2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

independent Allah yardımcın olsun.Diyebilecek çok fazla birşey yok.Dilerim ömür boyu sürecek birşey değildir bu alerjiler.Buna da şükürki senin gibi ilgili bir annesi var.Allah beterinden esirgesin inşallah.

Herkese günaydın buarada anneler.

yavrum dün gece 2den sonra kulağını çeke çeke ağladı çok üzgünüm ne zaman geçecek bu sıkıntısı yavrumun.Allah ım şifa ver hasta bebeklere ne olursun

günaydn fıstıklar naber?bız kalktık kahvaltımızı yaptık yemeğimizi de yaptık kızımla şimdi yeşil çay içiyorum o da baby tv izliyo.pınarcım ben ekmeği migrostan alıyorum orda oluyo büyümek uno nun.

Canlarım günaydın...inşallah çok güzel bir gün olur....

Ne güzel :)) siz geçen sene biz bu sene inşallah haziran da anne olucaz. maşallah minişlerinize :) zemuszemus
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Canım çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsun çok teşekkürler...

Canım ne olur beterin beteri olduğunu düşün...çok haklısın ama birde hiç ağızdan gıda alamayan çocuklar olduğunu aklına getir ve şükret...benim yeğenlerim 2 yaşına kadar alerji yaşadı besinlerden sonra normale döndü..inşallah bebişinin alerjik durumu normale döner...

Tatlım hipp bebe bisküvisinde soya lesitini yok ondan veriyorum...birde büyümekte yok...İrmikle bir denesen ben batunun yemediği şeylere irmik katınca yiyor...umarım yer...et ve tavuğun ilk köpüren suyu kemiklerin içindeki kanlı su oluyormuşo yüzden döküyorum...

Kızlar günaydın, herkes iyidir umarım , bugün çok yoğunum ben ama çalışmak istemiyorum
ve hala regl olmadım ( korkuyorum
Bugün topic tenha galiba pek kimse yok
ındependent , Nevergiveup geçmiş olsun, Allah şifalar versin kuzucuklara,
ındependent bence acilen bir profa götürmelisin
bu arada ikinizin adıda Neslihandı değilmi kızlar, yanlışmı hatırlıyorum :kedi:

Pınarım nasılsın?
bak ben bilmiyordum köpüren suyunu hiç dökmedim, dökeyim bundan sonra
Sağol tatlım

evet canım ben neslihanım.buarada ben burdan tahmin ettiğim herkese faceden davet yolluyorum.kabul edenlere de etmeyenlere de teşekkürler

kızlar günaydınn
benimde neslihan canım:)

evet canım ben neslihanım.buarada ben burdan tahmin ettiğim herkese faceden davet yolluyorum.kabul edenlere de etmeyenlere de teşekkürler

bana yolladınmı tatlım

tam adın ne acep diğer arkadaşların faceinde görmüşsem atmışımdır

yasemin kanbir-bir banada face den davet gönderebilirsiniz ark larrrrr bende burdayımmmmmm okuyorum ama yazamıyorum bazennnn

Canım günaydın...evet tatlım annemin kuzeni amerikada çocuk prof u ondan sürekli mail alıyorum..o söledi ...
Ne güzel canım, söylesene benide eklesin mail listesine delikafadulden

Ben facee sadece haftasonları girebiliyorum, şirkette yasak, akşamlarıda kayradan fırsat kalmıyor ama eklediysen kabul ederim canım

kızlar günaydınn

benimde neslihan canım:)

Dilek dileyim bari araya yazıp :sm_cool:

bana yolladınmı tatlım

sıfa dıleklerınız cıcın cok tesekkur edıyorum kızlar....Allahın ıznıyl bu gunler gecıcek ınanıyorum ve dualarınızı beklıyorum...beterın beterı var gercektende....Allah beterlerınden korusun....evet adım neslıhan...

herkese merhabalar minnişlerde ıyıdır umarım.
birsey sormak ıstıyorum kızlar.kızımın aagzının kenarlarında kırmızı küçük sivilceye benzer kızarıklıklar cıktı 1 haftadır var.henuz diş cıkarmadı.agzı aktıgı için olabılırmı yoksa alerjikmıdır ne yapsamkı?

öğlen derıne kabak yemeği verdim kıymalı.yanına da yoğurt yedi valla.tuzunu salçasını koymadan ayırmıştım ona.inşallah yemek seçen bı çcuk olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…