günaydın semracım 3 saat arayla nöbeti devraldım:)
zeynep hanım gece 12 de yattı sabah 6 da kalktı uyumuyor gülüyor anlamıyorum ki ben bu yaramazı
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
zeynep 2 gün isal oldu sürekli değiştirmeme rağmen poposunu yıkamama rağmen pişik oldu yavrum
ne önerirsiniz ne süreyim:sinifsinif:
canım niye tuz koyuyorsunki.geçen yeni arkadaş var suzan hoşgeldi buarada adanada kebap yediriyorlarmış diyor.Yok öyle bişey ben adanalıyım.Ben daha şeker tuz kullanmadım.Hele kebap gibi yoğun yağlı bişeyi hiç çocuğuma yedirmedim.Daha süte alışık bu mideler bu kadar ağır yemekleri nasıl kaldırsın.
krepi teflon tavada yağsız yaptın sanırım nasıl oluyor
ben dogumdan itibaren hametan pomat kullanıyorum çok iyi bir denegünaydın semracım 3 saat arayla nöbeti devraldım:)
zeynep hanım gece 12 de yattı sabah 6 da kalktı uyumuyor gülüyor anlamıyorum ki ben bu yaramazı
zeynep 2 gün isal oldu sürekli değiştirmeme rağmen poposunu yıkamama rağmen pişik oldu yavrum
valla ne yapim şaşırdım.bakıyorum bu kadar çok yiyen çocuklara maşallah.Ben diyorum yapamıyorum beceremiyorum yedirmeyi.Ama napim bu verdiklerimi hoplaya zıplaya ha mama sandalyesinde ha yürütüçte ya oyuncaklarla tıkabiliyorum ağzına bide daha öğün arttırsam ne olacak anam zor işler bunlar büyüdükçe daha mı zor oluyor ne
Buarada filiz sen ne iş yapıyorsun
cnm kızının maşşalası var kilosu yerinde bence yetiyo demekki sütün yetiyodur cnm doyurucudur büyücekler yeselerde yemeselerde üstlerine çok düştükce şımarıyolar biraz
günaydın semracım 3 saat arayla nöbeti devraldım:)
canım niye tuz koyuyorsunki.geçen yeni arkadaş var suzan hoşgeldi buarada adanada kebap yediriyorlarmış diyor.Yok öyle bişey ben adanalıyım.Ben daha şeker tuz kullanmadım.Hele kebap gibi yoğun yağlı bişeyi hiç çocuğuma yedirmedim.Daha süte alışık bu mideler bu kadar ağır yemekleri nasıl kaldırsın.
benimki çok pişmişti.Rifocin ampül kırıp pamukla poposuna sürdüm.Birde travocort krem.İyi geldi
günaydınnn
dün öğlen uyumuştu ela 1 saat sonrasağlık ocağına gittik çıktık gezelim hava güzel dedik dönerken arabada uyuduyarım saat felna sonra hiç uyumadı akşam 9 yattı tabi mızıklayarak 12 buçukta mama verdim uyudu tekrar sabah 5te takrar mamaya kalktık içti uyudu 7de kalktı ama gece çok ağlıyo yaaa ne derdi var bu çocuğun anlamıyorum uyumuyo gülüyooo kalkıp babamız bile sabah kalkma uykum var uyuyalım biraz daha kahvaltı bile yapmıyo diş mi diyorum ama yok gözükenb diş felan
canım benim kızımda geceleri aynı senin bebeğin gibi 2 gündür.bizimde görünürde birşey yok ama drumuz kontrol etti dişler geliyormuş yavaştan.gündüz güler oynar hava karardıktan sonra özellikle geceleri ağlayarak uyanır çok huysuzlanır demişti dr.bizimki başladı yavaştan 1 aya kadarda dişimiz çıkar herhalde
inş diştir cnm gözükürde yok ama bize sanki beyazladı gibi geliyo ama uyutana kadar bin takla attırıyo valla
zeytinyağı bide popolin diye bi krem varya bu ara reklemlara çıkan oda ii ayrıca ben her kakadan sonra zeytinyağını doğduğunda beri sürüyorum hatta kolaylık olsun diye fısfıslı küçük bi şişeye döktüm hemen fıslatıyoruz poposuna hiçbişeycik olmuyor canımcım
yasemincim hiç duymamıştım adını dur onu aldırayım ozaman.günaydınlarrrrrrrrrrr
şükür edrken uyanmalarımız bitti 1o da kalktuk kızımla ee kahvaltıda öglene kaldı tabi
ben dogumdan itibaren hametan pomat kullanıyorum çok iyi bir dene
bazen bende sen gibi düşünüyorum canım acaba ben mi meceremiyorum diye ama her bebek farklı işte
canım dün gece nöbetci eczaneden o kremi aldırdım içeriğini okudum mantar kremi falan yazıyordu koorktum süremedim.iyi geliyosa başlayım ozaman hep mi sürcem pişik geçince bırakacakmıyım o kremi acaba
cnm ben doğduğundan beri tryosid kullanıyorum.birde almanyadan bitane krem geldi bana çok güzel pişik kremi büyükjlerde kullanabiliyo.ama tryosdi tavsiye ederim anında etkili..
herkese günaydınlar.biz kahvaltımızı yaptık dışarı çıkıcaz bugün yağmurla kuaföre gidicem.
hepinizi öptük...
canım zeytin yağı sürdüm pek etki göstermedi sürekli sürmediğim için mi acaba
yasemincim hiç duymamıştım adını dur onu aldırayım ozaman.
Canım dün gece nöbetci eczaneden o kremi aldırdım içeriğini okudum mantar kremi falan yazıyordu koorktum süremedim.iyi geliyosa başlayım ozaman hep mi sürcem pişik geçince bırakacakmıyım o kremi acaba
canım benim kızımda geceleri aynı senin bebeğin gibi 2 gündür.bizimde görünürde birşey yok ama drumuz kontrol etti dişler geliyormuş yavaştan.gündüz güler oynar hava karardıktan sonra özellikle geceleri ağlayarak uyanır çok huysuzlanır demişti dr.bizimki başladı yavaştan 1 aya kadarda dişimiz çıkar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?