2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

YAaa ben bu doktorları anlamıyorummm. Benim doktorumda ısrarla artık anne sütünün besleyiciliğinin azaldığını illa ki ek gıdaların önemli olduğunu söylüyor her seferinde.... Ama bana da bu mantıklı geliyo. Anne sütü besleyiciliğini koruyosa 1 sene sadece emzirirdik o zaman. Ne diye 6. ayda ek gıdaya başlıyoruz ki? Bence şu saatten sonra ek gıda daha önemli...

ya kızlar araları 4saatt yapın artık vearlarda emdirin mesela yedikten sonra 3satte emdirin bisaat sonra ek gıda verinben öyle yapıyorum

Oooo ben Elif'e çok yediriyorum o zaman. Bugün 9 da emdi. 11.00'de kahvaltı yaptı. 1,30'da emzirmeye gittim açlıktan gözü dönmüştü. Altını zor değiştirdim. 4'de sebzesini yedi. Şimdide meyvalı yoğurt yiyio. Ama yediği zamanda rahat dolu dolu 1 çorba kasesi yiyiyor bazen daha fazla. Akşamları da bizim masadan tırtıklıyo. Aralarda da mandalina suyu içiyo. Çok mu yiyio ya... Çok mu fazla ek gıda için bi çorba kasesi?

Canım telde konuştuğumuz gibi. Çok sık tekrarladı öksürük. Bence gitmende fayda var. Kuzum damadım benimmmm bi daha hiççç hastalanmasııınnnn....

Ben günlü mayalıyodum canım, bi çay bardağı. Şimdilerde iki günlük mayalıyorum.Bence iki günlük iyi. Yemeklerini de yeni yeni iki günlük yapıyorum. Eskiden günlük yapıyordum.

canım saol dusunmen yeter ben cengelkoyde oturuyorum.. Baskente sordum 100 tl dedıler..yedıtepeyle sanomedede sorcam..sen baska yer bılıyosan paylasırsan sevınırım...yok yok okumus...kac yıllık teknısyen...ya tabı bebıs radyasyon almıs oluyo dımı fılmı cekerkensen bır dr olarak boyle bır kusma problemı olsa bebegının fılm cektırırmıydın...dr lar boyle cumleler kurunca rahatlıyorum ancak

benim eşimin abisi çoçuk dr u. ve her seferinde emzirmenin önemli olduğunu vurguluyor. sabahg kahvaltı arada emme öğlen çorba sonra yine emme akşam üstü yoğurt emme yatarken muhallebi emme ve gece ful emme böyle olması gerektiğini söyledi :) bizim düzenimiz bu... ceylin bunları yiyor gün içinde de 5-6 kere emiyor gecede 2 saatte bi emiyor.evet 6. aya kadar sadece anne sütü sonra ek gıdalara başlıyoruz bunun sebebi sütün besleyiciliğinin azalması değil bebeğin büyümesi tam olarak doymaması katı yiyecekleri yemeyi pütürlü yemeyi öğrenmesi.

cnm ben günlük sütten kendim mayalıyorum 2 gün yediriyorum sonra yenisini mayalıyorum az az mayalıyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
haberleri izlediniz mi
GDO lu mamalar almayın dedi yani mama kullanmayın diyo ne yapacaz kızlar

ceylin hayatta 4 saat aç durmaz 2 saatte bir besleniyo
gece muhallebisi veriorum mama vermiyorum ama çok uzattılar bu gdo yu herşeyde var sebze çorbası yapıyoruz güya kendimiz yapıyoruz ama sebzelerde gdo lu. anne sütü bile saf değil artık bizde yiyoruz gdo lu şeyleri süte de geçiyo artık dogal bişey yok

iyi akşamlar kızlarrr.ne muhabbetler dönmüüşş haaa.
emzirme konusuunda verdiğiniz cvplar için mersi şekerlerrr...opuyorumnanaktan
annemle babam 1 hafta önceden gelip sürpriz yaptılar bana.
bütün gün dışardaydık.akşamda balık yemeğe gittik.
kızım hiç üzmedi beni.yoruldu ama uyuyoo şimdi..
yoğurdu bende tanıdık sütçümüz var ondan alıp mayalıyorum..
2.3 gün yiyo yağmurr..bence çok kasmamak lazım..
neyse kızlar öptük sizi ben çıkıyorum...

ay çok güzel benim kızın bidedesivar kendi babam yok malasef çok özlüyorum onu erken ksaybettik allah uzun öbürler versin herkeze olumunekankayizsmile

allah rahmet eylesin canım
benim kızımında bir dedesi
var allahım uzun ömür versin :Saruboceq:

haberleri izlediniz mi
ayyy evet cnm yaa biz eşimle şok olduk bu habere adi şimdiden sonra yedirmedik diyelim şimdiye kdrkiler nolcak nasıl sağlığımızla bebişlerimizin sağlıklarıyla oynuyolar görüyomusunuzlmaz:

haberleri izlediniz mi

evet canım ya izledim.
bide bugün 500cc mama veremiyoruz diye konuşuyorduk.
iyiki az içiyolarmış.. akıllı bebişlerimiz

Çok fazla giydiriyorsun bence arkadaşım. Evin kaç derece bilmiyorum ama kilotlu çorap çok sıkar, birde ayakkabı 1 yaşına kadar önerilmiyor.

Ben yarım kollu ince çıtçıtlı üstüne ince bir badi, altına sadece bir pantolon ve ince bir çorap bu kadar.

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. O kadar etkilenmişimki yanımdan hiç ayırmıyorum ve bana fena halde alışacak diye korkuyorum, eskiden karşımda yerdi, şimdi dizime oturup öyle yiyor.

Birde sizin bebeişler anne baba diyormu kızlar, benimki babaaa enne gibi şeyleri söylüyor bilinçsiz olarak yapıyor 8. aydan sonra doğru kişilere söyleyeceklermiş.

günaydın arkadaşlar bende bu gdolulara takıldım ama sanırım yapacak hiçbirşey yok.Pazardan aldıklarımın hormonlu ya da gdo lu olmadığını nerden biliyorum anne sütü veriyorum ben.ışyerinde yemekhanede yemek yiyorum.Yemekhane organik mi kullanıyor 400 kişiye.
Bide doktoruma sordum ne yapayım diye 40 yıldır yiyoruz zaten dedi.Yapacak birşey yok çokda takılmayın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…