- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
hoş geldin canımmerhaba haziran anneleri.ben daha öncede yazmıştım ama yinede yazayım.bende haziran annesiyim.1 haziran doğumlu kızım var.hep takip ediyordum ama artık sürekli yazmak isterim tabi aranıza kabul ederseniz
evet canım kötü oluyor bu gitmeleri hiç sevmiyorum üzülme biz varız:teselli:herkese selam..3 gündür evimiz kalabalıktı.annem,babam,halam eniştem..
bugün gittiler.insan alışınca kötü olyor.yağmuruda uyuttum tek başıma kaldım walla..
neyse alışıcaz eski düzene..
yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler..
yeni gelen ark hoşgeldiniz bizde geldik kontorolden 9 kilo 450g olmuşuz 73 cm herşey yolunda dediler
hoşbuldum canımhoş geldin canım
evet canım kötü oluyor bu gitmeleri hiç sevmiyorum üzülme biz varız:teselli:
maşaallah canım ne güzel kilosu falan yerinde
kalktım o kadar özenerek köfte yaptım zeynep defne hanıma azcık bişey yedi nasıl doyuyor bu cocuk anlamıyorum:umursamaz:
cnm biboron değiştir uçları farklı çünkü benim kızım dar uçluyla içiyo dr bronws kullanıyoz genişleri yada damaklı olanları sokmuyo ağzına
hoş geldin canım
evet canım kötü oluyor bu gitmeleri hiç sevmiyorum üzülme biz varız:teselli:
maşaallah canım ne güzel kilosu falan yerinde
kalktım o kadar özenerek köfte yaptım zeynep defne hanıma azcık bişey yedi nasıl doyuyor bu cocuk anlamıyorum:umursamaz:
suzan
canım benim bebiş de kesinlikle biberon almıyor ne uykuda nede uyanıkken emzik bile kullanmadıııı bende herşeyi yediriyorummm hiç gazımız falan olmadıı şükürrr bende memeden kesince ne yapacağımı kara kara düşünüyorummm valla önerisi olan varsa paylaşınnn lütfennnn
geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum:teselli:kızlar benim kızım alerji oldu. 3 gündür hastaneye gidiyoruz.neyden oldu anlayamadık ama vücudu avuç içinden ayak tabanlarına kadar kıpkırmızıydıdaha kaşınmayı da beceremiyo miniciğim sabaha kadar kıvranıp duruyo. doktor pansuman yap dedi.ve alerji ilaçları kullanıyo. inşallah düzelir
hadi allah kavuştursun cnm çok zor oluyo alışınca yaa:teselli:herkese selam..3 gündür evimiz kalabalıktı.annem,babam,halam eniştem..
bugün gittiler.insan alışınca kötü olyor.yağmuruda uyuttum tek başıma kaldım walla..
neyse alışıcaz eski düzene..
yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler..
kız dedim ya getir bana ben bakarım bnmkiyle beraber:1hug:slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yaa ben bu çocukla napıcam çoook yaramaz gece uyumuyo
bu gece4te uyudu sabah 8de kalktı off yaa biran önce düzene girse artık çok yoruldummm-tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım neslihan ben oğlumda batuhanmerhaba haziran anneleri.ben daha öncede yazmıştım ama yinede yazayım.bende haziran annesiyim.1 haziran doğumlu kızım var.hep takip ediyordum ama artık sürekli yazmak isterim tabi aranıza kabul ederseniz
ayy bende heyecanlanıyorum hep inceleme yapıyorum doğum günlerine gittiğimizdeeŞenizokudum arkadaşım destek oluruz tabi,
kızlar çok acele ediyorum biliyorum ama doğumgünü için düşündüğünüz şeyler varmı
daha 4 ay var ama , ben şimdiden heyecanlanıyorum :)
maşallah kaymağaayeni gelen ark hoşgeldiniz bizde geldik kontorolden 9 kilo 450g olmuşuz 73 cm herşey yolunda dediler
suzan
canım benim bebiş de kesinlikle biberon almıyor ne uykuda nede uyanıkken emzik bile kullanmadıııı bende herşeyi yediriyorummm hiç gazımız falan olmadıı şükürrr bende memeden kesince ne yapacağımı kara kara düşünüyorummm valla önerisi olan varsa paylaşınnn lütfennnn
geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum:teselli:
hadi allah kavuştursun cnm çok zor oluyo alışınca yaa:teselli:
kız dedim ya getir bana ben bakarım bnmkiyle beraber:1hug:
hoşgeldin canım neslihan ben oğlumda batuhan
ayy bende heyecanlanıyorum hep inceleme yapıyorum doğum günlerine gittiğimizdeeŞeniz
maşallah kaymağaa
memeden kesince ztn 1 yaşını geçmiş olur cnm inek sütü verirsin bardakla:1hug:
emziren annnişlerr günde kaçkere emiyo bebişler..
yağmur bi sabah kalktığında emiyo bi öğlen bide akşam.
veriyorum aralarda emmiyyo ittiriyo beni yaa..
şu 500 ml ye takılıp duruyorum..hayatta almıyodur benden 500 ml..
yorumlarınıızı bekliyorum hatunlar...
emziren annnişlerr günde kaçkere emiyo bebişler..
