2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

omlet tarifi rica ediyorum lütfen.kaşar peynirinin tuzunu nasıl aldın.
tuz böbreğine aşırı yük bindiriyor diyolar.ileride obezite ve tansiyon riski oluşturur.omleti yağda pişirerek mi yaptın?hep yavrum aynı şeyleri yiyor gibi geliyor.

kızımın neyi olduğunu bilmiyorum inşallah diştir.gece uyumadı kaç kez kalktı.sabah 7:15 di çıktım uyuyordu saat 10 a kadar uyumuş.Sanırım problemi benimle kızımın

bızım ailemıze buün bi bebiş daha katıldı.kuzenımın oğlu oldu kızım abla oldu:)) öğlen bebek görmeye gıdicez.
gözünüz aydın canım allah saglıklı ömür versin

tuz bende katıyorum çok az çüntü tatsız bişey yemiyor inşallah bi problem olmaz
gece bir rahatsızlıgı varmıştır mutlaka yada senle vakit geçirmek için kalkıyodur özlüyordur seni

cnm int aldım tarifi 1 cay kaşığı zeytinyağını tavaya koydum 1yumurta sarısınla 1dilim kaşar peynirini karıştırdım tavada 2 tarafı kızarana kadar pişirdim tarifte 6 ayda sonra verilebilr diyor ama kaşar tuzlu değildi cnm çok

bide blenderdan geçirdin mi benim kız azıcık pütür gelse öğürüyor.Buarada teşekkürler canım

biz her yediğimizden veriyoruzzzz 7 ayı bitirdikkk 11.kg 75 cm şükür hiç rahatsızda etmiyorrr. günde 2 adet çilekli danone yiyo yoğurt sevmiyor onuda yoğurt çorbasıyla telafi ediyoruzzz

korkmadan çocuklara az az kendi yediklerinizden tattırınnnnn annişlerrr

bide blenderdan geçirdin mi benim kız azıcık pütür gelse öğürüyor.Buarada teşekkürler canım

yok gecirmedim bizim dişlerimiz yok ama çiğneyerek çok güzel yiyor seninki yemiyosa geçirebilirsi bu arada kahvaltıda içecek olarak bişey veriyormusunuz

maşşalha cnm bende her yediğimden veriyorum ama kilo almıuoruz 8800 takıldık 3 haziranda doğdu bide

hareketli oldukları için çok kilo almıyorlar canım çok önemsememek lazım.Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl gündüz ne kadar uyuyorlar?

benim kızın sabah 8buçuk 9 gibi kalkıyor öglen 11 12 uyuyor tekrar 3 4 gibi tekrar uyuyor birde akşam 8 gibi yatıp 10 gibi kalkıyor biraz oyalanıp yatıyor tekrar 1 saat uyuyor yattımı

günaydın kızlar kiloya çok takmayın dünyada herkez aynımı biri çok alır biri almaz biriçok yeralmaz biriaz yer heryedigi yarar

maşallah bebişlerinize kızlar, benim oğluşumunda iyi kilosu maşallah, pek bişey yemiyor ama yedikleri yarıyor demek, sevdiği bişey oldumu yiyor mesela balkabağı çorbası yaptım dün bir kase yedi maşallah,
ama yoğurt meyve kahvaltı hiç sevmiyor

Kızlar bu arada ben çorap çamaşır işine girdim :))
satışlarda iyi gidiyor şimdilik, herkesin kullandığı şeyler zaten,
ek gelir evde iş isteyen olursa bilgi linki veririm özelden
burda yasak ya

kızlar bana yoğurt çorbası tarifi verirmisiniz
ben yumurtalı terbiyeli yapıyordum ama onu yemiyor artık
güzel bir tarifi olan varmı? omleti denicem ela teşekkürler

cnm ela sabah 7buçukta kalkar 11 buçukta uyur sonra 1 doğru kalkar akşa 5buçuk 6 gibi uyur 1 saat sonra 11 gibi uyur gecede kalkıyo çok ama uyanık kaldığı vakitlerde oturmaz ya emekler ya yürüteçte nerde kilo yapcak

yeni işin hayırlı olsun canım
bende yumurtalı terbiyeli yapıyorum ama bazen yumurta katmıyorum
benim tarifim pirinci haşlıyorum yogurdu ezir pirinçe karıştırıyorum üzerinede nane ve zeytin yagı sosu yapıyorum bu kadar çok severek yiyor tabi bu ara iştahı yok

benimki sabah 10 gibi kalkıyor akşam beş e kadar enaz 3-4 saat uyuyor.Akşam üstü de 1-2 saat yatıyor.Bu sebepten gece uyumuyor kafayı yiyor anne sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…