ben burdayım kızlar iş yapıyom cam sildim halı sildim yorulmuşum valla
kolay gelsin canım bi çay iç artık bu yorgunluğun üstüne
slm kızlar bende sabahtan berı annncak gelebıldım.cadı kızmdan fırsat bulamıyorumkı.nasılsınz tosuncuklarda ıyıdır insallah.bende yarın omlet yapayım barı.dıger kahvaltıdan sıkıldı sanırım iştahlı yemıyor.
bu arada ilk incimiz cıktı cok şükür.onun şerefıne el cırpıyor şimdi karsımda canım kızım benım....
saol cnm valla kadınların işi çok zor sabah kalktığımdan beri 5 dk oturmadım hep koşturmaca temizlik camaşır bulaşık derken yemek yapcam daha kız uyusun pazartesini sevmiyom hafta sonu çok dağılıyo kahve içecektim cnm gel beraber içelim
d gabbana arkadaşım izmirde çınarlıda doğum yapmıştın sanırım.doktorun kimdi acaba? çınarlıda bildiğin bayan doktor var mı?teşekkürler...
kızlar merhaba
bilmem beni hatırladınız mı?
ya da ben yanlış topiğe mi girdim acaba?
canım inegöldeyim:1hug:Canımm benim Şeniz
Dedeler gibi içlik giyiyor evet :))
bizde sizi öptük ..
bursada hangi semttesin canım, haftasonu olsa buluşurduk ne güzel
ama ben işteyim şimdi
Günaydın kızlar,
Sabahta tam çıkıyorken kayra uyandı ağlamaya başladı onu ağlarken bırakamadım emzirdim uyuttum ama bende işe geç kaldım, birde nasıl rüzgar var dışarda, üşüdüm
bir çay içeyim kendime geleyim
oh afiyet olsun bende denicemgünaydınn biz kahvaltımızı yaptık buğün omlet verdim ilk kez ve çok severek yedi değişik kahvaltı arıyorum kaşarlı omlet yaptım yanına 1kaşık labne peyniri 1 ceviz birazda ekmek maşşalha çok güzel gedi karıştırmadan verdim
a.s[URL=http://img12.imageshack.us/i/gnydn009si0.jpg/][/URL]
bugün cok mutluyum rahat bir gece geçirdik kızım daha ii
hasta olan tüm bebişlere acil şifa diliyorum ne zor ya insan ne yedigini nerde yatıp kalktıgını
bilmiyor onlar hasta olunca allah ım acılarını göstermesin hepimizin yavrusuna saglık versinopuyorumnanaktan:1hug:
güle güle büyütsünler cnm bebişlerini allah uzun ömürler versin gözünüz aydına.s.bızım ailemıze buün bi bebiş daha katıldı.kuzenımın oğlu oldu kızım abla oldu:)) öğlen bebek görmeye gıdicez.
benimki 3 saat kdr uyuyo cnm gün içindehareketli oldukları için çok kilo almıyorlar canım çok önemsememek lazım.Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl gündüz ne kadar uyuyorlar?
ohh ellerine sağlık canım güle güle kirletben burdayım kızlar iş yapıyom cam sildim halı sildim yorulmuşum valla
dişiniz hayırlı olsun sağlam olsun inş tatlımslm kızlar bende sabahtan berı annncak gelebıldım.cadı kızmdan fırsat bulamıyorumkı.nasılsınz tosuncuklarda ıyıdır insallah.bende yarın omlet yapayım barı.dıger kahvaltıdan sıkıldı sanırım iştahlı yemıyor.
bu arada ilk incimiz cıktı cok şükür.onun şerefıne el cırpıyor şimdi karsımda canım kızım benım....
kızlar merhaba
Ya da ben yanlış topiğe mi girdim acaba?
İnciniz hayırlı olsun canımslm kızlar bende sabahtan berı annncak gelebıldım.cadı kızmdan fırsat bulamıyorumkı.nasılsınz tosuncuklarda ıyıdır insallah.bende yarın omlet yapayım barı.dıger kahvaltıdan sıkıldı sanırım iştahlı yemıyor.
Uzun ömürlü olsun, Allah analı babalı büyütsün kuzucuğukızlar marhaba öncelıle guzel dıleklerınız için mersi:) öğlen kızımla bebek görmeye gittik söylediğim gibi aynı hastanede doğum yapmıştım ben de.sanki dün gibi.anılarım depreşti:)) ne çabuk gecıyo vakit yaa.minicik bi oğluşumuz oldu adı kaan.insan ınanamıyo o kadar küçük olduklarına şimdi maşallah benım kzım danacık oldu:)
Ben hatırladım canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5kızlar merhaba
ya da ben yanlış topiğe mi girdim acaba?
merhabalar kızlar
kızım neredeyse 9 aylık oldu ve ben yeni yeni rahatladım biraz
artık nete girmek için vakit bulabiliyorum
aslında kızım da bahane, subatta ise baslayacagim diye bol bol gezdim, ama isyeri ile konustum 3 ay daha izin istedim kızım 1 yasını dldurana kadar, onlar da eger yeni bir proje alırsak cagırırız almazsak izin veririrz dediler ve daha bir haber yok onlardan.
insallah kızımla 3 ay daha kalacagız.
kızım altı bucuk aylıkken alttan iki dişi cıktı, ama nedense ust dişleri hala cıkmadı, sabırla bekliyoruz.
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?