Dünürüm hoşgeldin, hayırlı olsun diş hediğiniziyi geceler anneler ve melekleri
nasılsınız bayagı oldu yazmayalı hep okuyorum ama...
nasılsınız ?
bizimde kızımıza diş hediği yaptık bugün çok güzel oldu.
pek kalabalık yapmadık herkezi çağırmadık yoksa ev almıcaktı
bol bol resim çektik face ye koyarım.
kızımtepside önüne makas kalem iplik kitap steteskop koyduk steteskobu aldı dr olcak dediler diğer elinede makası aldı hem doktor hem cerrah olcak dediler güzel bir gündü yani
bizden haberler bunlar
neyse öptük sizi hepinize iyi geceler
maşallah bayılıyorum böyle iştahlı bebeklere, benim oğlum hep zorla yer oda bir iki kaşıkhavuçlu brokoli çorbasını benim bebişşşte çok severek yiyooooo haşlamasını bile kıtırrrr kıtırrr yiyo nazar değmesinnnn ne görse yiyoooo zatennnnn
afiyet olsun batuşa yarasın , nohut için erken değilmi?kızlar çok değişik bişey yaptım batuhana bayıla bayılada yedi bi kaseyi hala mamamamam diyooosositososito
dün nohut haşlamıştım kabuklarından ayırıp ezmiştim brz yanınada pilav yapmıştım lapa pilav tabi tuzsuz onları yyiemedi dün nohutu yutmak zor geldi heralde boğaza yapışıyo ya bende bugün tavuk taze soğan dereotu maydonoz yer elması havuç irmiği pişirdim önce bi güzel sonra içine dünkü nohutla pilavı koydum blendırdan geçirip zeytinyağı koydum içine nası olsa yemez diye az bişey getirdim baktım bayıldııı koca bi kaseyi verdim afiyetle yedi walla bebişim
Offff 28 yıllık hayatımda nefret ettiğim, gıcık olduğum, bi kaşık suda boğasım geldiği tek ve yegane insan sevgili kayınvalidem....
Bugün öğleden sonra bizim evde Elif' bakıyor aslında. Ama mümkün değil bi kap bişi yapmaz, ben saat 8'de işten gelicem yemek hazırlayacağım kendisine. İnatla dışardan söylüyorum bende. Geçen hafta buzluğu açmış aaa mantı var dışardan söyleme bunu yap diyo bi de ya hırrrr
Yemeği yedikten sonra da sandalyeden kalkar kalkmaz hadi oğlum bizi eve bırak der ve gider...
Benim ev lokanta ya :)
Neyse sinirlendim bak yine!
Piştttt erkek anneleri kayınvalide olun, sakın ha kaynana olmayın. Kızlarımıza çektirmeyin sakınnnnnn :)
Selam kızlar
Hayırlı olsun canım...dr olcak bize bakıcak minik kızım
Tatlım biz kullanıyoruz...çokta memnunuz..
Ah kilolar demeyin...52 kg hamile kaldım 82 kg doğuma girdim...3050 gr bebiş doğurdum hepsi bana yaramış...65 kiloda takıldım kaldım...gitmiyor..bende öküz modunda geziyorum...
günaydın kızlar nasılsınız
hayırlı olsun güzelim
günaydın canım
hayırlı olsun canım inşallah allah ömür veriride görürüz büyük insanlar olduklarını
günaydın hepinizea.s.
evet o beterin biride benim bende toplamda 23 kilo aldım :lepi:
[QUOT47 kiloyla hamile kalmıştım 72 kiloyla bitirdim dogumdan sonra 62 ye düştüm ve sonrada yavaş yavaş gitti kilolar hiç vermek istemedim sevmişkim kiloları ama onlar beni sevmedi 50 kiloyum şimdiaklinialirimsmileE=ela26;11300578]brokoli corbası verdiniz mi hiç kızlar
dişiniz hayırlı olsun cnm güzel geçmesine sevindim
ayy ayyyy sormaaaaaaaaaaaaa sormaaaaaaaaaaa bende şişkoyum mutluyum napimm:lepi:
çatlak dolu bende bacaklarım karnım sırtım heryerim çatladıyerimseniben
senin sütün maşallah yarıyoda ondan canımguclubacismile
veriyorum ben 5.aydann beri
kızlar benim kızım 4 haziran doğumlu ayın 4 de 7 bitip 8 gircez değilmi doktorada sordum öyle dedi ama annemler 8 bitip 9 gircek diyoo[/QUOTE
8 bitçk 9a girceksinizz
tebrik etmek istiyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
Dünürüm hoşgeldin, hayırlı olsun diş hediğiniz
gelinim doktormu olacak maşallah,
inşallah görürüz o günleri canım ömrümüz varsa
QUOTE=D-GABBANA;11298877]kızlar günaydın.bakıyorum kavga dövüş olmayınca pek sessiz burası:)) nerdesiniz yahu?hiç adeti değilken gece 3-4 kez kalktı derın sersem gibiyim.
sizin kilo durumları nasıl yaa ben 21 kg almıştım hamıleyken.54 le kalıp 75 le doğuma girdim.anca 12 kg gıttı .63 oldum( napıcaz yav işe başlayana kadar kurtulmam lazım bu kılolardan.
kilodan bahsetmeyin kızlar ben 90 kiloyum(( :gitme: ve bu zayıflamış halim , dişlerim kırık olduğu için yiyemiyorum iki haftadır
maşallah bayılıyorum böyle iştahlı bebeklere, benim oğlum hep zorla yer oda bir iki kaşık
afiyet olsun batuşa yarasın , nohut için erken değilmi?
Bende işten gelip yemek yapıyorum canım, birde bana evden çamaşırlarını getirip benim makinamda yıkıyor
çamaşırcıyım ya ben
ben bişey almayı düşünmüyorum canım şık bi masa kurarım o kdr yetti bitiiiiiYa kızlar sevgililer günü için bişeyler sordum kimse bişey dememiş, bişey almayı düşünmüyormusunuz?
günaydın kızlar filiz yazdığını yeni gördüm selamlar olsun.
Çok şükür kızım bugün ağlamadan uyandı çok mutluyum iyi haftasonları dilerim sizlere
kimsecikler yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?