2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım,
Allah sizlerede nasip etsin,
Bol bol uyuyun bence şimdiden
Hazirandan sonra uyku yok :))

inş cnm sağlıklı bir sekilde kucağınızı alırsınız dünyanın en tatlı şeyleri olduktan sonra nasıl büyüdüklerini anlamıyosun bilee biz buğün 9 aya girdik

maşşallah cnm senin yavrunada sütlaç ilk kez aldım konserve olanlar varya sevdi ama

buğün sağlık ocağına gitcez bakalım öğleden sonra babamız izin alcak bakalım kaç kilo olduk kızlar siz doktora özele mi gidiyosunuz yoksa bağlı olduğunuz hastanenin doktoruna mıı

biz özele gidiyorduk ama aşılarını sağlık ocağında yaptırdık

kızlar hazır o kavanozda olan mamalar zararlımıdır acaba,
ben bebelac sebzeli güveç almıştım onuda severek yemiş, kolaylık oluyor ama içimde pek rahat değil açıkçası

tatlım ne zararı olacak hiçbir zararı yok hem organik yapıyolar onları benimki hiç sevmiyo sevse de yedirsem keşke

bizde aylık konraole sağlık ocağına ve aşılara gidiyoruz bide özele diğer doktor başından atar gibi bakıyo bende kovonaz ilk kez aldım hiç vermemiştim ama değişiklik olsun dedim sağlıklı mı tartışılır tabi

hepsinde organic yazmıyor,
organic olmayanlar zararlımı ozaman , birde nasıl şartlar altında üretildiğini bilmiyoruz
ama bizim pazardan aldıklarımızda organic değil
biryandanda benim yapamıyacağım şeyler var aralarında, 8 tahıllı gibi örneğin,
arasıra kullanmanın zararı olmaz herhalde

filizcim benimki de hepsini değil ama bazılarının tadını seviyor
mesela bebelac sebzeli güveç ve herobaby karışık meyveliyi seviyor
dene istersen

filizcim benimki de hepsini değil ama bazılarının tadını seviyor
mesela bebelac sebzeli güveç ve herobaby karışık meyveliyi seviyor
dene istersen

denedeim canım kapağın ağzını açıyom hadi diyom bugün yemedi yarın yer ama ertesi gün gene aynı yemiyo sonra da atıyoz boşuna bende almıyom artık

günaydın herkese
buğün sağlık ocağına gitcez bakalım öğleden sonra babamız izin alcak bakalım kaç kilo olduk kızlar siz doktora özele mi gidiyosunuz yoksa bağlı olduğunuz hastanenin doktoruna mıı
bende saglık ocagına götürüyorum canım doktorumuz cok iyi özelide var hem oraya hem oraya gidiyoruz
arada bende kullanıyorum cok sıkışırsam elimden geldigince kendim hazırlıyorum
ama dışardaysam yada yapamamışsan o gün mamaya baş vuruyorum

allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım

kızlar ben bu sabah çok konuştum çok soru sordum ama ben işyerinde sütümü sağıyorum ya, 3 kere sağıyordum 10 da 1 de 4 te
ama 3 şişeyide içemiyor ikisi bitiyor akşama kadar, döküyorum akşamları ziyan oluyor
acaba günde 2 kere sağsam sütüm azalırmı? yani 11 de 3 te , 4 saat emzirmemiş gibi olucam

canım normalde bende akşama kadar gün içinde 3 sefer falan emziriyorum bir şey olmaz heralde

ay ne güzel emziriyosunuz benim sütüm zaten azdı mam takviyesi yapıyoduk 6 ayda bıraktı sütümü sağmak istedim ama hiç gelmedi süt ama çok ağrı yaptı koltuk altım şişti 1 haftada anca toplam 30cc anca çıkıyodu ama çok ağrı yaptı doktorum ilç tedavisiyle kesti ileride kist oluşabilir dedi şimdi kalmadı ağrı ama arada sıktırdığımda süt geliyo ama rengi felan değişik

kızlar tavuk suyu corba tarıfınız varmıbilmiyorumkismile
iine atvuklarıda atıyormusunuz?blendardanmı gecıyo???
tarhana bende veryorum ama acı sankı bıraz??acısuz bulamdım??dokunurmu?bilmiyorumkismile

acılı dokunabilir canım,
tavuk çorbasınıda ben tavukları küçük küçük doğrayıp haşlıyorum kaynamaya başlayınca tel şehriye atıyorum içine beraber kaynıyorlar, pişmesine yakın, limon suyu ve yumurta sarısını çırpıp terbiye yapıyorum , limonlu olunca kokmuyor hem benim oğlan seviyor öyle,
şimdiye kadar blendardan geçiriyordum ama artık alışıyor yemeye , didikleyip vercem öyle

canım bende hep beblac kullanıyorum benimkide sebzeli güveçi çok seviyo organik yazması önemlidegil onlar göz boyama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…