2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahhhhhhh boşverin kilolarııııııı canımmmmmm yavrularınıza bakınnnnn bizler birer inek modundayız şuan zatennnnn o yüzdenn üzülmeyelimmm yavrularımız şu 1 yaşlarını doldursunlarda.

allahım ne sıkıcı bı gündür ya.sıkıntıdan önce temzılşık yaptım temızlık dediğim bı makıne tutup vıleda yaptım.bıraz önce de yemek yaptım.o da sıkıntısan valla sırf vakıt gecsın dıye.haftaya eşim izne çıkıyo 1 hafta ohh gezeriz ne güzel.tabı hava ii olursa.

Ohhh sıkıl sıkıl bi de hava at çalışıyoruz burada bizzzzzzzzz :)
Masamda 7 tane dosya var dilekçe yazılacak....
Ağlarım bak şimdi....
Daha toplantım var bi de bu saatten sonra!
Akşamada kayınvalidemler yemekte, evde yemek yok daha...
Elifkoşun da banyo günü...
Ayyy.... Yazdıkça içime sıkıntı geldi valla. Neyse buna da şükür.

ah kıyamam ben sana.ben de seneye eminim çok ararım bu gunlerımı.ay olmaz bana böyle ama bastılar bugün.ne gelıyo be k.valıdenler onlar senı çağıracağına hepsi aynı demek bu koca tarafının:)) ben annemımçağırıyorum oturmaya yazık kadın ıkramını da alıp gelıyo ben bı çay demliyorum.ah ahh ne varsa kız analarında var valla.
tatlım kolay gelsın sana.çok zor bı meslek seçmişsin hele ki bu ülkede:)

haklısın canım
özgecim allah kolaylık versin sana

kızlar kaynanalara laf sölemeyin biz erkek anneleride bir gün kaynana olucazzz lülülülülülü

kızlar ayakkabı aldınızmı bebeklere aldıysanız nasıl aldınız anlatın

emredersin komutanım:)) ben maalesef alamıyorum çok ıstediğim halde.çünkü derinin topukları çok küçük aynı anasına çekmiş.o yuzden hiçbirinin tabanı oturmuyo o da bı hamlede fırlatıyo tabi.o yuzden ben patıkle ıdare edıyorum.

Offff 28 yıllık hayatımda nefret ettiğim, gıcık olduğum, bi kaşık suda boğasım geldiği tek ve yegane insan sevgili kayınvalidem....
Bugün öğleden sonra bizim evde Elif' bakıyor aslında. Ama mümkün değil bi kap bişi yapmaz, ben saat 8'de işten gelicem yemek hazırlayacağım kendisine. ınatla dışardan söylüyorum bende. Geçen hafta buzluğu açmış aaa mantı var dışardan söyleme bunu yap diyo bi de ya hırrrr
Yemeği yedikten sonra da sandalyeden kalkar kalkmaz hadi oğlum bizi eve bırak der ve gider...
Benim ev lokanta ya :)
Neyse sinirlendim bak yine!

Piştttt erkek anneleri kayınvalide olun, sakın ha kaynana olmayın. Kızlarımıza çektirmeyin sakınnnnnn :)

oh walla şanslısın biz bi yere kıpırdayamıoruz eşimle gç geliyo yorgun geliyo uyukluyo bütün akşamohaoldumsmile

allah kolaylık versin walla bende okurken sıkıldımsositososito

kızlar kaynanalara laf sölemeyin biz erkek anneleride bir gün kaynana olucazzz lülülülülülü
ayy doğru diyosun walla ama nası kaynana olcağımızda önemli tabi bu noktadabuyrunnnnnnnnn

ahh ahh neyse konuşmiim bennn:1no2:

lülülülülülülülülülülülüsempatiksalakcinni du bakalım bı tane de erkek doğurursam düşünürüzhihoyyyt
Çok acımasızsınnnnnnn delikafadulden

Ay çok fenaymış ben bu modelden olamam :1no2:

:1hug:

çok canım hızlı yazayım derken öyle yazmışın yoksa ne haddime çok sagol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…