canım bepanten kullan en zararsızı o doktorum herşeye rahatlıkla kullanabilirsin demişti ben bide mustela kullanıyorum çok güzel ürünleri ilaç değil krem gibi bi bak istersengünaydın semracım 3 saat arayla nöbeti devraldım:)
zeynep hanım gece 12 de yattı sabah 6 da kalktı uyumuyor gülüyor anlamıyorum ki ben bu yaramazı
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
zeynep 2 gün isal oldu sürekli değiştirmeme rağmen poposunu yıkamama rağmen pişik oldu yavrum
ne önerirsiniz ne süreyim:sinifsinif:
günaydınnn
dün öğlen uyumuştu ela 1 saat sonrasağlık ocağına gittik çıktık gezelim hava güzel dedik dönerken arabada uyuduyarım saat felna sonra hiç uyumadı akşam 9 yattı tabi mızıklayarak 12 buçukta mama verdim uyudu tekrar sabah 5te takrar mamaya kalktık içti uyudu 7de kalktı ama gece çok ağlıyo yaaa ne derdi var bu çocuğun anlamıyorum uyumuyo gülüyooo kalkıp babamız bile sabah kalkma uykum var uyuyalım biraz daha kahvaltı bile yapmıyo diş mi diyorum ama yok gözükenb diş felan
gezin bakalım ana kzolumunekankayizsmile
cnm ben doğduğundan beri tryosid kullanıyorum.birde almanyadan bitane krem geldi bana çok güzel pişik kremi büyükjlerde kullanabiliyo.ama tryosdi tavsiye ederim anında etkili..
herkese günaydınlar.biz kahvaltımızı yaptık dışarı çıkıcaz bugün yağmurla kuaföre gidicem.
hepinizi öptük...
neden sayfa ilerlemiyoo bzi kızımla parktan geldikk hava çok güzeel papatyalar açtı kapımın önünde
ay kızlar zeynep defne 2 köfte bir kasede yogurt yedi nasıl sevindirik oldum anlatamam:dance:
buarada poyraz 7ay 11günlük kilosu 9.140 boyuda 72cm olmuş
ohhh maşallah derın de yıyo köfte.tavuk balık ciğer ben herşeyi verıyorum valla.ay kızlar zeynep defne 2 köfte bir kasede yogurt yedi nasıl sevindirik oldum anlatamam:dance:
afiyet olsun prenseseopuyorumnanaktan
slm bizde dr geldik şimdi poyrazın aşıları hastalıktan olayı ertelenmişti ama poyraz hemen hasta olduğu için her ay1tane yapıcaz dedi inş. ateşlenmez
aynen benim kızım gündüz bişeyi yok oynuyor gülüyor maşallah geceleri düşman biliyor ağlayarak uyanıyor ya.İnşallah diştir sıkıntısı akıllı bıdığımın
ohh gezın bakalım masallah.
bu mevsımde papatyamı acarmıs?yaz erken gelcek galıba .gelsınde kuzucukları gezdırelım rahat rahat :)
canım zeytin yağı sürdüm pek etki göstermedi sürekli sürmediğim için mi acaba
yasemincim hiç duymamıştım adını dur onu aldırayım ozaman.
canım dün gece nöbetci eczaneden o kremi aldırdım içeriğini okudum mantar kremi falan yazıyordu koorktum süremedim.iyi geliyosa başlayım ozaman hep mi sürcem pişik geçince bırakacakmıyım o kremi acaba
cnm biz doğumdan beri kullanıyoruz.hatta biçok arkadaşım kullanır bu kremi.
ben kullanıyorum cnm.yinede dr sor istersen bi..
bizde gezdik geldik hava soğuktu ama çok durmadık zaten..yağmur çorbasını yoğurdunu yedi uyuyor şimdi.akşama gezmeye gidicez yine.kaydirigubbakcemile
ne güzel geziyosunuz cnm bizim yerimizede gezin
maşallah canım poyraza sık sık ateşini kontrol et bir şey olmaz inşallah
ohhh maşallah derın de yıyo köfte.tavuk balık ciğer ben herşeyi verıyorum valla.
buarada poyraz 7ay 11günlük kilosu 9.140 boyuda 72cm olmuş.
hadi bakalım maşallah.ateş fena oluyo,.
Selam kızlar,
Oğluşa milupanın tavuk çorbasını içirdim seviyor onu ama benim yaptıklarımı sevmiyor.
Buzluktan çıkardığınız sebzeleri veriyormusunuz kızlar siz ben hala kararsızım versem mi vermesemmi diye.
Kocam bugün geliyor sevindirik olduk.
Ya birde benim oğlana ek gıdayı 4 öğün falan verdiğimde göğsüm hemen doluyor hatta süt sızıyor çoğu zaman ek gıdaya yüklenirsem sütüm gider diye korkuyorum.
Ya birde sizin bebişlerde kafalarını sallıyorlarmı, benimki uykusu geldiğinde sallıyor doktor sallanmak istiyorum demek istiyor dedi ama ben endişeleniyorum çünki her uyku saatinde sallıyor
canım kahvaltımı veriyon kendisütüne yap sonra 2saatsonra meyve püresi ver sonra emdir 2saat sonra yogurt ver sonra emdir sonra çorba emdir yatır ben öyle yapıyorum bide verdigin ekleri az verirsen daha çok emzirirsin 1yaşına kadar annesütüalsın bol canımSelam kızlar,
Oğluşa milupanın tavuk çorbasını içirdim seviyor onu ama benim yaptıklarımı sevmiyor.
Buzluktan çıkardığınız sebzeleri veriyormusunuz kızlar siz ben hala kararsızım versem mi vermesemmi diye.
Kocam bugün geliyor sevindirik olduk.
Ya birde benim oğlana ek gıdayı 4 öğün falan verdiğimde göğsüm hemen doluyor hatta süt sızıyor çoğu zaman ek gıdaya yüklenirsem sütüm gider diye korkuyorum.
Ya birde sizin bebişlerde kafalarını sallıyorlarmı, benimki uykusu geldiğinde sallıyor doktor sallanmak istiyorum demek istiyor dedi ama ben endişeleniyorum çünki her uyku saatinde sallıyor
slm, benim oğlumda evde yaptıklarımdan yemiyordu uzun süre milupa tavulu, fasulye-domatesli onları kullandım.. yeni yeni evde yapılanlardan herşeyin içine soğan koyuyorum yoksa yemiyor..
ben dün balkabağını buzluktan çıkartıp püre yaptım buzluktakilere birşey olmuyor verebilirsin bence.. buzlukta kalma süresi önemli aylarca beklemişse verme zaten bizim içinde sağlıklı değil..
canım kahvaltımı veriyon kendisütüne yap sonra 2saatsonra meyve püresi ver sonra emdir 2saat sonra yogurt ver sonra emdir sonra çorba emdir yatır ben öyle yapıyorum bide verdigin ekleri az verirsen daha çok emzirirsin 1yaşına kadar annesütüalsın bol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?