- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
meraba hanımlar bbenim oğlum 12 hazxiran doğumlu ismi çağan aranıza kabul edermisiniz?
hoş geldiniz aramıza a.s.selam arkadaşlar
benim de 17 haziran doğumlu bi oğluşum var aranıza kabul ederseniz bundan sonra bende iszlerleyim
yenı gelenler hoş geşdi.ay sabahtan berı popom yer görmedi bırazdan da mısafır gelıcek( pöfff
oh valla güle güle büyüt allah kolaylık versin ben bitanesiyle ancak başedebiliyorumsırnaşık şey
Sende hoşgeldin arkadaşım , ismini de yazarmısın sendemeraba hanımlar bbenim oğlum 12 hazxiran doğumlu ismi çağan aranıza kabul edermisiniz?
Kızın var yardım eder servise işte :) zemuszemusyenı gelenler hoş geşdi.ay sabahtan berı popom yer görmedi bırazdan da mısafır gelıcek( pöfff
Okadar yok be tatlım, ısıtılıyor biberonda içmeyince mecbur döküyorum, ısıtılmış sütü bir daha donduramamki , kahvaltısına falan karıştırıyorum ne kadar alırsa kartatlım zararı varmıdır bilmiyorum ben şimdiye kdr 2 kere verdim hazırlardan evde yapıyorum ben içime sinmiyo zaten o kavanoz yetmiyo benim obur oğluşacokacimcoook
dökme tatlım sütlerini neden döküyosun buzluğa koy çorbaya kahvaltıya meyvaya hereye karıştır ne çok anne sütü alırsa o kdr ii keşke bnmde o kdr sütüm olsaaCADIARZU
hoşgeldin canımma.s.benim oğluşumda 17 haziran doğumluuuu aydaşlarr
allah bagışlasın ben yaseminyok canımsiteye çok önce üye olmuştum ama giremiyordum bi türlü
selencim hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
benim ismim ruveyda bilal enes isminde 8 aylık yasin is isminde 2 yaş 2aylık iki oğlum var
inş. güzel paylaşımlarımız olur opuyorumnanaktan
meraba arkadaşlar bende sürekli okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum. baktımki erkekler artıyor. katılmak istedim. çünkü benimde14 haziran doğumlu kızım var:))
Sende hoşgeldin arkadaşım , ismini de yazarmısın sende
canım selen benim adım :)hihoyyyt
herkese teşekkürler sıcak karşılamanız içina.s.
isimlerinizi nerden görücem kafam karıştı :bbo:
olsun canım bak iyikide gitmiş be güzel büyüyolarrsorma canım bilal enes kazaya kurban gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım katıl tabiia.s.meraba arkadaşlar bende sürekli okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum. baktımki erkekler artıyor. katılmak istedim. çünkü benimde14 haziran doğumlu kızım var:))
hoşgeldin tatlım neslihan bende:asigim:Sende hoşgeldin arkadaşım , ismini de yazarmısın sende
canım selen benim adım :)hihoyyyt
zamanla öğrenirsin canım ,ben Emel, Yusuf Kayra adında çok yakışıklı bir oğluşum varherkese teşekkürler sıcak karşılamanız içina.s.
isimlerinizi nerden görücem kafam karıştı :bbo:
çok korkuyorum bende o kazadan, çok düzensiz bu aralarsorma canım bilal enes kazaya kurban gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin arkadaşım sendemeraba arkadaşlar bende sürekli okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum. baktımki erkekler artıyor. katılmak istedim. çünkü benimde14 haziran doğumlu kızım var:))
kızlar benim kızım alerji oldu. 3 gündür hastaneye gidiyoruz.neyden oldu anlayamadık ama vücudu avuç içinden ayak tabanlarına kadar kıpkırmızıydıdaha kaşınmayı da beceremiyo miniciğim sabaha kadar kıvranıp duruyo. doktor pansuman yap dedi.ve alerji ilaçları kullanıyo. inşallah düzelir
hoş geldiniz aramıza a.s.
kolay gelsin canım oh mis gibi börekler çöreklerde hazırlamışsındır sen şimdicokacimcoook
havva dadlum nasıl oldu zeynebim sen nasılsın
canım benim adım nil. kızımın adı da zeynep ece:)
tatlım beni sagol iyileşti isalide kalmadı ama mızıldanmaya tam gaz devam.o doğuştan yapacak bişey yok :) benim zeynebim nasıl yemesi düzeldimi
hoşgeldin canım geçmiş olsun kızımın adaşı gelmiş bizim adımızda zeynep sade :) yani tek zeynep ekismi yok.
geçmiş olsun canım bir arkadaşımında olmuştu böyle doktor cok kar beyaz teni olan bebeklerde olur bu dedi senn bebegindemi kar beyaz acaba ondan mı kifisfisfis
Alıntı yapınca hata veriyor ya(
Nil çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah şifa versin yavruna
Dünürüm hipleri eşime aldırırım olmassa, markete gitmeye korkar oldum( geçen ay bayıldım ya markette korkuyorum
Bu arada yerim ben sade zeynebimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?