Canımcım 23 kilo aldım nett :)
97 ile doğuma girdim. Şimdi 82 kiloyum.
Yaniiiiii 8 kilo yapıştı kaldı :) Zaten hamile kalmadan da 4 kilo fazlam vardı.
Toplamda 12 kilo vermem lazım ammmaaa velakin orta boyutta bi öküz kadar yiyorum :)
Şişkoyum mutluyum :)
bende 95 le girdim 25 kilo aldım. gide gide 10 kilo felan gitti.Hiç yememi kesmedim sütüm gitmesin diye.Şişkoyum ve mutluyum aynen inşallah gider birgün herşey kuzum için.hamilelikte kendimizi için yedik bu fazlaları emzirme döneminde onlar için yiycez ne yapalım.Hamilelikte az yeseydik böyle olmazdı.Ben 25 kilo aldım 3,500 kg çocuk doğurdum.10 kilo alanda aynı çocuğu doğurdu.Kilolarımda benim yanıma kar kaldı oh oh.opuyorumnanaktan
brokoli corbası verdiniz mi hiç kızlar
ben brokoliyi sebze çorbasına katıyorum cnm
hayırlı olsun canım inşallah allah ömür veriride görürüz büyük insanlar olduklarınıiyi geceler anneler ve melekleri
nasılsınız bayagı oldu yazmayalı hep okuyorum ama...
nasılsınız ?
bizimde kızımıza diş hediği yaptık bugün çok güzel oldu.
pek kalabalık yapmadık herkezi çağırmadık yoksa ev almıcaktı
bol bol resim çektik face ye koyarım.
kızımtepside önüne makas kalem iplik kitap steteskop koyduk steteskobu aldı dr olcak dediler diğer elinede makası aldı hem doktor hem cerrah olcak dediler güzel bir gündü yani
bizden haberler bunlar
neyse öptük sizi hepinize iyi geceler
günaydın hayırlı uğurlu olsun hediğiniz zeyno
günaydın kızlar nasılsınız
hayırlı olsun güzelim
günaydın canım
günaydın hepinizea.s.günaydınnnn
evet o beterin biride benim bende toplamda 23 kilo aldım :lepi:toplamda 18 kg sen gene benden iyisin canım.ben 21 özge 23 beterın beterı var:))
bende 95 le girdim 25 kilo aldım. gide gide 10 kilo felan gitti.Hiç yememi kesmedim sütüm gitmesin diye.Şişkoyum ve mutluyum aynen inşallah gider birgün herşey kuzum için.hamilelikte kendimizi için yedik bu fazlaları emzirme döneminde onlar için yiycez ne yapalım.Hamilelikte az yeseydik böyle olmazdı.Ben 25 kilo aldım 3,500 kg çocuk doğurdum.10 kilo alanda aynı çocuğu doğurdu.Kilolarımda benim yanıma kar kaldı oh oh.opuyorumnanaktan
bende 20 kilo aldım..şuana kadarda 23 kilo verdim yani fazladan 3 kilo bile gitti...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?