2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım kilosu iyi .
geçmiş olsun neden hasta oldu ki dikkat et canım terletme sakın.
doktor bizede herşey yiyebili dedi

bencede çok bugün hep daha azverdim aslında çokda vermiyorum anasına çekmiş kilo alıyo neyapcan bilmem saglıklıolsunda ya hep terliyobu rutubet var evde ondan odayı degiştirdim bakalım inş geçer

ya filizcim herşey verdediye yemeklerdnde evyaptıgımızverecezmi hiç sormamışım

merhaba
bidışarı çıkalım dedim burnıumdan geitrdi hiç bişey bakamadan geldik durmuyo arabada bi patik ayakkabıyla patik çorap aldım işte ayakkabı için biraz bekleyeyim dedim

hayırlı olsun tatlı güle güle kullansın yeğenimiz valla bizim oğlanın uslu günüydü sanırım alışveriş yaptırdı bize arabada sütünü içerken uyudu bizde gezdik maşallah paşama

Kızlar nasılsınız??
Batuyu anneme bırakıp geziyim dedim...çıkmaz olaydım...
Bir yağmur bastırdı...iğrençti...

xx geçmiş olsun.oğlunun kilosuna maşallah ve geçmiş olsun buarada.8 ayı doldurunca herşeyi yiycekler mi yani ev yemeklerini doğru mu anlıyorum acaba

çıldırmak üzereyim..hiçbir sey yemiyor oğlum((bütün gün sadece 2 kere emdi..zaten sütüm de az..doyurmuyor.ne çorba ne yoğurt ne de başka birsey yiyor.ağzını bir kitliyor açabilene aşkolsun..yarın yine dr a götüreceğim.. bu ay sırf bu yüzden 4.dr a gidişimiz..her seferinde başka başka drlara götürdüm zorlama diyor hepside zaten zorlamıyorum..offf...offf ne yapacağımı şaşırdım.ömrümün rahat bir 5 yılı gittiiii..

arkadaslar erkk cocukalara kılotlu corap gıydırıyonuz mu?
Canım ben giydiriyorum..

evet canım bzim sogukalgınlıgı varmış cigerlerdeaz hırıltı vardedi ilaç verdiişte okadar 10,500gr artık herşey sererst yiyebilirdedi kagıt vermedi

maşallah canım kilosu iyi .
geçmiş olsun neden hasta oldu ki dikkat et canım terletme sakın.
doktor bizede herşey yiyebili dedi

ver canım tattır herşeyden alışır ben zaten başlamıştım az az vemeye

ev yemekleri tatlım doğru anladın biz 7y. bitirdik

Kızlar bizde 8 ayı doldurduk...dr a salı gidicez...ama size sormak istediğim bişey var..evde pişen yemekleri verirsek tuz,kavrulmuş yağ,soğan falan sorun olmazmı??

tatlım iştahsızlığı kansızlıktan olabilir dedi bana doktor sordum da kan testi yaptırın mı hiç
Canım ben giydiriyorum..

Kızlar bizde 8 ayı doldurduk...dr a salı gidicez...ama size sormak istediğim bişey var..evde pişen yemekleri verirsek tuz,kavrulmuş yağ,soğan falan sorun olmazmı??

tatlım valla ne yiyorsanız verin dedi

benım oğlumunda menusu cok kısıtlı zaten...menude olanlarıda yemıyor...agzını kıtlıyor...bırde puskurtme huyu var...bısekılde oynatırken sokarsak puskurtuyor....yemeklerın en basta tadına bıle bakmıyor...kasıgı gorunce suratını eksıtıp drekt kafasını sallıyor.....ne yapıcamı sasırdım...ama emıyor...bebek tv lerını acıp yedırmeyı dene canım bıde...bazı cocuklarda işe yarayabılıyor....bızımkınde yaramadı...belkı senınkınde işe yarar...

ben giydiriyorum canım özellikle dışarı çıkarken biraz büyük alıyorum sıkmasın diye.

ya bızım dr ısrarla gıydırme dıyor ama zaten bebişin altında bez var...sıkma yapmıyorkı kılotlu corap...bende dısarı cıkarken gıydırım barı...degılse esofmanlar tutmuyor

merhaba herkese bizde dün deniz havası aldık marmaris çok güzeldi dün buğünde akşam bowlinge gittik kzımda bize baktı çok hoşuna gitti yaz gelsin biran önce artık geçmiş olsun hasta bebişlere kilo bizim en son 8 800dük boy 72 az mı ya bak şimdi yeteri kadar almamış mı ki sizinkiler kaç kilo

kızlar merhaba, nabersiniz,
külotlu çorap bende giydiriyordum sonra babası yün çamaşır aldı , bebekler için, yatarkende içine giydiriyorum sıcacık, biryere giderkende iyi oluyor pantolonun altına , kısa kollu atletide var
hasyün diye bir mağazadan aldık biz

yusuf kayra uyudu çok şükür
eşim rahatsız biraz ona bakayım
yarında pazartesi ( işbaşı (
ıyi geceler öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…