hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsünbızım ailemıze buün bi bebiş daha katıldı.kuzenımın oğlu oldu kızım abla oldu:)) öğlen bebek görmeye gıdicez.
gözünüz aydın canım allah saglıklı ömür versinbızım ailemıze buün bi bebiş daha katıldı.kuzenımın oğlu oldu kızım abla oldu:)) öğlen bebek görmeye gıdicez.
omlet tarifi rica ediyorum lütfen.kaşar peynirinin tuzunu nasıl aldın.
tuz böbreğine aşırı yük bindiriyor diyolar.ileride obezite ve tansiyon riski oluşturur.omleti yağda pişirerek mi yaptın?hep yavrum aynı şeyleri yiyor gibi geliyor.
kızımın neyi olduğunu bilmiyorum inşallah diştir.gece uyumadı kaç kez kalktı.sabah 7:15 di çıktım uyuyordu saat 10 a kadar uyumuş.Sanırım problemi benimle kızımın
omlet tarifi rica ediyorum lütfen.kaşar peynirinin tuzunu nasıl aldın.
tuz böbreğine aşırı yük bindiriyor diyolar.ileride obezite ve tansiyon riski oluşturur.omleti yağda pişirerek mi yaptın?hep yavrum aynı şeyleri yiyor gibi geliyor.
kızımın neyi olduğunu bilmiyorum inşallah diştir.gece uyumadı kaç kez kalktı.sabah 7:15 di çıktım uyuyordu saat 10 a kadar uyumuş.Sanırım problemi benimle kızımın
bide blenderdan geçirdin mi benim kız azıcık pütür gelse öğürüyor.Buarada teşekkürler canım
biz her yediğimizden veriyoruzzzz 7 ayı bitirdikkk 11.kg 75 cm şükür hiç rahatsızda etmiyorrr. günde 2 adet çilekli danone yiyo yoğurt sevmiyor onuda yoğurt çorbasıyla telafi ediyoruzzz
korkmadan çocuklara az az kendi yediklerinizden tattırınnnnn annişlerrr
maşşalha cnm bende her yediğimden veriyorum ama kilo almıuoruz 8800 takıldık 3 haziranda doğdu bide
bide blenderdan geçirdin mi benim kız azıcık pütür gelse öğürüyor.Buarada teşekkürler canım
maşallah bebişlerinize kızlar, benim oğluşumunda iyi kilosu maşallah, pek bişey yemiyor ama yedikleri yarıyor demek, sevdiği bişey oldumu yiyor mesela balkabağı çorbası yaptım dün bir kase yedi maşallah,
ama yoğurt meyve kahvaltı hiç sevmiyor
Kızlar bu arada ben çorap çamaşır işine girdim :))
satışlarda iyi gidiyor şimdilik, herkesin kullandığı şeyler zaten,
ek gelir evde iş isteyen olursa bilgi linki veririm özelden
burda yasak ya
kızlar bana yoğurt çorbası tarifi verirmisiniz
ben yumurtalı terbiyeli yapıyordum ama onu yemiyor artık
güzel bir tarifi olan varmı? omleti denicem ela teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?