoraap ve alt giydiriyorum ayakkabı giydiriyorum ama yinede çok terliyo enseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?