:lepi::lepi::lepi: bravo çok güzel söylemişsin.canım blendırdan gecır yemeklerini yavas yavas katılastır...mesela bırgun ıkı pırınc tanesı...ertesı gun 4 pırınc tanesı seklınde....ama devamlı cok homojende verme...cok agırdan al...ben soyle dusunuyorum...bugun bebgıme piskopatca zorla yemek yedırırsem yarın o hayatını cok olumsuz etkıleyecek....ınanın hıcbırsey yemedıgı gunlerde oluyor...zaten usenmeden hergun yapıyom ve dokuyom...umıtle beklıyorum napıyım....bazı ınsanlar bebeklerıne pıskopatca yedırıyolar...mesela bır arkadas soyledı...cocugun azına doldurup sıvı bıseyle zorla yutturuyolarmıs...ve bebek asırı derecede reflu olmus...ınce moytor kasları ıyı degılmıs...ve bu anne baba egıtımcı...tombul bır bebeklerı var...mıllet olarak tombul bebek saglıklı bebek sanıyoruz...ve tombul bebek hastasıyız...ya onların mıdesı zaten 1 kasık...nolcakkı...6 ay-1 yas arasını yemegı sevme donemı olarak gormelıyız....buyuk ınsanlar gıbı gormemelıyız...mesela benım bebegım 6 ay sadece anne sutu emdı...sut tombullugu vardı....8600kg 69 cm di....ıkı aydır yerınde sayıyo...sımdı arkadaslarıyla denk..nappalım...saglıklı olsunlarda...tombul olmasalarda olur
ben daha hiç kaynatamdan vermedımcanım.mamalarını bile kaynamış suyla yapıyorum.Selam kızlar,
Suyu kaynatıyormusunuz siz? Ben hiç kaynatmada damacana su verdim şimdiye kadar aklıma takıldı şimdi.
Oğlum hala yemeklerini doyana kadar yemyor 3-5 kaşık yiyor sonra emmek istiyor, çünkü emerek uyuyor ve ek gıdayla doyduğunda uyuyamıyor sanırım bu yüzden reddediyor.
Ekmek veriyormusunuz eline, benimki koparıyor boğazına takılacak diye korkuyorum.
Kavanoz mamalarını yiyor ama evdekileri istemiyor. Svdiği tek şey yoğurt, eskiden kahvalatıyıda severdi ama şimdi onuda istemiyor, hergünüm stres.
Kıymayı haşlama usulü sevmedi, siz kıymayı nasıl veriyorsunuz ve biliyorsanız köfte tarifi istiyorum. Birde kaç güne bir yemeli kıyma ve tavuk.
ben köfteyı kızartıp uzerıne domates sos yapmıştım onunla ıslatıp ekmeğe bana bana vermıştım.guel oluyo tavsıye ederim.cokacimcoookköfteyi nasıl yediriyorsun canım dişi yokki.yiyebilir mi yine blenderdan mı geçiricem
herkes yaprakları döküyo heralde
Ya birde sizin bebişlerde siz ne yerseniz istiyormu, ben karnını doyuruyorum ben rahat rahat yiyeyim diye ama illa benim tabağıma sulanıyor, kendine hazırladığım mamaları zorla yediriyorum ama benimkileri şapur şupur yiyor, bugün kek yaptım benim yediğimi görünce mızırdandı bende kekin iç kısmından verdim güzelce yedi.
Sakız çiğniyorum istiyor, patlatınca kahkaha atıyor, sakızı çıkarıyorum ağzımın içine elini sokuyor bulmak için.
Ne zaman telefonla konuşsam istiyor veriyorum elinden alıncada ağlıyor, hiçbirşey yaptırmaz oldu çok fenalaştılar artık.
canım teflonda az zeytinyağıylada kızartabilirsin yada ben tavanın dibine azcık su koyuyorum öyle kızartıyorum daha yumuşak oluyo sulu köftede olur güzel fikirBenimki kıyma sevmedi hiç bir yiyeceğe öğürmez ama kıymada titriyor yavrum. Hem sıcak sevmiyor benimki oda sıcaklığında yiyor kıymada haliyle jöle kıvamında oluyor benim bile midem bulanıyor o şekile.
Köfte yapıcam ama nasıl pişiriceğimi bilmiyorum teflonda yağsız pişirsem içi iyice pişermi acaba, sulu köftemi yapsam kafamçokkarıştı
evt tatlım aynen yediklerimizden tok olsa bile istiyo ve yiyo telefona saldırıyo elimde ne varsa almak istiyo saldırıyo herşeyeYa birde sizin bebişlerde siz ne yerseniz istiyormu, ben karnını doyuruyorum ben rahat rahat yiyeyim diye ama illa benim tabağıma sulanıyor, kendine hazırladığım mamaları zorla yediriyorum ama benimkileri şapur şupur yiyor, bugün kek yaptım benim yediğimi görünce mızırdandı bende kekin iç kısmından verdim güzelce yedi.
Sakız çiğniyorum istiyor, patlatınca kahkaha atıyor, sakızı çıkarıyorum ağzımın içine elini sokuyor bulmak için.
Ne zaman telefonla konuşsam istiyor veriyorum elinden alıncada ağlıyor, hiçbirşey yaptırmaz oldu çok fenalaştılar artık.
3 köftemi maşallah, afiyet olsun yarasın batuşacanım ben suyu kaynatıp soğutuyorum öyle veriyorum mikroplar ve bakteriler ölsün diye 2 gün tavuk 2 gün et şeklinde dönüşümlü pürelerine katıyorum köfteyide kıyma yumurta sarısı soğan ekmek içi katıp yoğuruyorum az suda ters yüz ediyorum 3 tane köfte yiyo batuhan eline ekmek poğaça tarzı şeyler veriyorum eme eme yiyo korkma kaçmaz boğazına ama yanında ol tabi olası bi tehlikeye karşı
Maşallah afiyet olsun yarasın, sütlaç hazırlardanmı veriyorsun canım?buğün giremedim arkdaşa bebek görmeye gittim 20 günlük çokufakgeldi gözüme bizimde ufakmıydı acaba dedim ben dün tavuk yedirdim makarna yoğurt akşam yemeği sabah kahvaltıya simit almıştım onada yedirdim labne peyniri kaşar peyniri zeyzin 2 tane maşşalah sevdi ölen yoğurt çorbam vardı dünden onu yedi ikindi yoğurt biraz öncede sütlaç verdim
canım kıymayı corbanın ıcıne koysan , sonra blendardan gecırsen zaten erıyıp gıdıyor mıdesı bulanmaz ozaman tarhanalı kıymalı corba yap tarhanayı sevıosa ... sonra blendardan gec ekmek dogra ver işte bızım dr et cok onemlı dedı hergun 1 kofte buyuklugunde kıyma veya et ver dedı . ben ole yapıorum gozukmuyor bıde ole dene bakalım ıns yer bebısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?