2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım niye tuz koyuyorsunki.geçen yeni arkadaş var suzan hoşgeldi buarada adanada kebap yediriyorlarmış diyor.Yok öyle bişey ben adanalıyım.Ben daha şeker tuz kullanmadım.Hele kebap gibi yoğun yağlı bişeyi hiç çocuğuma yedirmedim.Daha süte alışık bu mideler bu kadar ağır yemekleri nasıl kaldırsın.

zeytinyağı bide popolin diye bi krem varya bu ara reklemlara çıkan oda ii ayrıca ben her kakadan sonra zeytinyağını doğduğunda beri sürüyorum hatta kolaylık olsun diye fısfıslı küçük bi şişeye döktüm hemen fıslatıyoruz poposuna hiçbişeycik olmuyor canımcım

günaydı kızlar maşallah erkecisiniz bugün:) biz de kalktık kahvaltımızı yaptık oturuyoruz kızımla.of eşim seris yazdırmış bugune tıkıldık kızımla evene güzel çıkıcaktım onu da alıp.sinir insan bi sorar musait misin karıcım dıye:umursamaz:

cnm tuz dediysem 1 cimcik derler ya öyle kendime ayrı yaptım onun krepe dediğim gibi kattım düşün 4 tane çıktı tuzun varlığı çok belli değildi bide ben alıştırıyorum ağız tadı olsun doktorumda bundan sonra kokoreç bile yer dedi dünde ciğer verdim hep bulamaç yemicekler ya 9 aya girdik biz artık

benimki çok pişmişti.Rifocin ampül kırıp pamukla poposuna sürdüm.Birde travocort krem.ıyi geldi

krepi teflon tavada yağsız yaptın sanırım nasıl oluyor

günaydınlarrrrrrrrrrr
şükür edrken uyanmalarımız bitti 1o da kalktuk kızımla ee kahvaltıda öglene kaldı tabi

ben dogumdan itibaren hametan pomat kullanıyorum çok iyi bir dene

bazen bende sen gibi düşünüyorum canım acaba ben mi meceremiyorum diye ama her bebek farklı işte

cnm ben doğduğundan beri tryosid kullanıyorum.birde almanyadan bitane krem geldi bana çok güzel pişik kremi büyükjlerde kullanabiliyo.ama tryosdi tavsiye ederim anında etkili..

herkese günaydınlar.biz kahvaltımızı yaptık dışarı çıkıcaz bugün yağmurla kuaföre gidicem.
hepinizi öptük...

günaydın arkadaşlar.ben tam olarak bilmiyorum drumuzun söylediğini dedim.adanalı olan drumuz.ben onun yalancısıyım.

benimki çok pişmişti.Rifocin ampül kırıp pamukla poposuna sürdüm.Birde travocort krem.İyi geldi

canım travocort kortizonlu değil mi.bizede daha önce dr yazmıştı ama sadece 5 gün ve günde sadece 2 defa kullandırttı.ama dediğin gibi çok etkili hemen geçiriyor pişiği

canım benim kızımda geceleri aynı senin bebeğin gibi 2 gündür.bizimde görünürde birşey yok ama drumuz kontrol etti dişler geliyormuş yavaştan.gündüz güler oynar hava karardıktan sonra özellikle geceleri ağlayarak uyanır çok huysuzlanır demişti dr.bizimki başladı yavaştan 1 aya kadarda dişimiz çıkar herhalde

inş diştir cnm gözükürde yok ama bize sanki beyazladı gibi geliyo ama uyutana kadar bin takla attırıyo valla

inş diştir cnm gözükürde yok ama bize sanki beyazladı gibi geliyo ama uyutana kadar bin takla attırıyo valla

bizimkide gözükmüyor ama drlar anlıyorlar.İnşallah sizinkide diş huysuzluğudur da dişi çıkınca düzelir.

canım zeytin yağı sürdüm pek etki göstermedi sürekli sürmediğim için mi acaba

yasemincim hiç duymamıştım adını dur onu aldırayım ozaman.

canım dün gece nöbetci eczaneden o kremi aldırdım içeriğini okudum mantar kremi falan yazıyordu koorktum süremedim.iyi geliyosa başlayım ozaman hep mi sürcem pişik geçince bırakacakmıyım o kremi acaba

bi tanıdıgında bebeginn sürekli pişikti poposu bu kremi önerdim kullandı birde elinden geldigince havalandır açıkta bırak poposunu eüsli bir çarşafın arasına naylon koy yatır üzerine biraz açıkta kalırsa daha hızlı iyileşir krem iki çeşit pomat olanını aldır kıyamam ya nasıl canı yanıyodur kuzum benim

slm biz geldık.
yenı gelen annelere ve bebişlere hosgeldın demek ıstıyorum...
benım kızımda gecende pişik oldu küçük sivilceler cıktı bezını degıstırdım kremlerle gectı çok şükür.
şimdi kızıma bır çorba yapayım gelırım sonra öptük hepinizi :)

Havvacım mustela dene istersen bi de. Ben tüm ürünlerinden çok memnunum. ılaç da değil, kozmetik ürün sonuçta. Belki sonuç alırsın.

aynen benim kızım gündüz bişeyi yok oynuyor gülüyor maşallah geceleri düşman biliyor ağlayarak uyanıyor ya.İnşallah diştir sıkıntısı akıllı bıdığımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…