canım çok geçmiş olsun.Canım idrar yolu iltihabı,üşütmekten çok temizlikle alakalı pissin demiyorum yanlış anlama.Herkesin başına gelebilir.Bebeği temizlerken önden arkaya doğru temizlemek gerekiyor.En ufak bir kaçışta bebek mikrop kapıyor.Bulantı kusmada iltihaptan kaynaklanıyor.Bildiğim kadarıyla idrar yolu iltihabında kullanılan antibiyotik ishalde yapabiliyor.
Dilerim en kısa zamanda iyileşir bebeğin.Çok çok geçmiş olsun
canım bende hülya kızım melis hoş geldincanım benim adım nil. kızımın adı da zeynep ece:)
geçmiş olsun ne dokundukikızlar benim kızım alerji oldu. 3 gündür hastaneye gidiyoruz.neyden oldu anlayamadık ama vücudu avuç içinden ayak tabanlarına kadar kıpkırmızıydıdaha kaşınmayı da beceremiyo miniciğim sabaha kadar kıvranıp duruyo. doktor pansuman yap dedi.ve alerji ilaçları kullanıyo. inşallah düzelir
merhaba canım benimki 25mayıs dogumlu melis ismi hoşgeldinmeraba hanımlar bbenim oğlum 12 hazxiran doğumlu ismi çağan aranıza kabul edermisiniz?
maşşlah canım allah uzun öbürler versin benimkide 8ay 2haftalık olacak nerdeyse inş güzel şeyler paylaşırız burdayok canımsiteye çok önce üye olmuştum ama giremiyordum bi türlü
sende hoşgeldin canım
selencim hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
benim ismim ruveyda bilal enes isminde 8 aylık yasin is isminde 2 yaş 2aylık iki oğlum var
inş. güzel paylaşımlarımız olur opuyorumnanaktan
vallademi neslihan cım ama ben yaparsam çok geçmeden yapacam allha izin verirseoh valla güle güle büyüt allah kolaylık versin ben bitanesiyle ancak başedebiliyorumsırnaşık şey
canım olabiliyor kakyaparken öne geçiyo içiniaç iyice sil benimde oldu iştahsızlık yapararkadaşlar bebeğim idrar yolları iltahabı olmuş yardımmmmmmmmm
bende çok kullandım canım sen kullan devam et kız bebklerde çok oluyodr antibiyotik başlattı
ama neden oluyrmuş bu ya kzıım iştahsız kaldı yaşayan varsa anlatsın lütfennnnnnnnnn
canım benimkide çabucak üşütüyo bende çok korurum ama alıyolar biyerlerden olacak bunlar detetme nane limon ver ılık şekildedün ağzından burnundan kustu üşütü diğcem ama nasıl evimizde gayet sıcak üstünü çok aşırı giydirip terletmiyorumda üff ya kimse yok muuuuuu
maşşlah yiyebiliyosa benimki kabul etmiyo canım pitür istemiyodok terbıye falan yapma detaya ınme dedi ama aklıma yatmadı
benımkı yutabılıyo
az önce eline kasar verdım kemırdı tavsan gibi
kaşarla alıştı zaten yutmaya deneyebılırsınız yumusak ya hem kolay cıgnıyo hem tadını cok sevıyobayanssulusmile
tavukları bende elimle vercem..
yarında yumurtayı elımle vermeye gecıcem ,bulamaça katmmadan,,peynırıde..
sadece sma ve buskıvı verıcem..
hoşgeldin tekrarselam arkadaşlar
benim de 17 haziran doğumlu bi oğluşum var aranıza kabul ederseniz bundan sonra bende iszlerleyim
degişik isimler görüyorum yeniarkadaşlarmı katıldı hoşgeldiniz
slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yaa ben bu çocukla napıcam çoook yaramaz gece uyumuyo
bu gece4te uyudu sabah 8de kalktı off yaa biran önce düzene girse artık çok yoruldummm-tatlicadiarzu-
merhaba haziran anneleri.ben daha öncede yazmıştım ama yinede yazayım.bende haziran annesiyim.1 haziran doğumlu kızım var.hep takip ediyordum ama artık sürekli yazmak isterim tabi aranıza kabul ederseniz
canım benimkide biraydır öyleydi he bide uyumaazlıkları idraryolu enfeksiyonundan oluyomuş dokotr demiştibide bide oyalayın hemen yatırmayın
ha birde benim kızım biberonu kabul etmiyor.bana bir önerisi olan var mı arkadaşlar.şimdi emziriyorum ama emzirme olayı bitince gece neyle besleyeceğim şimdiden kara kara düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?