2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayım kızlar iş yapıyom cam sildim halı sildim yorulmuşum valla

kolay gelsin canım bi çay iç artık bu yorgunluğun üstüne

saol cnm valla kadınların işi çok zor sabah kalktığımdan beri 5 dk oturmadım hep koşturmaca temizlik camaşır bulaşık derken yemek yapcam daha kız uyusun pazartesini sevmiyom hafta sonu çok dağılıyo kahve içecektim cnm gel beraber içelim

slm kızlar bende sabahtan berı annncak gelebıldım.cadı kızmdan fırsat bulamıyorumkı.nasılsınz tosuncuklarda ıyıdır insallah.bende yarın omlet yapayım barı.dıger kahvaltıdan sıkıldı sanırım iştahlı yemıyor.
bu arada ilk incimiz cıktı cok şükür.onun şerefıne el cırpıyor şimdi karsımda canım kızım benım....

hayırlı olsun cnm inciniz bide biz çıkartsak

sağol canım ya valla ha içerim bende sevmiyom pazartesileri iş başı
birazdan gidecem eve bende başlarım yemeklere

kızlar marhaba öncelıle guzel dıleklerınız için mersi:) öğlen kızımla bebek görmeye gittik söylediğim gibi aynı hastanede doğum yapmıştım ben de.sanki dün gibi.anılarım depreşti:)) ne çabuk gecıyo vakit yaa.minicik bi oğluşumuz oldu adı kaan.insan ınanamıyo o kadar küçük olduklarına şimdi maşallah benım kzım danacık oldu:)

d gabbana arkadaşım izmirde çınarlıda doğum yapmıştın sanırım.doktorun kimdi acaba? çınarlıda bildiğin bayan doktor var mı?teşekkürler...

d gabbana arkadaşım izmirde çınarlıda doğum yapmıştın sanırım.doktorun kimdi acaba? çınarlıda bildiğin bayan doktor var mı?teşekkürler...

evet canım Çınarlıda.doktorum da levent erkan.çınarlıdan tanıdığım bı doktor yok.ama istersen özelden levent beyin bilgilerini verebilirim.kesinlikle tavsıye ederım.bu sabah da kuzenımın doğumunu gerçekletirdi.bizim ailede butun bebekler onun elıne doğdu:)

canım inegöldeyim:1hug:

oh afiyet olsun bende denicem

a.s

bızım ailemıze buün bi bebiş daha katıldı.kuzenımın oğlu oldu kızım abla oldu:)) öğlen bebek görmeye gıdicez.
güle güle büyütsünler cnm bebişlerini allah uzun ömürler versin gözünüz aydına.s.

hareketli oldukları için çok kilo almıyorlar canım çok önemsememek lazım.Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasıl gündüz ne kadar uyuyorlar?
benimki 3 saat kdr uyuyo cnm gün içinde
ben burdayım kızlar iş yapıyom cam sildim halı sildim yorulmuşum valla
ohh ellerine sağlık canım güle güle kirlet
dişiniz hayırlı olsun sağlam olsun inş tatlım

İnciniz hayırlı olsun canım

Uzun ömürlü olsun, Allah analı babalı büyütsün kuzucuğu

kızlar merhaba
bilmem beni hatırladınız mı?
ya da ben yanlış topiğe mi girdim acaba?
Ben hatırladım canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

İyi geceler kızlar... bebişler uyudumu ?

sana da emelcim yok beee uyyurlar mı hiç.bizimki salıncağında sallamıp baby tv ızlıyo bız de uysun dıye gözunun içine bakıyoruz.

merhabalar kızlar
kızım neredeyse 9 aylık oldu ve ben yeni yeni rahatladım biraz
artık nete girmek için vakit bulabiliyorum
aslında kızım da bahane, subatta ise baslayacagim diye bol bol gezdim, ama isyeri ile konustum 3 ay daha izin istedim kızım 1 yasını dldurana kadar, onlar da eger yeni bir proje alırsak cagırırız almazsak izin veririrz dediler ve daha bir haber yok onlardan.
insallah kızımla 3 ay daha kalacagız.
kızım altı bucuk aylıkken alttan iki dişi cıktı, ama nedense ust dişleri hala cıkmadı, sabırla bekliyoruz.
sizler nasılsınız?

hoşgeldin ben yeni olduğum için hatırlamadım haliyle :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…