2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

köfteyi nasıl yediriyorsun canım dişi yokki.yiyebilir mi yine blenderdan mı geçiricem

buğün giremedim arkdaşa bebek görmeye gittim 20 günlük çokufakgeldi gözüme bizimde ufakmıydı acaba dedim ben dün tavuk yedirdim makarna yoğurt akşam yemeği sabah kahvaltıya simit almıştım onada yedirdim labne peyniri kaşar peyniri zeyzin 2 tane maşşalah sevdi ölen yoğurt çorbam vardı dünden onu yedi ikindi yoğurt biraz öncede sütlaç verdim

evet canım reklam arasııııııı bende 2saat önce yemegini verdim birazdan meyve yedirecem

:lepi::lepi::lepi: bravo çok güzel söylemişsin.

ben daha hiç kaynatamdan vermedımcanım.mamalarını bile kaynamış suyla yapıyorum.

köfteyi nasıl yediriyorsun canım dişi yokki.yiyebilir mi yine blenderdan mı geçiricem
ben köfteyı kızartıp uzerıne domates sos yapmıştım onunla ıslatıp ekmeğe bana bana vermıştım.guel oluyo tavsıye ederim.cokacimcoook

herkes yaprakları döküyo heralde

hem döküyorum hem yaZıyorum.ben de sabahın körunde bı attım kendimi sokağa akşam geldık valla.geberdim yorgunluktan.kafamçokkarıştı

ben kıymayı corbasına koyuyorum , blenderdan gecırdıgım zaman guzel oluyo... nohut ve kuru fasulyeye basladık zaten onlarıda haslayıp kabuklarını soyup corbasına katıorum . ayrıyetten kofte yaoıorum ıcını az az verıorum gevelıo yutuo :))))

Benimki kıyma sevmedi hiç bir yiyeceğe öğürmez ama kıymada titriyor yavrum. Hem sıcak sevmiyor benimki oda sıcaklığında yiyor kıymada haliyle jöle kıvamında oluyor benim bile midem bulanıyor o şekile.
Köfte yapıcam ama nasıl pişiriceğimi bilmiyorum teflonda yağsız pişirsem içi iyice pişermi acaba, sulu köftemi yapsam kafamçokkarıştı

Ya birde sizin bebişlerde siz ne yerseniz istiyormu, ben karnını doyuruyorum ben rahat rahat yiyeyim diye ama illa benim tabağıma sulanıyor, kendine hazırladığım mamaları zorla yediriyorum ama benimkileri şapur şupur yiyor, bugün kek yaptım benim yediğimi görünce mızırdandı bende kekin iç kısmından verdim güzelce yedi.
Sakız çiğniyorum istiyor, patlatınca kahkaha atıyor, sakızı çıkarıyorum ağzımın içine elini sokuyor bulmak için.
Ne zaman telefonla konuşsam istiyor veriyorum elinden alıncada ağlıyor, hiçbirşey yaptırmaz oldu çok fenalaştılar artık.

zeynep defnede aynı canım taklitciler bende elime bir kaşık alıyorum onla beraber arada bende yiyorum o zaman daha iştahlı yiyor dün kek yaptım oturdu benle birlikte ortalıga döke döke parçalaya parçalaya yedi

canım teflonda az zeytinyağıylada kızartabilirsin yada ben tavanın dibine azcık su koyuyorum öyle kızartıyorum daha yumuşak oluyo sulu köftede olur güzel fikir

evt tatlım aynen yediklerimizden tok olsa bile istiyo ve yiyo telefona saldırıyo elimde ne varsa almak istiyo saldırıyo herşeye

canım kıymayı corbanın ıcıne koysan , sonra blendardan gecırsen zaten erıyıp gıdıyor mıdesı bulanmaz ozaman tarhanalı kıymalı corba yap tarhanayı sevıosa ... sonra blendardan gec ekmek dogra ver işte bızım dr et cok onemlı dedı hergun 1 kofte buyuklugunde kıyma veya et ver dedı . ben ole yapıorum gozukmuyor bıde ole dene bakalım ıns yer bebısın

sl kızlar nasılsınz?elif simaydan fırsat bulamadım kac gündür.nefes aldırmıyor bana sızın bıdıklarda öylemı?gözünün önünden ayrılınca kıyametlerı koparıyor.babasıda olsa yanında illa ben olacam .çok anneci oldu napıcam beeeen?
ben ek gıdalara gectıgım gıbı hep pütürlü verdım blendırdan hıc gecırmedım suan cok şükür o konuda sorunumz yok.hatta elımle verdıklerımı gevelıyerek daha güzel yiyor.dün cevız büyüklüğünde et hasladım küçük parcalara ayırdım çokta güzel yedı masallah.kıymadanda sorunmuz yok .tarhana ve mercımek corbasını cok sevıyor dıgerlerıyle işi olmuyor ama.ayrıca dün dede demeye basladı bütüb gün dedesını cagırıp durdu evde:)))bizden bukadar arkadaslar....

günaydın kızlar ela 26 maşallah size ya.benim kız iyice iştahsız gibi zorla yediriyorlarmış bende zorlamayın dedim.ne yapacağımı şaşırdım artık.ne yerse deniyecem artık.Dün oyuncaklarını attım yıkadım makinede.

gunaydın kızlaarr..,bende kısmetse 2010 hazıran annesı olucam..
ayy ne guzel sız kucagınıza aldını bebklerınızı sımıd yemek dertlerı baslmıs bıle..
onu yemezler bunu yemezler ben onların hepsını yerım yaramazlar nolcak...

bızede bu gunlerı yasamk nasıp olsun ınsallah..
sizlere kolaylıklar dılıyorum..

3 köftemi maşallah, afiyet olsun yarasın batuşa

Maşallah afiyet olsun yarasın, sütlaç hazırlardanmı veriyorsun canım?

Kıymalı tarhana bende yapıyorum severek yiyor , o kadar önemlimiymiş et
ben kendimde sevmem kokuyor diye iki günde bir falan yediriyordum

Kızlar günaydın herkese, nasılsınız?
dün biz yine kayınvalidemde kaldık, artık eve gitmek istiyorum eşyalarım torbada duruyor, ağladım gece sinirimden, bu akşam sarcam sarmalıcam herkes evine , alışsın soğuğada
Gerçi iyi oldu iki gündür işten geldim sofra hazırdı, çocuğun çamaşırları yıkanmış, çantaya konulmuş , ama herkesin düzeni ayrı olmuyor
Dün bende tavuk yedirdim küçük küçük parçalar kopardım, maşallah ağzında çiğneye çiğneye yedi , artık blenderdan geçirmicem tavuk çorbasını
Haftasonuda köfte yapıcam cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…