2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak dün lcw de gördüm çok güzel şeyler var ama bızım ayağımza olmadı mmalesef hiçbiri.hugg bıle yapmışlar babylere.bı bak ıstersen hem de çok uygun fıyata.

Gündüzleri yazamıyorum mert pc nin bulunduğu odada yatıyor ve klavyesesinden uyanır diye yazamıyorum sadece okuyorum, gece ise geliyorum kimse yok ve topik hiç eskisi gibi değil kimse uğramıyor artık.
Ben bugün çok mutluyum oğlum epey bişeyler yedi, kahvaltı yapmadı yarım armut yarım elma 1 kutu yoğurt milupanın tavuklu sebze güvecini yedi çok şükür boğazından bişeyler geçti.

Ayakkabı 1 yaşına kadar önermiyorlar bende düşünmüyorum ama yürütecine koyduğumda yer çeker diye patik giydiriyorum ama dışarıya çıkarken 2 çift çorap giydiriyorum. ılk ayakkabı çok önemli ilk adımı alırken paraya kıyıcam valla, ayakkabı dünyasında sordum 85 tl dedi pahalı ama napiyim.

Ya kızlar sevgililer günü için bişeyler sordum kimse bişey dememiş, bişey almayı düşünmüyormusunuz?

Dünürüm hoşgeldin, hayırlı olsun diş hediğiniz
gelinim doktormu olacak maşallah,
inşallah görürüz o günleri canım ömrümüz varsa

QUOTE=D-GABBANA;11298877]kızlar günaydın.bakıyorum kavga dövüş olmayınca pek sessiz burası:)) nerdesiniz yahu?hiç adeti değilken gece 3-4 kez kalktı derın sersem gibiyim.
sizin kilo durumları nasıl yaa ben 21 kg almıştım hamıleyken.54 le kalıp 75 le doğuma girdim.anca 12 kg gıttı .63 oldum( napıcaz yav işe başlayana kadar kurtulmam lazım bu kılolardan.[/QUOTE]

kilodan bahsetmeyin kızlar ben 90 kiloyum (( :gitme: ve bu zayıflamış halim , dişlerim kırık olduğu için yiyemiyorum iki haftadır

havuçlu brokoli çorbasını benim bebişşşte çok severek yiyooooo haşlamasını bile kıtırrrr kıtırrr yiyo nazar değmesinnnn ne görse yiyoooo zatennnnn
maşallah bayılıyorum böyle iştahlı bebeklere, benim oğlum hep zorla yer oda bir iki kaşık

afiyet olsun batuşa yarasın , nohut için erken değilmi?

Bende işten gelip yemek yapıyorum canım, birde bana evden çamaşırlarını getirip benim makinamda yıkıyor
çamaşırcıyım ya ben

ayşecim valla önce gözun aydın mert yemış sonunda:)) ben bişey yapmayı düşünmüyorum çünkü 10 şubat benım 22 şubat eşimin doğum gunu.bı de arada sevgililer günü.ben pek önemsemıyorum onu gerçi babam bıle 66 yaşında en azından çıçek alıyo anneme:)) velhasıl bışey almayı düşünmüyorum.zaten param da yok malum ücretsiz izindeyim( bı de ev parası öduyoruz ohoooo salla yok hedıye falan:))

emelcim pardon da kendısının yok mu bı çamaşır makınesı.ay ne gıcık.valla ben kendısıne demıyorum tabı ama kendı k.valdemı öpüp başıma koyayım ben:)))

günaydın kızlar nasılsınız

hayırlı olsun güzelim

günaydın canım

evet canım verdim ben karışık yapıyorum ne varsa sebze katıyorum hepsinden yumurta kadarda kıyma katıyorum çorbaların içine[/QUOTE]

teşekkür ediyoruz kızlar darısı çıkmayanlara işallah.
bugün anneme ekmek yapma makinası aldık çok güzel yaptı sıcacık mis gibi hem hijyenikte bende mi alsam acaba çok hoşuma gitti

günaydın kızlar filiz yazdığını yeni gördüm selamlar olsun.

Çok şükür kızım bugün ağlamadan uyandı çok mutluyum iyi haftasonları dilerim sizlere

kızlarrr günaydınnn

Ya kızlar sevgililer günü için bişeyler sordum kimse bişey dememiş, bişey almayı düşünmüyormusunuz?
ben bişey almayı düşünmüyorum canım şık bi masa kurarım o kdr yetti bitiiiii

günaydın kızlar filiz yazdığını yeni gördüm selamlar olsun.

Çok şükür kızım bugün ağlamadan uyandı çok mutluyum iyi haftasonları dilerim sizlere

inşallah geçmiştir rahatsızlığı cnm

kızlar sularımız bugun gelmiştı yarın keseceklermıs ve bakım oldugu için 10 gün olmayacakmış.ben başımı alıp nerelere gıdem oyyy oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…