2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım kızımda da vardı.dr kendi tükürüklerinden gecer demişti geçti gerçekten de:) alerjık oolduğunu sanmam.

canım benım kızımda da vardı.dr kendi tükürüklerinden gecer demişti geçti gerçekten de:) alerjık oolduğunu sanmam.

ay sagol tatlım içimi rahatlattın
bende ne yapıcam elif simaya bılemıyorum sularda yok 3 gündür cumartesı gelecekmıs o da bır sıkıntı .tasıma suyuyla değirmen dönmüyoor

mrb herkese elanında yanakları kızarıyo kuru sanırım cildi dışarı çıkıp geldikten sonra genelde krem sürüyorum ama bepanten

yasemin kanbir-bir banada face den davet gönderebilirsiniz ark larrrrr bende burdayımmmmmm okuyorum ama yazamıyorum bazennnn
gönderdim canım ben neslihan günaydın

batuhandada var canım tükürükten heralde

ay sagol tatlım içimi rahatlattın
bende ne yapıcam elif simaya bılemıyorum sularda yok 3 gündür cumartesı gelecekmıs o da bır sıkıntı .tasıma suyuyla değirmen dönmüyoor
ayy susuzluk çok zoorrr kolay gelsin

mrb herkese elanında yanakları kızarıyo kuru sanırım cildi dışarı çıkıp geldikten sonra genelde krem sürüyorum ama bepanten
batuhanında cildi çok hassas ve kuru dr mustela krem verdi ondan kullanıyorum çok ii
a.sa.sa.sa.s evettt süperr olur
a.s

cnm doktormu yazdı reçeteyle dışardan mı aldın kremi çok çeşidi var hangisi üzerinde ne yazıyo tam olarak

cnm doktormu yazdı reçeteyle dışardan mı aldın kremi çok çeşidi var hangisi üzerinde ne yazıyo tam olarak

dr önerdi ama sgk ve özel sigortalar karşılamıyo zaten baya pahalı bi krem cnm mustela bebek resmi var üstünde tüp şeklinde biz doğduğundan beri kullanıyoruz hergün kullanmadıımız zaman cildi kuru kuru oluo sivilceler çıkıo hemen daha 2.tüpümüzü kullanıyoruz bayaa gidiyo yani cnm

tşk cnm bizim her zaman olmuyo arada oluyo dr sorayım bakalım

iyi geceler anneler ve melekleri
nasılsınız bayagı oldu yazmayalı hep okuyorum ama...
nasılsınız ?
bizimde kızımıza diş hediği yaptık bugün çok güzel oldu.
pek kalabalık yapmadık herkezi çağırmadık yoksa ev almıcaktı
bol bol resim çektik face ye koyarım.
kızımtepside önüne makas kalem iplik kitap steteskop koyduk steteskobu aldı dr olcak dediler diğer elinede makası aldı hem doktor hem cerrah olcak dediler güzel bir gündü yani
bizden haberler bunlar
neyse öptük sizi hepinize iyi geceler

günaydın kızlar nasılsınız

hayırlı olsun güzelim
günaydın hayırlı uğurlu olsun hediğiniz zeyno

günaydın canım

kızlar günaydın.bakıyorum kavga dövüş olmayınca pek sessiz burası:)) nerdesiniz yahu?hiç adeti değilken gece 3-4 kez kalktı derın sersem gibiyim.
sizin kilo durumları nasıl yaa ben 21 kg almıştım hamıleyken.54 le kalıp 75 le doğuma girdim.anca 12 kg gıttı .63 oldum( napıcaz yav işe başlayana kadar kurtulmam lazım bu kılolardan.

Canımcım 23 kilo aldım nett :)
97 ile doğuma girdim. Şimdi 82 kiloyum.
Yaniiiiii 8 kilo yapıştı kaldı :) Zaten hamile kalmadan da 4 kilo fazlam vardı.
Toplamda 12 kilo vermem lazım ammmaaa velakin orta boyutta bi öküz kadar yiyorum :)
Şişkoyum mutluyum :)

yerim ben seni minik öküzüm benimsempatiksalakcinni benım de 9 kılo gıtmeyı beklıyo.

kızlar ya ben doğuma kadar 8 kg almıştım yani gayet iideim ama ben doğumdan sonra süt için pekmez iç onu ya bunu ye inanmıycaksınız tam 10 kg aldım bi oküzde ben oldum hemde sütüm hiç artmadı öööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…