merhaba herkese bizde dün deniz havası aldık marmaris çok güzeldi dün buğünde akşam bowlinge gittik kzımda bize baktı çok hoşuna gitti yaz gelsin biran önce artık geçmiş olsun hasta bebişlere kilo bizim en son 8 800dük boy 72 az mı ya bak şimdi yeteri kadar almamış mı ki sizinkiler kaç kilo
kızlar merhaba, nabersiniz,
külotlu çorap bende giydiriyordum sonra babası yün çamaşır aldı , bebekler için, yatarkende içine giydiriyorum sıcacık, biryere giderkende iyi oluyor pantolonun altına , kısa kollu atletide var
hasyün diye bir mağazadan aldık biz
yusuf kayra uyudu çok şükür
eşim rahatsız biraz ona bakayım
yarında pazartesi( işbaşı (
İyi geceler öptüm sizi
Ooohh ne güzel canım...yaz gelsede gezsek rahat rahat...Batuhan 1 ay önce 8500gr boyuda 71 cm di...salı gidicez dr a bakalım ne kadar olmuş...bence normal senin bebişin boyu ve kilosu...
zaten hiç durmuyo yeride yürüteçte yerde bide koltuk üzerinde sıralamaya başladık bir uçta diğer uca kadar gidiyor desteksiz normal kilosu dedi doktor ama böyle okuyunca azgeldi
tatlım iştahsızlığı kansızlıktan olabilir dedi bana doktor sordum da kan testi yaptırın mı hiç
tatlım valla ne yiyorsanız verin dedi
benım oğlumunda menusu cok kısıtlı zaten...menude olanlarıda yemıyor...agzını kıtlıyor...bırde puskurtme huyu var...bısekılde oynatırken sokarsak puskurtuyor....yemeklerın en basta tadına bıle bakmıyor...kasıgı gorunce suratını eksıtıp drekt kafasını sallıyor.....ne yapıcamı sasırdım...ama emıyor...bebek tv lerını acıp yedırmeyı dene canım bıde...bazı cocuklarda işe yarayabılıyor....bızımkınde yaramadı...belkı senınkınde işe yarar...
zaten hiç durmuyo yeride yürüteçte yerde bide koltuk üzerinde sıralamaya başladık bir uçta diğer uca kadar gidiyor desteksiz normal kilosu dedi doktor ama böyle okuyunca azgeldi
filizcim yaptırdık tüm tahlilleri.birsey çıkmadı.hatta bazı kan değerleri yüksek bile çıktı..azı yok fazlası varmış.:sm_confused:
canım aynı benimki de seninki gibi..güldürüp ağzına veriyorum geri tükürüyor..ne hazırlarsam hazırlayayım daha kaşığı görür görmez kafa sallıyor dudagını büzüyor..bebek tv sini denemedim yarından itibaren ona da başlayayım belki işe yarar..bizimkinin bu iştahsızlığı son 1 aydır var..1 aydır hiçbirsey yemiyor..dişdendir dedik .dr dişi de gelmiyor henüz dedi:1no2:..
ahh çok zor susuzluk yaa gel buraya cnmsositosositoallah kolaylıklar versinkızlar sularımız bugun gelmiştı yarın keseceklermıs ve bakım oldugu için 10 gün olmayacakmış.ben başımı alıp nerelere gıdem oyyy oyyyy
ben giydiriyorum canım valla napim üşümesinden iidirarkadaslar erkk cocukalara kılotlu corap gıydırıyonuz mu?
maşallah maşallah cnmgittim canım bi probleyok herşey normal dedi dokto 9200g 74 cm olmuşuz melis nasıl siz gittiniz mi kontrole
yıpratma kendini tatlım olan sütünde gitmesin günleri günlerini tutmuyo işte düzelir in en kısa zamanda kolay gelsin sen strese girdikçe o hisseder unutma:1hug:çıldırmak üzereyim..hiçbir sey yemiyor oğlum((bütün gün sadece 2 kere emdi..zaten sütüm de az..doyurmuyor.ne çorba ne yoğurt ne de başka birsey yiyor.ağzını bir kitliyor açabilene aşkolsun..yarın yine dr a götüreceğim.. bu ay sırf bu yüzden 4.dr a gidişimiz..her seferinde başka başka drlara götürdüm zorlama diyor hepside zaten zorlamıyorum..offf...offf ne yapacağımı şaşırdım.ömrümün rahat bir 5 yılı gittiiii..
ohh ne güzel keyif yapmısınız ben bgn yolculuk yaptım ancakafamçokkarıştıyok cnm az değil bebek bebeği tutmaz hepsi aynı olmaz aynı fabrikadan çıkmadıki bunlara.snormal kesinlikle benim oğlum 17 haziran doğumlu 71 cm 9200 takma kafanaamerhaba herkese bizde dün deniz havası aldık marmaris çok güzeldi dün buğünde akşam bowlinge gittik kzımda bize baktı çok hoşuna gitti yaz gelsin biran önce artık geçmiş olsun hasta bebişlere kilo bizim en son 8 800dük boy 72 az mı ya bak şimdi yeteri kadar almamış mı ki sizinkiler kaç kilo
ilk annişe günaydınnnna.s.
Canımm benim ŞenizBitanemm ...
ay yerim ben küçük erkeğimi yün içlikmi giyiyor ..
öpüyorum seni ve kayramı...
kızlar iyi geceler kimsecikler kalmamı ama ben yinede yaziimCADIARZUannemler geldim ben bugün bursadyım bi ziyaret edelim dedik ananeyi dedyi fln iide oldu walla bi kaç gün kalmayı düşünüyorum hemde dinlenmiş olurum
ohh ne güzel keyif yapmısınız ben bgn yolculuk yaptım ancakafamçokkarıştıyok cnm az değil bebek bebeği tutmaz hepsi aynı olmaz aynı fabrikadan çıkmadıki bunlara.snormal kesinlikle benim oğlum 17 haziran doğumlu 71 cm 9200 takma kafanaa
günaydınn biz kahvaltımızı yaptık buğün omlet verdim ilk kez ve çok severek yedi değişik kahvaltı arıyorum kaşarlı omlet yaptım yanına 1kaşık labne peyniri 1 ceviz birazda ekmek maşşalha çok güzel gedi karıştırmadan verdim
[URL=http://img12.imageshack.us/i/gnydn009si0.jpg/][/URL]
bugün cok mutluyum rahat bir gece geçirdik kızım daha ii
hasta olan tüm bebişlere acil şifa diliyorum ne zor ya insan ne yedigini nerde yatıp kalktıgını
bilmiyor onlar hasta olunca allah ım acılarını göstermesin hepimizin yavrusuna saglık versinopuyorumnanaktan:1hug:
bızım ailemıze buün bi bebiş daha katıldı.kuzenımın oğlu oldu kızım abla oldu:)) öğlen bebek görmeye gıdicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?