2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neden sayfa ilerlemiyoo bzi kızımla parktan geldikk hava çok güzeel papatyalar açtı kapımın önünde

1 haftadır bursada annemlerdeydim bugün ist yolcusuyum yine tamda alışmıtım walla rahata napalım artıkk bakıcaz bi çaresineeohaoldumsmile

canım bepanten kullan en zararsızı o doktorum herşeye rahatlıkla kullanabilirsin demişti ben bide mustela kullanıyorum çok güzel ürünleri ilaç değil krem gibi bi bak istersen

ahhh bizde öyleyiz diş de yoookkafamçokkarıştı
gezin bakalım ana kzolumunekankayizsmile

neden sayfa ilerlemiyoo bzi kızımla parktan geldikk hava çok güzeel papatyalar açtı kapımın önünde

ohh gezın bakalım masallah.
bu mevsımde papatyamı acarmıs?yaz erken gelcek galıba .gelsınde kuzucukları gezdırelım rahat rahat :)

ay kızlar zeynep defne 2 köfte bir kasede yogurt yedi nasıl sevindirik oldum anlatamam:dance:

ay kızlar zeynep defne 2 köfte bir kasede yogurt yedi nasıl sevindirik oldum anlatamam:dance:

afiyet olsun prenseseopuyorumnanaktan

slm bizde dr geldik şimdi poyrazın aşıları hastalıktan olayı ertelenmişti ama poyraz hemen hasta olduğu için her ay1tane yapıcaz dedi inş. ateşlenmez

ohhh maşallah derın de yıyo köfte.tavuk balık ciğer ben herşeyi verıyorum valla.

afiyet olsun prenseseopuyorumnanaktan

slm bizde dr geldik şimdi poyrazın aşıları hastalıktan olayı ertelenmişti ama poyraz hemen hasta olduğu için her ay1tane yapıcaz dedi inş. ateşlenmez

buarada poyraz 7ay 11günlük kilosu 9.140 boyuda 72cm olmuş.

hadi bakalım maşallah.ateş fena oluyo,.

aynen benim kızım gündüz bişeyi yok oynuyor gülüyor maşallah geceleri düşman biliyor ağlayarak uyanıyor ya.İnşallah diştir sıkıntısı akıllı bıdığımın

bundan daha kötü olmazlar İnşallah.benim arkadaşımın kızı 15 gün ateşler içinde yattı 2 defa da acillik oldu diş çıkartırken.İnşallah bütün bebişler hafif atlatır diş çıkarma olayını

ohh gezın bakalım masallah.
bu mevsımde papatyamı acarmıs?yaz erken gelcek galıba .gelsınde kuzucukları gezdırelım rahat rahat :)

cnm valla 1 aydır var papatyalar marmaristeyim ben yaz gibi hava kışımız sonbahar gibi geçiyoo o yönden şanslıyızz

cnm biz doğumdan beri kullanıyoruz.hatta biçok arkadaşım kullanır bu kremi.
ben kullanıyorum cnm.yinede dr sor istersen bi..

bizde gezdik geldik hava soğuktu ama çok durmadık zaten..yağmur çorbasını yoğurdunu yedi uyuyor şimdi.akşama gezmeye gidicez yine.kaydirigubbakcemile

ne güzel geziyosunuz cnm bizim yerimizede gezin

Selam kızlar,

Oğluşa milupanın tavuk çorbasını içirdim seviyor onu ama benim yaptıklarımı sevmiyor.

Buzluktan çıkardığınız sebzeleri veriyormusunuz kızlar siz ben hala kararsızım versem mi vermesemmi diye.

Kocam bugün geliyor sevindirik olduk.

Ya birde benim oğlana ek gıdayı 4 öğün falan verdiğimde göğsüm hemen doluyor hatta süt sızıyor çoğu zaman ek gıdaya yüklenirsem sütüm gider diye korkuyorum.

Ya birde sizin bebişlerde kafalarını sallıyorlarmı, benimki uykusu geldiğinde sallıyor doktor sallanmak istiyorum demek istiyor dedi ama ben endişeleniyorum çünki her uyku saatinde sallıyor

slm, benim oğlumda evde yaptıklarımdan yemiyordu uzun süre milupa tavulu, fasulye-domatesli onları kullandım.. yeni yeni evde yapılanlardan herşeyin içine soğan koyuyorum yoksa yemiyor..
ben dün balkabağını buzluktan çıkartıp püre yaptım buzluktakilere birşey olmuyor verebilirsin bence.. buzlukta kalma süresi önemli aylarca beklemişse verme zaten bizim içinde sağlıklı değil..

canım kahvaltımı veriyon kendisütüne yap sonra 2saatsonra meyve püresi ver sonra emdir 2saat sonra yogurt ver sonra emdir sonra çorba emdir yatır ben öyle yapıyorum bide verdigin ekleri az verirsen daha çok emzirirsin 1yaşına kadar annesütüalsın bol canım

2 ay falan oldu buzluğa koyalı yarın deniyeyim bakalım yiyecekmi.
Bu spalar ağızlarının tadını çok iyi biliyorlar.zemuszemus

Canım kahvaltıyı nasıl kendi sütümle yapıcm ki, 2-3 cicibebe 1 yumurta pekmez, kayısı peynir katıyorum yoğunsa kıcamı 1-2 ç. kaşığıda su koyuyorum su yerine sütümü koyabilirim aslında.
Ekleri az veriyorum ama günümün tamamı merti emzirmekle ve ek gıda hazırlığıyla geçiyor mutfaktan makimneyi açık kapamaktan nefret eder oldum ama ne yapalım şurda yaşına ne kaldı o zamana rahatlarız inşallah.

Birde yumurtayı bazıları günaşırı bazıları ise hergün veriyor, siz nasıl yapıyorsunuz kızlar, hatta bazı doktorlar peyniri veriyorsan yumurtayı ertesi günü ver bile diyorlarmış ben şimdiye kadar hergün yumurta verdim ve yanında az miktarda peynir verdim.

kızlar bakın busaateoldubenimkanca uyudu vehalen arda uyanıyo bitürl düzene sokamadım ne yaptysam olmadı artık çok bunaldım yne aglarsa fitil verecem aşk kırıntısı kendisütünle şöyle sagmama yerine o sagdıklarını onuniçine yap eger benim sütüm olursa öyle yapıyorum
birde ben yumurta bigün veriyorum bir gün vermiyorum peynir hergün veriyorum canım

bende hergün veriyordum yumurtayı doktorun yazdığı tarifi buldum gün aşırı yazıyor yumurtayı verme zamanı.

canım xx zor olduğunu biliyorum ama eğer bir hastalığı yoksa fitil verme ya.fitil ani ateş düşüşlerine neden olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…