Oooo bu ne sohbet maşallah kızlar!
Yeni gelen annişler hoşgeldiler...
Hasta bebeişler de inşallah iyileşirler bir an önce....
EMEEEELLL en geç ben çıkıyorum canımcımmm 7'de ayrılıyorum bürodan.
İLKEEEEE napıyosun bakimmmm, Yağmurum nasıl? Takılma anacım şu 500 ml işine artık, doyuyor mu doyuyor.Oldu bitti. Anamız bizi ml'le mi emzirdi :)
Ben sabah işe gelirken bi, öğlen bi, bi de gece yatarken bi de sabaha karşı emziriyorum. Süt azaldı zaten bu aralar.
Ben çok kötü bişi yapıyorum işe başladığımdan beri zaten.Günde 2 tane sigara içmeye başladımmm
İnşallah sütümden geçmiyordur. Kızmayın sakın yaptığım eşşekliğin farkındayım da laf geçiremiyorum kendime. Belki de o yüzden azaldı süt.
peki emdirenler mama veriyonuzmu
cnm ben aklıma geldikçe emziriyorum ama bendende çıkmyodur o kdr ben doktorumuza sordum böyle bi gereklilik varmı diye hayır dedi mama firmalarının uydurması dedi önemli olan ek gıdalar dedi takılma bence 500 ml ye falanemziren annnişlerr günde kaçkere emiyo bebişler..
ohh iyi gezmeler sana cnm bizede misafir gelcek bekliyorum bakalımmisafirim vardı az önce gitti bende hemen geldim :1rolleyes:
maşşallah forumunuz ne güzel ilerliyor
geçmişi okudum ama isimlerinizi aklımda tutamadım inş. zamanla öğreneceğim
nilcim geçmiş olsun kızınaa.s.
doğumgünü için soran arkadaşım açıkcası benim heyecanla bi bekleyişim yok benimki 2. bebek ve arka arkaya olduğu için hiç birşeyde hevesim kalmadı çok yoruluyorum seninki ilk sanırım heyecanlı bi bekleyiş var tabi
bu akşam gezmeye gidiyorum bizde yoğun bi gün geçiriyorum:roflol:
ben sadece geceleri veriyorum cnm gün içinde ihtiyaç olmuyo ek gıdalardanpeki emdirenler mama veriyonuzmu
canım ben hamileyken bi güçle bıraktım sigarayı ama doğum yaptıktan kısa bi süre sonra başladım hamileykende cnm istiyodu ama tutuyodum kendimi ee napalım eşeğiz bizzkafamçokkarıştıOooo bu ne sohbet maşallah kızlar!
Yeni gelen annişler hoşgeldiler...
Hasta bebeişler de inşallah iyileşirler bir an önce....
EMEEEELLL en geç ben çıkıyorum canımcımmm 7'de ayrılıyorum bürodan.
İLKEEEEE napıyosun bakimmmm, Yağmurum nasıl? Takılma anacım şu 500 ml işine artık, doyuyor mu doyuyor.Oldu bitti. Anamız bizi ml'le mi emzirdi :)
Ben sabah işe gelirken bi, öğlen bi, bi de gece yatarken bi de sabaha karşı emziriyorum. Süt azaldı zaten bu aralar.
Ben çok kötü bişi yapıyorum işe başladığımdan beri zaten.Günde 2 tane sigara içmeye başladımmm
İnşallah sütümden geçmiyordur. Kızmayın sakın yaptığım eşşekliğin farkındayım da laf geçiremiyorum kendime. Belki de o yüzden azaldı süt.
canım 2012 şubat 2 olmasın o ben bunu anladım kıymayı yağsız dana al 3 kere çektir ben öyle yapıyorum jolemsi fln olmuyo kıyma yemiyosa et yedir haşla blendırdan geçir çorbalara koyUno nun büyümek ekmeğini kullanan arkadaşlar
s.k.t 22.2.2 yazıyor anlamadım ben, hem bu ekmekleri nasıl bitiyriyorlar kalanını sizmi yiyiorsunuz, ben sadece çorbasına katıyorum bazende kemirsin diye eline veriyorum.
Köfte yaptım yine yemedi, sevmiyor benim oğlum kıymayı galiba.
Çorbalara koyduğumda jolemsi bir kıvam oluyor ve rengi beyaz oluyor.
Göğüs yaram hala iyileşmedi ve ben artık isyan bayrağını sallıyorum 2 aydır çekiyor artık bir çare istiyorum
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler.
Benim de çok tatlı bir oğlum var Mert isminde.
Uno nun büyümek ekmeğini kullanan arkadaşlar
s.k.t 22.2.2 yazıyor anlamadım ben, hem bu ekmekleri nasıl bitiyriyorlar kalanını sizmi yiyiorsunuz, ben sadece çorbasına katıyorum bazende kemirsin diye eline veriyorum.
Köfte yaptım yine yemedi, sevmiyor benim oğlum kıymayı galiba.
Çorbalara koyduğumda jolemsi bir kıvam oluyor ve rengi beyaz oluyor.
Göğüs yaram hala iyileşmedi ve ben artık isyan bayrağını sallıyorum 2 aydır çekiyor artık bir çare istiyorum
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler.
Benim de çok tatlı bir oğlum var Mert isminde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?