canım 2012 şubat 2 olmasın o ben bunu anladım kıymayı yağsız dana al 3 kere çektir ben öyle yapıyorum jolemsi fln olmuyo kıyma yemiyosa et yedir haşla blendırdan geçir çorbalara koy
canım kıyma nasıl jolemsı oluyor ya, corbanın ıcıne koy sebzeyle veya tarhanayla kaynat sonra blenderdan gecır ekmek tereyag koy yesın hayatım ....
canım bakbu çok iyibikrem biraz pahallı ama çabucak iyileştiriyo vesilmanede gerek yok emebilir adıLANSINOH KÜÇÜK BİTÜPDE DIŞI MOR 10GRAMMIŞ 21MİLYON CİVARINDA ÇOK ETKİLİ BANA ÇOK İYİGELDİ SANADA İYİGELİR İNŞ
ay o tester gibi daha buyuğü 35 tl falan.o küçğk olanına vermeyın o parayı.
batuhan sabah kahvaltı yapıyo öğlen yemek yiyo 2 saat sonra meyve sonra yoğurt akşamda muhallebi yiyo aralarda hep emziriyorum anca yetiyo gece uyanıncada biberon maması yapıyorum bişey olmaz canım 6 aya kadar durabiliyoKızlar ya ben merte sabah kahvaltı sonra çorba yerse yediriyorum sonrada yoğurt yiyor gün böyle bitiyor, yoğurduna bazen meyve karıştırıyorum ama haricinde bişey yediremiyorum çünki emmek istiyor bunları yediğine bile şükrediyorum, yoğurdu bile bazen yarım kutu yiyor günde sizce üzerine düşsem mi ek gıda olayının siz gece haricinde hep ek gıdamı veriyorsunuz?
Birde 2 ay önce bal kabağı atmıştım buzluğa çıkarsam çorba yapsam bişey olurmu acaba?
evt kızlar sonunda poyraz uyudu tabi bende çok yoruldum yatıyorum şimdi topik bekcisiz kalcak ama napalım:roflol:sabahın ilk annesine kocaman günaydına.s.
Kızlar ya ben merte sabah kahvaltı sonra çorba yerse yediriyorum sonrada yoğurt yiyor gün böyle bitiyor, yoğurduna bazen meyve karıştırıyorum ama haricinde bişey yediremiyorum çünki emmek istiyor bunları yediğine bile şükrediyorum, yoğurdu bile bazen yarım kutu yiyor günde sizce üzerine düşsem mi ek gıda olayının siz gece haricinde hep ek gıdamı veriyorsunuz?
Birde 2 ay önce bal kabağı atmıştım buzluğa çıkarsam çorba yapsam bişey olurmu acaba?
günaydın kızlar benim bebeğim sabah kalkıyor önce 150 ml anne sütü içiyor.bundan 1-1,5 saat sonra kahvaltı hazırlanıyor ama çok yediği söylenemez.Uyuyor sebze çorbasını yiyor.Yine süt varsa süt içer,yoksa mama 100 ml civarında.sonra arada uyuyor 5 gibi ben evde oluyorum.meyveli yoğurt yapıyorum içine cicibebe koyuyorum.Onu yiyor yatarkende 50-75 ml arası süt sağıyorum veriyorum.Zar zor içiyor.Uyuyor gece de kalkıyor emziğini veriyorum uyuyor.Mama yapim diye su ısıtmaya kalkıyorum geliyorum geri dalmış.Bende yesin diye zorla kaldırmıyorum.Doktorlar gece beslenmesi iyi değil diyor.Benim kızım artık yemek felan aramıyor.Hiç açım diye ağladığını görmedim.Sadece uyku için çok ağlar.
valla ne yapim şaşırdım.bakıyorum bu kadar çok yiyen çocuklara maşallah.Ben diyorum yapamıyorum beceremiyorum yedirmeyi.Ama napim bu verdiklerimi hoplaya zıplaya ha mama sandalyesinde ha yürütüçte ya oyuncaklarla tıkabiliyorum ağzına bide daha öğün arttırsam ne olacak anam zor işler bunlar büyüdükçe daha mı zor oluyor ne
Buarada filiz sen ne iş yapıyorsun
kızlar kahvaltıya krep yaptım çokgüzel yedi hala eline verdim yiyor yanına peynir verdim
günaydın kızlar. herkesin günü aydın olsun :) canım ya krepi nasıl yaptın. ben hiç denemedim. tarif edebilirmisin. gerçi bizim alerjimiz olduğu için ne vereceğimi bilemiyorum ama. denemek istiyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?