2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yok niye yanlış anlıyım ya teşekkürler
aslında dikkat ediyorum ama havalar iyiyken poposunu güzelce yıkıyordum şimdi üşümesin diye hep siler oldum banyodan banyoya popo yıkanıyo akşama kadar beez bez bez ya kurtulsun şu bebişler bezden hava almıyoki popoları canım kızım uyuyor şimdik :çok üzgünüm:

cevap yazan diğer arkadaşlar sizede teşekkürler artık daha dikkat edicem şurup bitsin pzti kontrole gidecez

canım benim adım nil. kızımın adı da zeynep ece:)
canım bende hülya kızım melis hoş geldin
geçmiş olsun ne dokunduki
meraba hanımlar bbenim oğlum 12 hazxiran doğumlu ismi çağan aranıza kabul edermisiniz?
merhaba canım benimki 25mayıs dogumlu melis ismi hoşgeldin
maşşlah canım allah uzun öbürler versin benimkide 8ay 2haftalık olacak nerdeyse inş güzel şeyler paylaşırız burda
oh valla güle güle büyüt allah kolaylık versin ben bitanesiyle ancak başedebiliyorumsırnaşık şey
vallademi neslihan cım ama ben yaparsam çok geçmeden yapacam allha izin verirse
arkadaşlar bebeğim idrar yolları iltahabı olmuş yardımmmmmmmmm
canım olabiliyor kakyaparken öne geçiyo içiniaç iyice sil benimde oldu iştahsızlık yapar
dr antibiyotik başlattı
ama neden oluyrmuş bu ya kzıım iştahsız kaldı yaşayan varsa anlatsın lütfennnnnnnnnn
bende çok kullandım canım sen kullan devam et kız bebklerde çok oluyo
dün ağzından burnundan kustu üşütü diğcem ama nasıl evimizde gayet sıcak üstünü çok aşırı giydirip terletmiyorumda üff ya kimse yok muuuuuu
canım benimkide çabucak üşütüyo bende çok korurum ama alıyolar biyerlerden olacak bunlar detetme nane limon ver ılık şekilde
maşşlah yiyebiliyosa benimki kabul etmiyo canım pitür istemiyo
selam arkadaşlar
benim de 17 haziran doğumlu bi oğluşum var aranıza kabul ederseniz bundan sonra bende iszlerleyim
hoşgeldin tekrar
degişik isimler görüyorum yeniarkadaşlarmı katıldı hoşgeldiniz

:lepi:

herkese selam..3 gündür evimiz kalabalıktı.annem,babam,halam eniştem..
bugün gittiler.insan alışınca kötü olyor.yağmuruda uyuttum tek başıma kaldım walla..
neyse alışıcaz eski düzene..
yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler..

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yaa ben bu çocukla napıcam çoook yaramaz gece uyumuyo
bu gece4te uyudu sabah 8de kalktı off yaa biran önce düzene girse artık çok yoruldummm-tatlicadiarzu-

Benimkide gece uyumadı doğru dürüst , gündüz de uyumuyormuş aradım,
galiba yeni dişler geliyor , bu gecede uyku yok bana demekki (

merhaba haziran anneleri.ben daha öncede yazmıştım ama yinede yazayım.bende haziran annesiyim.1 haziran doğumlu kızım var.hep takip ediyordum ama artık sürekli yazmak isterim tabi aranıza kabul ederseniz

okudum arkadaşım destek oluruz tabi,

kızlar çok acele ediyorum biliyorum ama doğumgünü için düşündüğünüz şeyler varmı
daha 4 ay var ama , ben şimdiden heyecanlanıyorum :)

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yaa ben bu çocukla napıcam çoook yaramaz gece uyumuyo
bu gece4te uyudu sabah 8de kalktı off yaa biran önce düzene girse artık çok yoruldummm-tatlicadiarzu-

canım benimkide biraydır öyleydi he bide uyumaazlıkları idraryolu enfeksiyonundan oluyomuş dokotr demiştibide bide oyalayın hemen yatırmayın

Tabiki kabul ederiz hoşgeldin canım ,
Bu arada çalışan anneler eve dönüyor ben hala burdayım
en geç ben çıkıyorum galiba

hoşbuldum arkadaşlar.bizimde pazartesi kontrolümüz vardı 2 ayda 1200 gr almış.kilo alma olayının yavaşlaması gerekiyor bu aylarda bizimki bu kadar alınca drumuz baya şaşırdı.ben kızıma herşeyi yediriyorum öyle özel birşey hazırlamıyorum çünkü hep bizim yediklerimizden yemek istiyor.drun yanındaykende poğaça yiyordu.drumuz bebek yemek istiyorsa ver dedi.damak tadı erken gelişmiştir dedi.hatta kebap verdiniz mi diye sordu.kendisi adanalı oralarda bebeklere kebap yedirirlermiş.sadece bal ve inek sütünü yasakladı.yemeyen bebeklerede kendi yediklerinizden vermeyi bir deneyin bence belki sizin yediklerinizden istiyorlardır

ha birde benim kızım biberonu kabul etmiyor.bana bir önerisi olan var mı arkadaşlar.şimdi emziriyorum ama emzirme olayı bitince gece neyle besleyeceğim şimdiden kara kara düşünüyorum.

yeni gelen ark hoşgeldiniz bizde geldik kontorolden 9 kilo 450g olmuşuz 73 cm herşey yolunda dediler

canım benimkide biraydır öyleydi he bide uyumaazlıkları idraryolu enfeksiyonundan oluyomuş dokotr demiştibide bide oyalayın hemen yatırmayın

tatlım benimki hep böyleydi zaten doğdu doğalı bi rahat uyuduğumu oturduğumu bilmem yani zaten bronşit olmuştu yeni atlattık çok şükür şimdi bi hastalığı yok oyalıyorum 6saat bi çocuk hiç uyumazmı ama uyumuyo işte off off

ha birde benim kızım biberonu kabul etmiyor.bana bir önerisi olan var mı arkadaşlar.şimdi emziriyorum ama emzirme olayı bitince gece neyle besleyeceğim şimdiden kara kara düşünüyorum.

cnm biboron değiştir uçları farklı çünkü benim kızım dar uçluyla içiyo dr bronws kullanıyoz genişleri yada damaklı olanları sokmuyo ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…