2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

havuçlu brokoli çorbasını benim bebişşşte çok severek yiyooooo haşlamasını bile kıtırrrr kıtırrr yiyo nazar değmesinnnn ne görse yiyoooo zatennnnn

dişiniz hayırlı olsun cnm güzel geçmesine sevindim

ayy ayyyy sormaaaaaaaaaaaaa sormaaaaaaaaaaa bende şişkoyum mutluyum napimm:lepi:

çatlak dolu bende bacaklarım karnım sırtım heryerim çatladıyerimseniben

bende 20 kilo aldım..şuana kadarda 23 kilo verdim yani fazladan 3 kilo bile gitti...:lepi:
senin sütün maşallah yarıyoda ondan canımguclubacismile

brokoli corbası verdiniz mi hiç kızlar
veriyorum ben 5.aydann beri

ay ben anlamıyorum böyle dıyenlerı yaaa:)) nasıl gıder 13 kg doğumda ben 75 le doğuma gırdım 3800 çocuk doğurdum eve bı geldım 72.fisfisfis nerde çocuk nerde plesanta nerde su vs.
senın ödemın mı çoktu acaba?ben hiç şişmedim o anlamda.

kızlar çok değişik bişey yaptım batuhana bayıla bayılada yedi bi kaseyi hala mamamamam diyooosositososito
dün nohut haşlamıştım kabuklarından ayırıp ezmiştim brz yanınada pilav yapmıştım lapa pilav tabi tuzsuz onları yyiemedi dün nohutu yutmak zor geldi heralde boğaza yapışıyo ya bende bugün tavuk taze soğan dereotu maydonoz yer elması havuç irmiği pişirdim önce bi güzel sonra içine dünkü nohutla pilavı koydum blendırdan geçirip zeytinyağı koydum içine nası olsa yemez diye az bişey getirdim baktım bayıldııı koca bi kaseyi verdim afiyetle yedi walla bebişim

benimde doğumdan geldiimde 9 kg gitmişti cnm ama nası becerdiysem ben onu 15 kg olarak geri aldımlülülülülülü bende ödem çoktu her tarafım şişmişti ayaklarım 42 numara olmuştu basamıodum bile ellerim fn felaketti alyansımı bile zor çıkartmıştık offff ne günlerdi bee

bende bende 66 ile hamıle kaldım 96 ile doguma gırdım ve 40. günümde 30 kilom gıtmıstı .ancak ben lohusyken safra kesesı sancılarım yüzünden diyet yapmak zorunda kalmıstım ona borcluyum tabı zayıflamayı.
suan ise 71 kg dayım yaza kadar acılen vermem gereken 5 kılom var almasam daha fazla onada razıyım boyum 1.74 ama göstermıyorum okadar

ÖDEM çoktuuuuuuuu ewettt canımmm tamamiylee balonnnn gibiydimmmmmm neyseki geçti o günlerde

oh afiyet olsun
kızlar ya ben yediremiyorum birşey denemedigim kalmadı ya kaşık agzına degdimi
açmıyo agzını bi türlü ne meyve ne corba nede yogurt yedirebiliyorummafoldumben
grip oldu cok degil ama hafif öksürük var burnu tıkanıyor iştahsız hastalıktan mı diş çıkaracak ondan mı bilemedim

bende 53 le hamile kaldım 72 le doğuma gittim şimdi 58-60 arası oynayıp duruyorum.. ama iştahım hamilelikten bile daha fazla yemediğim tatlıları şimdi yiyorum.. her gece yatarken yarın rejime başlicam diyorum sabah ne oluyorsa tutamıyorum kendimi mutsuzum

rekor bende gebelıgımde 27 kg aldım.....herkes sasırdı....lakın ben hayatım boyunca mınyoncuk bır tıptım....48 le hamıle kaldım....eymen kaganı 40+3 de postmatüre olarak 3650 gr dogurdum...75 kg ıle doguma gıttım....dogumumdan sonrada bende bır karın vardı........aboooooooooooooooooooooooo........otobuste gebeyım dıye yer verenlermı dersınız...ıcerde bıtane daha unutmuslar seklıde espri yapanlarmı dersınız....ama sımdı 52 kg yum...kg dert dııl...bayada yakısıyo aslında kg ınsana...bır dırhem et bın ayıp ortermıs kızlar....

Selam kızlar

Hayırlı olsun canım...dr olcak bize bakıcak minik kızım

kızlar meyve sebze emzıgı kullanan varmı
Tatlım biz kullanıyoruz...çokta memnunuz..

Ah kilolar demeyin...52 kg hamile kaldım 82 kg doğuma girdim...3050 gr bebiş doğurdum hepsi bana yaramış...65 kiloda takıldım kaldım...gitmiyor..bende öküz modunda geziyorum...

yer canım yer çok zorlama yıpratma kendinide bebişide

kızlar meyve sebze emzıgı kullanan varmı
yok canım ben almadım

ben henüz almadım ama almayı düşünüyorum bizim dişlerimiz bu gidişle 1 yaşında falan çıkıcak herhalde o zamana kadar bişeyler yemesini öğensin bari çocuğum..
aynen walla 1 yaşında çıkarsa ii ben 2 yaşına doğru çıkar die düşünüyorm bu tembelliklesositososito
bnde 40+7de doğum yaptım felakettim ayaklarımın üstüne basamıyodum altları bile şişmişti içinde ikiz unutmuşlar diolardı banadakaydirigubbakcemile3

bana kilo demeyin hiç yorum yapmayayım hamileliğe 45 ile başladım73 ile bitirdim şimdi 62 başka yorum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…