2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ooohh ne güzel canım...yaz gelsede gezsek rahat rahat...Batuhan 1 ay önce 8500gr boyuda 71 cm di...salı gidicez dr a bakalım ne kadar olmuş...bence normal senin bebişin boyu ve kilosu...

yusuf kayra uyudu çok şükür
eşim rahatsız biraz ona bakayım
yarında pazartesi ( işbaşı (
İyi geceler öptüm sizi

Bitanemm ...
ay yerim ben küçük erkeğimi yün içlikmi giyiyor ..
öpüyorum seni ve kayramı...

Ooohh ne güzel canım...yaz gelsede gezsek rahat rahat...Batuhan 1 ay önce 8500gr boyuda 71 cm di...salı gidicez dr a bakalım ne kadar olmuş...bence normal senin bebişin boyu ve kilosu...

zaten hiç durmuyo yeride yürüteçte yerde bide koltuk üzerinde sıralamaya başladık bir uçta diğer uca kadar gidiyor desteksiz normal kilosu dedi doktor ama böyle okuyunca azgeldi

zaten hiç durmuyo yeride yürüteçte yerde bide koltuk üzerinde sıralamaya başladık bir uçta diğer uca kadar gidiyor desteksiz normal kilosu dedi doktor ama böyle okuyunca azgeldi

canım kilosu iyimaşşlah bizimkiler biraz fazla saglılıolsunlar ii degil kilo yeter sen takma ben çok verdigimden degilde hareketsiz benimki yoksa çok yemiyo

tatlım iştahsızlığı kansızlıktan olabilir dedi bana doktor sordum da kan testi yaptırın mı hiç

tatlım valla ne yiyorsanız verin dedi

filizcim yaptırdık tüm tahlilleri.birsey çıkmadı.hatta bazı kan değerleri yüksek bile çıktı..azı yok fazlası varmış.:sm_confused:

canım aynı benimki de seninki gibi..güldürüp ağzına veriyorum geri tükürüyor..ne hazırlarsam hazırlayayım daha kaşığı görür görmez kafa sallıyor dudagını büzüyor..bebek tv sini denemedim yarından itibaren ona da başlayayım belki işe yarar..bizimkinin bu iştahsızlığı son 1 aydır var..1 aydır hiçbirsey yemiyor..dişdendir dedik .dr dişi de gelmiyor henüz dedi:1no2:..

canım öyle hareketli olduguna göre saglıgı yerinde maşallah..kiloyu boşver.iyi değil çok kilolu olması

iyi bari geçmiş olsun

kızlar iyi geceler kimsecikler kalmamı ama ben yinede yaziimCADIARZUannemler geldim ben bugün bursadyım bi ziyaret edelim dedik ananeyi dedyi fln iide oldu walla bi kaç gün kalmayı düşünüyorum hemde dinlenmiş olurum brznaniknanik
kızlar sularımız bugun gelmiştı yarın keseceklermıs ve bakım oldugu için 10 gün olmayacakmış.ben başımı alıp nerelere gıdem oyyy oyyyy
ahh çok zor susuzluk yaa gel buraya cnmsositosositoallah kolaylıklar versin

arkadaslar erkk cocukalara kılotlu corap gıydırıyonuz mu?
ben giydiriyorum canım valla napim üşümesinden iidir

gittim canım bi probleyok herşey normal dedi dokto 9200g 74 cm olmuşuz melis nasıl siz gittiniz mi kontrole
maşallah maşallah cnm

yıpratma kendini tatlım olan sütünde gitmesin günleri günlerini tutmuyo işte düzelir in en kısa zamanda kolay gelsin sen strese girdikçe o hisseder unutma:1hug:

ohh ne güzel keyif yapmısınız ben bgn yolculuk yaptım ancakafamçokkarıştıyok cnm az değil bebek bebeği tutmaz hepsi aynı olmaz aynı fabrikadan çıkmadıki bunlara.snormal kesinlikle benim oğlum 17 haziran doğumlu 71 cm 9200 takma kafanaa

günaydın anneler gece yine bağırdık çağırdık uyumadık inşallah hastalığımız tekrarlamıyordur .Ya bir hafta uyuma gel gene işe yine uykusuz yok böyle birşey ya artık iyice deliricem

Bitanemm ...
ay yerim ben küçük erkeğimi yün içlikmi giyiyor ..
öpüyorum seni ve kayramı...
Canımm benim Şeniz
Dedeler gibi içlik giyiyor evet :))
bizde sizi öptük ..

bursada hangi semttesin canım, haftasonu olsa buluşurduk ne güzel
ama ben işteyim şimdi

Günaydın kızlar,
Sabahta tam çıkıyorken kayra uyandı ağlamaya başladı onu ağlarken bırakamadım emzirdim uyuttum ama bende işe geç kaldım, birde nasıl rüzgar var dışarda, üşüdüm
bir çay içeyim kendime geleyim

Neslihan geçmiş olsun canım,
ağrısı falanmı vardı acaba ? dişmi çıkarıyor
uykusuz çalışmak nasıldır çok iyi bilirim :bbo:

günaydınn biz kahvaltımızı yaptık buğün omlet verdim ilk kez ve çok severek yedi değişik kahvaltı arıyorum kaşarlı omlet yaptım yanına 1kaşık labne peyniri 1 ceviz birazda ekmek maşşalha çok güzel gedi karıştırmadan verdim

maşallah tatlım yarasın kuzuya

bızım ailemıze buün bi bebiş daha katıldı.kuzenımın oğlu oldu kızım abla oldu:)) öğlen bebek görmeye gıdicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…