2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba haziran anneleri.ben daha öncede yazmıştım ama yinede yazayım.bende haziran annesiyim.1 haziran doğumlu kızım var.hep takip ediyordum ama artık sürekli yazmak isterim tabi aranıza kabul ederseniz
hoş geldin canım
evet canım kötü oluyor bu gitmeleri hiç sevmiyorum üzülme biz varız:teselli:
yeni gelen ark hoşgeldiniz bizde geldik kontorolden 9 kilo 450g olmuşuz 73 cm herşey yolunda dediler

maşaallah canım ne güzel kilosu falan yerinde
kalktım o kadar özenerek köfte yaptım zeynep defne hanıma azcık bişey yedi nasıl doyuyor bu cocuk anlamıyorum:umursamaz:

hoşbuldum canım
cnm biboron değiştir uçları farklı çünkü benim kızım dar uçluyla içiyo dr bronws kullanıyoz genişleri yada damaklı olanları sokmuyo ağzına

canım biberonu başından beri kabul etmiyor.uyurken dene alır diyorlar ama benim kızım emeceği zaman bile gözünü açıp kontrol ediyor.

suzan
canım benim bebiş de kesinlikle biberon almıyor ne uykuda nede uyanıkken emzik bile kullanmadıııı bende herşeyi yediriyorummm hiç gazımız falan olmadıı şükürrr bende memeden kesince ne yapacağımı kara kara düşünüyorummm valla önerisi olan varsa paylaşınnn lütfennnn

ewt cnm ya alışınca zor oluyor..:umursamaz:
olsun siz varsınız..:lepi:

bugün yağmura karmakarışık bi çorba yaptım.
karnıbahar,brokoli,patates,havuç,ıspanak,pirinç,kıyma hepsini haşladım blendırdan geçirdim.
birazda zeytinyağı ohh mis.bikase yedi uyuyor 2 saattir.kalanını yarında vericem.
yoğurdunuda yaptım yarına.akşamada ıspanak yemeğim var..
neyse ben kaçtım görüşrüz...

benimki 2,5 aylık olana kadar emzik emmedi.parmaklarını ağzına almaya başlayınca bende zorla emziğe alıştırdım.o çıkarttı emziği ben soktum ağzına parmağımla dayadım öyle öyle alıştı.parmak emmesi daha kötü olur diye düşünmüştüm.dayımın oğlu 12 yaşında hala parmak emiyor.yengeminde 40 yaşları nda bir arkadaşı var parmak emmeden asla uyuyamam diyormuş.emziğe alışmasaydı benim kızda parmak emmeye eğilimliydi.

geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum:teselli:

hadi allah kavuştursun cnm çok zor oluyo alışınca yaa:teselli:

slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yaa ben bu çocukla napıcam çoook yaramaz gece uyumuyo
bu gece4te uyudu sabah 8de kalktı off yaa biran önce düzene girse artık çok yoruldummm-tatlicadiarzu-
kız dedim ya getir bana ben bakarım bnmkiyle beraber:1hug:
merhaba haziran anneleri.ben daha öncede yazmıştım ama yinede yazayım.bende haziran annesiyim.1 haziran doğumlu kızım var.hep takip ediyordum ama artık sürekli yazmak isterim tabi aranıza kabul ederseniz
hoşgeldin canım neslihan ben oğlumda batuhan

okudum arkadaşım destek oluruz tabi,

kızlar çok acele ediyorum biliyorum ama doğumgünü için düşündüğünüz şeyler varmı
daha 4 ay var ama , ben şimdiden heyecanlanıyorum :)
ayy bende heyecanlanıyorum hep inceleme yapıyorum doğum günlerine gittiğimizdeeŞeniz
yeni gelen ark hoşgeldiniz bizde geldik kontorolden 9 kilo 450g olmuşuz 73 cm herşey yolunda dediler
maşallah kaymağaa

memeden kesince ztn 1 yaşını geçmiş olur cnm inek sütü verirsin bardakla:1hug:

memnun oldum canım ben suzan kızımın adıda gonca.ben emzirmeyi bırakınca keçi sütü vermeyi düşünüyorum.kansızlık yapmıyormuş.

emziren annnişlerr günde kaçkere emiyo bebişler..
yağmur bi sabah kalktığında emiyo bi öğlen bide akşam.
veriyorum aralarda emmiyyo ittiriyo beni yaa..
şu 500 ml ye takılıp duruyorum..hayatta almıyodur benden 500 ml..
yorumlarınıızı bekliyorum hatunlar...

misafirim vardı az önce gitti bende hemen geldim :1rolleyes:
maşşallah forumunuz ne güzel ilerliyor
geçmişi okudum ama isimlerinizi aklımda tutamadım inş. zamanla öğreneceğim
nilcim geçmiş olsun kızınaa.s.
doğumgünü için soran arkadaşım açıkcası benim heyecanla bi bekleyişim yok benimki 2. bebek ve arka arkaya olduğu için hiç birşeyde hevesim kalmadı çok yoruluyorum seninki ilk sanırım heyecanlı bi bekleyiş var tabi
bu akşam gezmeye gidiyorum bizde yoğun bi gün geçiriyorum:roflol:

canım benim sütüm yok damla şeklinde anca geliyor ama ben yine aklıma geldikçe emziriyorum ama öyle herzaman değil günde yada 2 günde bir bilal eneste illaki meme istemiyor alışamadı o da çünkü

gün içinde 3 4 sefer emziriyorum hiç sagmadım ne kadar çıkıyor sütüm hiç bilmiyorum
ek gıdada veriyosun yeter bence 3 ögün emmesi

