2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 95 le girdim 25 kilo aldım. gide gide 10 kilo felan gitti.Hiç yememi kesmedim sütüm gitmesin diye.Şişkoyum ve mutluyum aynen inşallah gider birgün herşey kuzum için.hamilelikte kendimizi için yedik bu fazlaları emzirme döneminde onlar için yiycez ne yapalım.Hamilelikte az yeseydik böyle olmazdı.Ben 25 kilo aldım 3,500 kg çocuk doğurdum.10 kilo alanda aynı çocuğu doğurdu.Kilolarımda benim yanıma kar kaldı oh oh.opuyorumnanaktan

bende 56 kilo ile hamile kaldım 73ile doğuma girdim su an 65 ile 64 arasında gidip geliyorum sinir oluyorum ya inemiyorum gerçi bende hamur işiıvır zıvır çok yiyorum yaza kadar vermem lazım göbeğiniz ne durumda benim çatlaklar var baya kayboldu ama bikini giyemem herhaldee çözüm yok mu ya kilo giderde çatlaklar

bende cnm 2.ye nasip olursa az kilo almaya calışcam benimde annemler ye çoçuk zayıf olcak diye diye yedirttiler son 1 ay 5 kilo aldım nasılsa büyüyolar 3 kiloda olanda 2buçuk kilo olanda sağlıklı olsunlarda kilo alırlar kalanları biz vermekzorunda kalıyoz ve gitmiyooooooooo

bence de.benım kuzenım p.tesi doğuma gırıcek kısmetse 7,5 kg aldı dr 3500 civarı demiş bebek için.ben 21 kg aldım 3800doğurdum.bana yaradı yedıklerım yani:)

bende 20 kilo aldım..şuana kadarda 23 kilo verdim yani fazladan 3 kilo bile gitti...:lepi:

hayırlı olsun canım inşallah allah ömür veriride görürüz büyük insanlar olduklarını
günaydın hayırlı uğurlu olsun hediğiniz zeyno

günaydın kızlar nasılsınız

hayırlı olsun güzelim

günaydın canım

günaydın hepinizea.s.
toplamda 18 kg sen gene benden iyisin canım.ben 21 özge 23 beterın beterı var:))
evet o beterin biride benim bende toplamda 23 kilo aldım :lepi:

bende 20 kilo aldım..şuana kadarda 23 kilo verdim yani fazladan 3 kilo bile gitti...:lepi:

[QUOT47 kiloyla hamile kalmıştım 72 kiloyla bitirdim dogumdan sonra 62 ye düştüm ve sonrada yavaş yavaş gitti kilolar hiç vermek istemedim sevmişkim kiloları ama onlar beni sevmedi 50 kiloyum şimdiaklinialirimsmileE=ela26;11300578]brokoli corbası verdiniz mi hiç kızlar[/QUOTE]

evet canım verdim ben karışık yapıyorum ne varsa sebze katıyorum hepsinden yumurta kadarda kıyma katıyorum çorbaların içine

ben milupanın brokoli patatesini denedim.ben kusacaktım nerdeyse kokudan çocuğumu zorlamadım.Ayrı bir sebze çorbası yapıp içine ondan karışıtırcam bende.Yavrum hayırlısıyla iyileşsin atsın şu kulak ağrısını da daha ben ete tavuğa başlayamadım 8.aya girdik.

kızlar benim kızım 4 haziran doğumlu ayın 4 de 7 bitip 8 gircez değilmi doktorada sordum öyle dedi ama annemler 8 bitip 9 gircek diyoo

8 bitip 9 a giriyor canım ya.bizde 23 haziran doğumluyuz.23 şubatta 9 a giricez.

Elif hanım brokoliyi çok seviyor.
Valla bize ağır gelmedi hiç ilk verdiğm sebzeydi.
6 ay uzun bi zaman brokoli, havuç ve patates üçlüsünü yedi.

Selam kızlar sevgililer günü yaklaşıyor neler düşünüyorsunuz? Aslında ben farkında bile değilim ama eşim : sevgililer gününe ne istiyon hatun diye sorunca aklıma düştü bişey istemiyorum dedim ama bilirim alır, p alıncada ben almasam olmaz, birde çalışmıyorum onun parasıyla bişey almakda çok saçma ama almak gerek, aklınızda bişeyler varmı, kıyafet çok basit geliyor, ses sitemi yada dvd alıcaktım ama onu yeni aldı karakara düşünüyorum.

Ben hamileliğimde 11 kilo aldım 2700 gr doğdu yavrum ama şükür akranlarına yetişti, ben öyle çok çok yemedim ama kesmedimde kilo alamadı yavrum 38. haftada aldılar zamanında doğsaydı belki 3 kilo doğabilirdi doktorum öyle demişti ama hayırlısı sağlık herşeyden önemli.

bende 70 le hamile kaldım 100 le doğuma girdim 87 ile eve geldimmm şuan 67 kiloyum ve dahada kilo vermeye devam ediyorummmmmmmmm

nasılll diyeceksinizzzz : 11 kg olan yavruyu ve 70 kg olan eşimi kaldır giydir yedir arkalarını toparla al bebeği işee gittt işyerinde bebişle işle uğraşşş derkennnn bu dertte ortadann kalkmışşşş olduuuu :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…