bana kilo demeyin hiç yorum yapmayayım hamileliğe 45 ile başladım73 ile bitirdim şimdi 62 başka yorum yok
kızlar meyve sebze emzıgı kullanan varmı
ahh gelde bana sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
ah kıyamam ben sana.ben de seneye eminim çok ararım bu gunlerımı.ay olmaz bana böyle ama bastılar bugün.ne gelıyo be k.valıdenler onlar senı çağıracağına hepsi aynı demek bu koca tarafının:)) ben annemımçağırıyorum oturmaya yazık kadın ıkramını da alıp gelıyo ben bı çay demliyorum.ah ahh ne varsa kız analarında var valla.
tatlım kolay gelsın sana.çok zor bı meslek seçmişsin hele ki bu ülkede:)
kızlar kaynanalara laf sölemeyin biz erkek anneleride bir gün kaynana olucazzz lülülülülülü
kızlar ayakkabı aldınızmı bebeklere aldıysanız nasıl aldınız anlatın
oh walla şanslısın biz bi yere kıpırdayamıoruz eşimle gç geliyo yorgun geliyo uyukluyo bütün akşamohaoldumsmileallahım ne sıkıcı bı gündür ya.sıkıntıdan önce temzılşık yaptım temızlık dediğim bı makıne tutup vıleda yaptım.bıraz önce de yemek yaptım.o da sıkıntısan valla sırf vakıt gecsın dıye.haftaya eşim izne çıkıyo 1 hafta ohh gezeriz ne güzel.tabı hava ii olursa.
allah kolaylık versin walla bende okurken sıkıldımsositosositoOhhh sıkıl sıkıl bi de hava at çalışıyoruz burada bizzzzzzzzz :)
Masamda 7 tane dosya var dilekçe yazılacak....
Ağlarım bak şimdi....
Daha toplantım var bi de bu saatten sonra!
Akşamada kayınvalidemler yemekte, evde yemek yok daha...
Elifkoşun da banyo günü...
Ayyy.... Yazdıkça içime sıkıntı geldi valla. Neyse buna da şükür.
ayy doğru diyosun walla ama nası kaynana olcağımızda önemli tabi bu noktadabuyrunnnnnnnnnkızlar kaynanalara laf sölemeyin biz erkek anneleride bir gün kaynana olucazzz lülülülülülü
ahh ahh neyse konuşmiim bennn:1no2:Offff 28 yıllık hayatımda nefret ettiğim, gıcık olduğum, bi kaşık suda boğasım geldiği tek ve yegane insan sevgili kayınvalidem....
Bugün öğleden sonra bizim evde Elif' bakıyor aslında. Ama mümkün değil bi kap bişi yapmaz, ben saat 8'de işten gelicem yemek hazırlayacağım kendisine. İnatla dışardan söylüyorum bende. Geçen hafta buzluğu açmış aaa mantı var dışardan söyleme bunu yap diyo bi de ya hırrrr
Yemeği yedikten sonra da sandalyeden kalkar kalkmaz hadi oğlum bizi eve bırak der ve gider...
Benim ev lokanta ya :)
Neyse sinirlendim bak yine!
Piştttt erkek anneleri kayınvalide olun, sakın ha kaynana olmayın. Kızlarımıza çektirmeyin sakınnnnnn :)
Çok acımasızsınnnnnnn delikafaduldenlülülülülülülülülülülülüsempatiksalakcinni du bakalım bı tane de erkek doğurursam düşünürüzhihoyyyt
Offff 28 yıllık hayatımda nefret ettiğim, gıcık olduğum, bi kaşık suda boğasım geldiği tek ve yegane insan sevgili kayınvalidem....
Bugün öğleden sonra bizim evde Elif' bakıyor aslında. Ama mümkün değil bi kap bişi yapmaz, ben saat 8'de işten gelicem yemek hazırlayacağım kendisine. İnatla dışardan söylüyorum bende. Geçen hafta buzluğu açmış aaa mantı var dışardan söyleme bunu yap diyo bi de ya hırrrr
Yemeği yedikten sonra da sandalyeden kalkar kalkmaz hadi oğlum bizi eve bırak der ve gider...
Benim ev lokanta ya :)
Neyse sinirlendim bak yine!
Piştttt erkek anneleri kayınvalide olun, sakın ha kaynana olmayın. Kızlarımıza çektirmeyin sakınnnnnn :)
oh walla şanslısın biz bi yere kıpırdayamıoruz eşimle gç geliyo yorgun geliyo uyukluyo bütün akşamohaoldumsmile
allah kolaylık versin walla bende okurken sıkıldımsositososito
ayy doğru diyosun walla ama nası kaynana olcağımızda önemli tabi bu noktadabuyrunnnnnnnnn
emredersin komutanım:)) ben maalesef alamıyorum çok ıstediğim halde.çünkü derinin topukları çok küçük aynı anasına çekmiş.o yuzden hiçbirinin tabanı oturmuyo o da bı hamlede fırlatıyo tabi.o yuzden ben patıkle ıdare edıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?