2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dr antibiyotik başlattı
ama neden oluyrmuş bu ya kzıım iştahsız kaldı yaşayan varsa anlatsın lütfennnnnnnnnn

dün ağzından burnundan kustu üşütü diğcem ama nasıl evimizde gayet sıcak üstünü çok aşırı giydirip terletmiyorumda üff ya kimse yok muuuuuu

canım çok geçmiş olsun.Canım idrar yolu iltihabı,üşütmekten çok temizlikle alakalı pissin demiyorum yanlış anlama.Herkesin başına gelebilir.Bebeği temizlerken önden arkaya doğru temizlemek gerekiyor.En ufak bir kaçışta bebek mikrop kapıyor.Bulantı kusmada iltihaptan kaynaklanıyor.Bildiğim kadarıyla idrar yolu iltihabında kullanılan antibiyotik ishalde yapabiliyor.

Dilerim en kısa zamanda iyileşir bebeğin.Çok çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
buarada ben milupanın kavanoz mamalarını veriyorum bebelac nadiren.özellikle çorba yapamadığım zamanlarda.

dok terbıye falan yapma detaya ınme dedi ama aklıma yatmadı
benımkı yutabılıyo
az önce eline kasar verdım kemırdı tavsan gibi
kaşarla alıştı zaten yutmaya deneyebılırsınız yumusak ya hem kolay cıgnıyo hem tadını cok sevıyobayanssulusmile
tavukları bende elimle vercem..
yarında yumurtayı elımle vermeye gecıcem ,bulamaça katmmadan,,peynırıde..
sadece sma ve buskıvı verıcem..

filizcim benimki de hepsini değil ama bazılarının tadını seviyor
mesela bebelac sebzeli güveç ve herobaby karışık meyveliyi seviyor
dene istersen

canım bende veriyorum özlellikle meyve pürelerinden.dr da verebilirsin dedi.hem en azından bu tür yerleri denetleyen kurumlar var ama pazardaki ahmet amcayı kim denetliyor kimse halden hangisi ucuzsa onu alıyor.bize satıyor.en organik sebze meyve bile organik olmuyor.artık tohumun genetiğiyle bile oynuyorlar.valla ben bakıyorum üretim yeri almanya portekiz ise alıyorum orda insan sağlığı çok önemli türkiye üretimi ise pek almıyorum malumm burası türkiye ne acıki bir türk olarak bunu söylüyorum
ama için rahar edicekse carfure da hipp satılıyo tamamen organik o yurt dışından geliyo biz ayda bir gidip hipp leri toplayıp geliyoruz oda yetiyo 1 ay zaten sende öyle alabilirsin.

selam arkadaşlar
benim de 17 haziran doğumlu bi oğluşum var aranıza kabul ederseniz bundan sonra bende iszlerleyim

meraba hanımlar bbenim oğlum 12 hazxiran doğumlu ismi çağan aranıza kabul edermisiniz?

yenı gelenler hoş geşdi.ay sabahtan berı popom yer görmedi bırazdan da mısafır gelıcek( pöfff

canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini günler nasıl geçiyo anlamıcaksın bile:CüvCüv:

afiyet olsun elif simay prensese canım benim oğluş da artık baybay yapıyo hem elini sallıyo hemde babaaayy diyo bababa dedede anniiiiiiiiiiiii diyoo

buğün sağlık ocağına gitcez bakalım öğleden sonra babamız izin alcak bakalım kaç kilo olduk kızlar siz doktora özele mi gidiyosunuz yoksa bağlı olduğunuz hastanenin doktoruna mıı
ben özele götürüyorum cnm kontrolede aşılarada memorial a gidiyoruz çok memnunum
tatlım zararı varmıdır bilmiyorum ben şimdiye kdr 2 kere verdim hazırlardan evde yapıyorum ben içime sinmiyo zaten o kavanoz yetmiyo benim obur oğluşacokacimcoook

dökme tatlım sütlerini neden döküyosun buzluğa koy çorbaya kahvaltıya meyvaya hereye karıştır ne çok anne sütü alırsa o kdr ii keşke bnmde o kdr sütüm olsaaCADIARZU
kızlar tavuk suyu corba tarıfınız varmıbilmiyorumkismile
iine atvuklarıda atıyormusunuz?blendardanmı gecıyo???
tarhana bende veryorum ama acı sankı bıraz??acısuz bulamdım??dokunurmu?bilmiyorumkismile
canım tarhanayı acısız ver özellikle belirtti bana doktorumuz acısız olsun diye tavuğu ilk etapta blendırdan geçir sonra içine didikle öyle ver şehriyeli tavuk çorbası yapıyorum ben yoğurt yumurta sarısı un koyuroum
arkadaşlar bebeğim idrar yolları iltahabı olmuş yardımmmmmmmmm
cnm bebeğin kızsa alt temizliği esnasında arkadan öne deil önden arkaya doğru temizlemelisin diye biliyorum doktora git tatlım ciddi bişey olmasın
selam arkadaşlar
benim de 17 haziran doğumlu bi oğluşum var aranıza kabul ederseniz bundan sonra bende iszlerleyim

hoşgeldin canımma.s.benim oğluşumda 17 haziran doğumluuuu aydaşlarr

bende böyle biliyorum, kız çocuklara çok dikkat etmek gerekiyor altını temizlerken

Dünürüm sağol canım kent meydanındaki carfur expreste de varmıdır acaba?

selam arkadaşlar
Hoşgeldin arkadaşım , adını oğluşunun adını falan yazda tanıyalım seni kaydirigubbakcemile5

yok canımsiteye çok önce üye olmuştum ama giremiyordum bi türlü
selencim hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
benim ismim ruveyda bilal enes isminde 8 aylık yasin is isminde 2 yaş 2aylık iki oğlum var
inş. güzel paylaşımlarımız olur opuyorumnanaktan

oh valla güle güle büyüt allah kolaylık versin ben bitanesiyle ancak başedebiliyorumsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…