2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meraba hanımlar bbenim oğlum 12 hazxiran doğumlu ismi çağan aranıza kabul edermisiniz?

selam arkadaşlar
benim de 17 haziran doğumlu bi oğluşum var aranıza kabul ederseniz bundan sonra bende iszlerleyim
hoş geldiniz aramıza a.s.
yenı gelenler hoş geşdi.ay sabahtan berı popom yer görmedi bırazdan da mısafır gelıcek( pöfff

kolay gelsin canım oh mis gibi börekler çöreklerde hazırlamışsındır sen şimdicokacimcoook
havva dadlum nasıl oldu zeynebim sen nasılsın

meraba arkadaşlar bende sürekli okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum. baktımki erkekler artıyor. katılmak istedim. çünkü benimde14 haziran doğumlu kızım var:))

meraba hanımlar bbenim oğlum 12 hazxiran doğumlu ismi çağan aranıza kabul edermisiniz?
Sende hoşgeldin arkadaşım , ismini de yazarmısın sende

yenı gelenler hoş geşdi.ay sabahtan berı popom yer görmedi bırazdan da mısafır gelıcek( pöfff
Kızın var yardım eder servise işte :) zemuszemus

Okadar yok be tatlım, ısıtılıyor biberonda içmeyince mecbur döküyorum, ısıtılmış sütü bir daha donduramamki , kahvaltısına falan karıştırıyorum ne kadar alırsa kar

Maşallahı varmış oğlunun benimki bir kavanozu bitiremiyor , afiyet olsun yarasın

allah bagışlasın ben yasemin
meraba arkadaşlar bende sürekli okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum. baktımki erkekler artıyor. katılmak istedim. çünkü benimde14 haziran doğumlu kızım var:))

hoş geldin canımkaydirigubbakcemile3

sorma canım bilal enes kazaya kurban gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun canım bak iyikide gitmiş be güzel büyüyolarr

hoşgeldin canım katıl tabiia.s.

selen rüveysa nil038 hoşgeldiniz.ben neslihan 7 ay 12 günlük duru ece adında bir dünya tatlım var maşallah.Allah hepimizin yavrularını korusun esirgesin inşallah.güzel paylaşımlar

kızlar benim kızım alerji oldu. 3 gündür hastaneye gidiyoruz.neyden oldu anlayamadık ama vücudu avuç içinden ayak tabanlarına kadar kıpkırmızıydıdaha kaşınmayı da beceremiyo miniciğim sabaha kadar kıvranıp duruyo. doktor pansuman yap dedi.ve alerji ilaçları kullanıyo. inşallah düzelir

herkese teşekkürler sıcak karşılamanız içina.s.
isimlerinizi nerden görücem kafam karıştı :bbo:
zamanla öğrenirsin canım ,ben Emel, Yusuf Kayra adında çok yakışıklı bir oğluşum var

sorma canım bilal enes kazaya kurban gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok korkuyorum bende o kazadan, çok düzensiz bu aralar

Hoşgeldin arkadaşım sende

geçmiş olsun canım bir arkadaşımında olmuştu böyle doktor cok kar beyaz teni olan bebeklerde olur bu dedi senn bebegindemi kar beyaz acaba ondan mı kifisfisfis

hoş geldiniz aramıza a.s.

kolay gelsin canım oh mis gibi börekler çöreklerde hazırlamışsındır sen şimdicokacimcoook
havva dadlum nasıl oldu zeynebim sen nasılsın

tatlım beni sagol iyileşti isalide kalmadı ama mızıldanmaya tam gaz devam.o doğuştan yapacak bişey yok :) benim zeynebim nasıl yemesi düzeldimi

canım benim adım nil. kızımın adı da zeynep ece:)

hoşgeldin canım geçmiş olsun kızımın adaşı gelmiş bizim adımızda zeynep sade :) yani tek zeynep ekismi yok.

dürümüm bilmiyorum ki varmıdır kent meydanında ama olabilir belki iş dönüşü bakarsın

buarada yeni gelen arkadaşlar benim ismim havva 7,5 aylık zeynep isminde kızım var

nazlı mızmızlar bunlar daha ii allah a şükür günde bi kase olsun yiyor corba bügün köfte yapıcam bakalım sevicek mi

Alıntı yapınca hata veriyor ya (
Nil çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah şifa versin yavruna
Dünürüm hipleri eşime aldırırım olmassa, markete gitmeye korkar oldum ( geçen ay bayıldım ya markette korkuyorum
Bu arada yerim ben sade zeynebimi :))

çok teşekkürler herkes cevap yazıyo ve ben çok mutlu oluyorum. Allahım hepimizin yavrusunu korusun iyilikler versin.

ben şuan işteyim ve 10 dk sonra çıkıcam. kızıma kavuşcam. beni sabırsızlıkla bekliyodur kuzucuğum:)

Bende 4 te Çıkıyorum kuzuma kavuŞuyorum.allah bÖyle kısa sÜrelı ayrılık versın ınŞallah.Çok ÖzlÜyorum onu. Nıl senı mutlu ettıysek ne mutlu buarada kızına Çok geÇmıŞ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…