Oooo bu ne sohbet maşallah kızlar!
Yeni gelen annişler hoşgeldiler...
Hasta bebeişler de inşallah iyileşirler bir an önce....
EMEEEELLL en geç ben çıkıyorum canımcımmm 7'de ayrılıyorum bürodan.
ıLKEEEEE napıyosun bakimmmm, Yağmurum nasıl? Takılma anacım şu 500 ml işine artık, doyuyor mu doyuyor.Oldu bitti. Anamız bizi ml'le mi emzirdi :)
Ben sabah işe gelirken bi, öğlen bi, bi de gece yatarken bi de sabaha karşı emziriyorum. Süt azaldı zaten bu aralar.
Ben çok kötü bişi yapıyorum işe başladığımdan beri zaten.Günde 2 tane sigara içmeye başladımmm
ınşallah sütümden geçmiyordur. Kızmayın sakın yaptığım eşşekliğin farkındayım da laf geçiremiyorum kendime. Belki de o yüzden azaldı süt.

iyiyimmm özgem sen nasılsın,yağmurda iyi ananesi vardı bugün yolladık üzgünüz biraz.
izmiride özledim ama soğuk gidemiyorum.he ya analarımızı bırak önceden inekten sağıp veriiyolarmış bebeklere,şimdi herşey sorun oldu.merak ettm ya nne kdr emziriyosunuz die.zaten 6.aydan sonra anne sütünün besleyiciliği pek kalmıyomuş..bazen yağmur 1 kere emdiği bile oluyor.ama yemesi süper.herşeyden yiyor...ölede bölede büyüyüecekler ya..benimde sütüm eskisi gibi değil.nerde oo tek göğüsden 350 ml sütlerrr:uhm:
ama olsun ilk 6 ay anne sütü aldı ya yeter...yaşına kadar emsin diorum birkerede olsa ama olmazsa yapacak bişey yoka.s
sigara konusuna gelince bende annemler gelmeden önce akşam yemekten sonra 1 tane içiyodumm ama bu dediğim haftada bir belkide..zaten unutmuşum içmeyi tutamadım bile sigarayı.iyi bişey değil tabiki bırakınca anladımmm nekdr iğrençbişey olduğunu ama napıyıım cnm istedi arada yakarım bende 1 tanee.keyif niyetinee..kızımm hamilelik bpyunca içenler war,ama haa sakın çoğaltmaa..neyse çok konuştumm öptüm seni elifimi....

Uno nun büyümek ekmeğini kullanan arkadaşlar
s.k.t 22.2.2 yazıyor anlamadım ben, hem bu ekmekleri nasıl bitiyriyorlar kalanını sizmi yiyiorsunuz, ben sadece çorbasına katıyorum bazende kemirsin diye eline veriyorum.

Köfte yaptım yine yemedi, sevmiyor benim oğlum kıymayı galiba.
Çorbalara koyduğumda jolemsi bir kıvam oluyor ve rengi beyaz oluyor.

Göğüs yaram hala iyileşmedi ve ben artık isyan bayrağını sallıyorum 2 aydır çekiyor artık bir çare istiyorum

Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler.

Benim de çok tatlı bir oğlum var Mert isminde.

cnm ben aklıma geldikçe emziriyorum ama bendende çıkmyodur o kdr ben doktorumuza sordum böyle bi gereklilik varmı diye hayır dedi mama firmalarının uydurması dedi önemli olan ek gıdalar dedi takılma bence 500 ml ye falan

ohh iyi gezmeler sana cnm bizede misafir gelcek bekliyorum bakalım

peki emdirenler mama veriyonuzmu
ben sadece geceleri veriyorum cnm gün içinde ihtiyaç olmuyo ek gıdalardan

canım ben hamileyken bi güçle bıraktım sigarayı ama doğum yaptıktan kısa bi süre sonra başladım hamileykende cnm istiyodu ama tutuyodum kendimi ee napalım eşeğiz bizzkafamçokkarıştı

canım 2012 şubat 2 olmasın o ben bunu anladım kıymayı yağsız dana al 3 kere çektir ben öyle yapıyorum jolemsi fln olmuyo kıyma yemiyosa et yedir haşla blendırdan geçir çorbalara koy

canım kıyma nasıl jolemsı oluyor ya, corbanın ıcıne koy sebzeyle veya tarhanayla kaynat sonra blenderdan gecır ekmek tereyag koy yesın hayatım ....

canım bakbu çok iyibikrem biraz pahallı ama çabucak iyileştiriyo vesilmanede gerek yok emebilir adıLANSINOH KÜÇÜK BİTÜPDE DIŞI MOR 10GRAMMIŞ 21MİLYON CİVARINDA ÇOK ETKİLİ BANA ÇOK İYİGELDİ SANADA İYİGELİR İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…