2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk günler hergün varim aşırı gelir dediler şimdi gün aşırı veriyorum peynir hergün veriyorum ama labne demişti doktorumuzz

dün ben lavaş gri varya ondan verdim ısırıp ısırıp yedi maşallah.

günaydın kızlar.bende yumurtayı hergün veriyorum.kahvaltımızı yaptık uyuyo yağmur uyansın gezmeğe gidicez hava çok güzel burda...öptük hepinizi....

bende hergün veriyodum yumurtayı ama çoğunluk gün aşırı diyor.peynir ve yumurta bebeğe aşırı protein yüklemesi yapıyordur belki diye korktum.bilmeden yavrumu zorladım belkide .

size iyi haftasonları bende tek başıma çıkıcam dışarıya biraz alışveriş yapıcam bebeğime kaynanam ve görümcelerim bakıyor bugün de

pişen hersey dona bılırde
buzluk serbest yane dok söledibayanssulusmile
gunaydın herkezeopuyorumnanaktan
benım kızda asla çorba ıcmıyo hep çöpe gııdyo.
mılupann tavuklu corbasımı var ilk kez duydumbilmiyorumkismile

hım yarım verdim uyudu bidaha vermem ama çok aglıyodu dalamıodu
dün ben lavaş gri varya ondan verdim ısırıp ısırıp yedi maşallah.
maşlah canımmmmmmmm
günaydın kızlar
günaydın canım
canım var benimkide ikl hep onlardan yedi sende dene biraz katı oluyolar su koy çorba kıvamına gelir
selam kızlar nasılsın bakalım biz artık evimize döndükkk

hoşgeldin canım evineee

merhaba arkADAŞLAR NASILSINIZpek çok arkadaş yok artık burda ya eskiden daha güzeldi sanki paylaşım daha çoktu herkes gelsin lütfen.:enbuyukkk:vereliniortak
yarenin diş bugdayınla kınasını yaptım perşembe günü o kadar güzel geçtiki göbek attık bol bol yaren makas hesp makinası steteskop aldı ne olacağını çözemedik.kına yakılırken bindallı giydi minik prensesim benim facebookta fotoları var.
diş buğdayını yaptım 1 gün sonra alt ön dişi çıktı:)çok mutluyuz.inşallah herkesin bebeği böyle kolay çıkarır ağrısız ateşsiz

kızlar selam, gece yatmadan önce bebişlere ne yediriyorsunuz. Ben bebğime elma ve cevizli yoğurt yediryordum ama bir kaç gündür yemek istemiyor. Varsa muhallebi tariflerinizi yazar mısınız. yemek yedirsem ağır mı olur.

hayırlı ugurlu olsun incileriniz canım ne gzel eglenmişsiniz hep böyle mutlu olun
canım gece yatrken o hafifgelir hem gece gaz yapar o rahatsız eder yogurdu ögün aralarında ver daha iyiolur hemde ögleden sonra

aynen cnm katılıyorumm.herkes dağıldı.eskiden daha güzeldi dha kalabalıktı...
dişiniz hayırlı olsun cnm bizimdaha çıkmadı.yaşında çıkarıcak heraldekaydirigubbakcemile3

dişiniz hayırlı olsun canım bizde daha hiiç bişi yokk tembel benim oğluş facebook beni ekleyebilirsin tatlım neslihan günaydın
tatlım ben muhallebi veriyorum yatmadan uyanınca emziriyorum yetmezse biberon maması veriyorum pirinç unuyla yapabilirsin ben yapıp içine biberon maması koyuyorum daha besleyici olsun diye yada kaşık mamaları var onlardan verebilirsin

Bende artık yumurtayı gün aşırı vericem. Yetişkinlere bile haftada 5 tane veriliyor.
Bende tavuklu çorba yaptım yemeyen oğlum bayıldı. Milupanın kıvamında olunca yedi belkide homıojen seviyor galiba benim oğlum.

hayırlı ugurlu olsun incileriniz canım ne gzel eglenmişsiniz hep böyle mutlu olun

canım gece yatrken o hafifgelir hem gece gaz yapar o rahatsız eder yogurdu ögün aralarında ver daha iyiolur hemde ögleden sonra

aynen cnm katılıyorumm.herkes dağıldı.eskiden daha güzeldi dha kalabalıktı...
dişiniz hayırlı olsun cnm bizimdaha çıkmadı.yaşında çıkarıcak heraldekaydirigubbakcemile3

herkese teşekkür ilk dişimiz kınamız bunlar bizim mürvetimiz sayılır demi bebeklerimizin mürvetia.shihoyyyt

slm kızlar misafırım vardı şimdı gııtler bulasıkları yıkadım geldım.
ben gece 11 gıbı muhallebı verıyorum uyuyor uyanıncada devam sütü verıyorum ama 100 cc yı bıle bıtırmıyor .sanırım gece uykuda beslenmeyı bırakacak yavas yavas.
diş cıkaran bebıslerımızede masallah saglıklı dişlerı olsun insallah.

merhaba.inşallah bu hafta ben de yapıcam Derin'e diş buğdayı:) ama bız de kına olayı olmuyo.doktora gıttık bugün kızım 72 cm olmuş.kılosu da 8700.300 gr altında scalanın dedı.bı de bana çok yedırme bu çoçuğu dıyodu etrafımdakıler.zaten çok yemıyo ki.neyse ordan da gezdık tozduk.ben bu hafta zor otururum zaten eşim izne çıktı durmaz evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…