dişiniz hayırlı olsun cnm güzel geçmesine sevindimiyi geceler anneler ve melekleri
nasılsınız bayagı oldu yazmayalı hep okuyorum ama...
nasılsınız ?
bizimde kızımıza diş hediği yaptık bugün çok güzel oldu.
pek kalabalık yapmadık herkezi çağırmadık yoksa ev almıcaktı
bol bol resim çektik face ye koyarım.
kızımtepside önüne makas kalem iplik kitap steteskop koyduk steteskobu aldı dr olcak dediler diğer elinede makası aldı hem doktor hem cerrah olcak dediler güzel bir gündü yani
bizden haberler bunlar
neyse öptük sizi hepinize iyi geceler
ayy ayyyy sormaaaaaaaaaaaaa sormaaaaaaaaaaa bende şişkoyum mutluyum napimm:lepi:Canımcım 23 kilo aldım nett :)
97 ile doğuma girdim. Şimdi 82 kiloyum.
Yaniiiiii 8 kilo yapıştı kaldı :) Zaten hamile kalmadan da 4 kilo fazlam vardı.
Toplamda 12 kilo vermem lazım ammmaaa velakin orta boyutta bi öküz kadar yiyorum :)
Şişkoyum mutluyum :)
çatlak dolu bende bacaklarım karnım sırtım heryerim çatladıyerimsenibenbende 56 kilo ile hamile kaldım 73ile doğuma girdim su an 65 ile 64 arasında gidip geliyorum sinir oluyorum ya inemiyorum gerçi bende hamur işiıvır zıvır çok yiyorum yaza kadar vermem lazım göbeğiniz ne durumda benim çatlaklar var baya kayboldu ama bikini giyemem herhaldee çözüm yok mu ya kilo giderde çatlaklar
senin sütün maşallah yarıyoda ondan canımguclubacismilebende 20 kilo aldım..şuana kadarda 23 kilo verdim yani fazladan 3 kilo bile gitti...:lepi:
veriyorum ben 5.aydann beribrokoli corbası verdiniz mi hiç kızlar
kızlar benim kızım 4 haziran doğumlu ayın 4 de 7 bitip 8 gircez değilmi doktorada sordum öyle dedi ama annemler 8 bitip 9 gircek diyoo[/QUOTE
8 bitçk 9a girceksinizz
tebrik etmek istiyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisbende 70 le hamile kaldım 100 le doğuma girdim 87 ile eve geldimmm şuan 67 kiloyum ve dahada kilo vermeye devam ediyorummmmmmmmm
nasılll diyeceksinizzzz : 11 kg olan yavruyu ve 70 kg olan eşimi kaldır giydir yedir arkalarını toparla al bebeği işee gittt işyerinde bebişle işle uğraşşş derkennnn bu dertte ortadann kalkmışşşş olduuuu :):):):)
bende 70 le hamile kaldım 100 le doğuma girdim 87 ile eve geldimmm şuan 67 kiloyum ve dahada kilo vermeye devam ediyorummmmmmmmm
nasılll diyeceksinizzzz : 11 kg olan yavruyu ve 70 kg olan eşimi kaldır giydir yedir arkalarını toparla al bebeği işee gittt işyerinde bebişle işle uğraşşş derkennnn bu dertte ortadann kalkmışşşş olduuuu :):):):)
ay ben anlamıyorum böyle dıyenlerı yaaa:)) nasıl gıder 13 kg doğumda ben 75 le doğuma gırdım 3800 çocuk doğurdum eve bı geldım 72.fisfisfis nerde çocuk nerde plesanta nerde su vs.
senın ödemın mı çoktu acaba?ben hiç şişmedim o anlamda.
kızlar çok değişik bişey yaptım batuhana bayıla bayılada yedi bi kaseyi hala mamamamam diyooosositososito
dün nohut haşlamıştım kabuklarından ayırıp ezmiştim brz yanınada pilav yapmıştım lapa pilav tabi tuzsuz onları yyiemedi dün nohutu yutmak zor geldi heralde boğaza yapışıyo ya bende bugün tavuk taze soğan dereotu maydonoz yer elması havuç irmiği pişirdim önce bi güzel sonra içine dünkü nohutla pilavı koydum blendırdan geçirip zeytinyağı koydum içine nası olsa yemez diye az bişey getirdim baktım bayıldııı koca bi kaseyi verdim afiyetle yedi walla bebişim
kızlar meyve sebze emzıgı kullanan varmı
kızlar meyve sebze emzıgı kullanan varmı
Hayırlı olsun canım...dr olcak bize bakıcak minik kızımiyi geceler anneler ve melekleri
nasılsınız bayagı oldu yazmayalı hep okuyorum ama...
nasılsınız ?
bizimde kızımıza diş hediği yaptık bugün çok güzel oldu.
pek kalabalık yapmadık herkezi çağırmadık yoksa ev almıcaktı
bol bol resim çektik face ye koyarım.
kızımtepside önüne makas kalem iplik kitap steteskop koyduk steteskobu aldı dr olcak dediler diğer elinede makası aldı hem doktor hem cerrah olcak dediler güzel bir gündü yani
bizden haberler bunlar
neyse öptük sizi hepinize iyi geceler
Tatlım biz kullanıyoruz...çokta memnunuz..kızlar meyve sebze emzıgı kullanan varmı
yer canım yer çok zorlama yıpratma kendinide bebişideoh afiyet olsun
kızlar ya ben yediremiyorum birşey denemedigim kalmadı ya kaşık agzına degdimi
açmıyo agzını bi türlü ne meyve ne corba nede yogurt yedirebiliyorummafoldumben
grip oldu cok degil ama hafif öksürük var burnu tıkanıyor iştahsız hastalıktan mı diş çıkaracak ondan mı bilemedim
yok canım ben almadımkızlar meyve sebze emzıgı kullanan varmı
aynen walla 1 yaşında çıkarsa ii ben 2 yaşına doğru çıkar die düşünüyorm bu tembelliklesositosositoben henüz almadım ama almayı düşünüyorum bizim dişlerimiz bu gidişle 1 yaşında falan çıkıcak herhalde o zamana kadar bişeyler yemesini öğensin bari çocuğum..
bnde 40+7de doğum yaptım felakettim ayaklarımın üstüne basamıyodum altları bile şişmişti içinde ikiz unutmuşlar diolardı banadakaydirigubbakcemile3rekor bende gebelıgımde 27 kg aldım.....herkes sasırdı....lakın ben hayatım boyunca mınyoncuk bır tıptım....48 le hamıle kaldım....eymen kaganı 40+3 de postmatüre olarak 3650 gr dogurdum...75 kg ıle doguma gıttım....dogumumdan sonrada bende bır karın vardı........aboooooooooooooooooooooooo........otobuste gebeyım dıye yer verenlermı dersınız...ıcerde bıtane daha unutmuslar seklıde espri yapanlarmı dersınız....ama sımdı 52 kg yum...kg dert dııl...bayada yakısıyo aslında kg ınsana...bır dırhem et bın ayıp ortermıs kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?