hım yarım verdim uyudu bidaha vermem ama çok aglıyodu dalamıodubende hergün veriyordum yumurtayı doktorun yazdığı tarifi buldum gün aşırı yazıyor yumurtayı verme zamanı.
evet canım bende öyle agır gelir hergün
canım xx zor olduğunu biliyorum ama eğer bir hastalığı yoksa fitil verme ya.fitil ani ateş düşüşlerine neden olabilirmiş
maşlah canımmmmmmmmdün ben lavaş gri varya ondan verdim ısırıp ısırıp yedi maşallah.
günaydın canımgünaydın kızlar
canım var benimkide ikl hep onlardan yedi sende dene biraz katı oluyolar su koy çorba kıvamına gelirpişen hersey dona bılırde
buzluk serbest yane dok söledibayanssulusmile
gunaydın herkezeopuyorumnanaktan
benım kızda asla çorba ıcmıyo hep çöpe gııdyo.
mılupann tavuklu corbasımı var ilk kez duydumbilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsın bakalım biz artık evimize döndükkk
hayırlı ugurlu olsun incileriniz canım ne gzel eglenmişsiniz hep böyle mutlu olunmerhaba arkADAŞLAR NASILSINIZpek çok arkadaş yok artık burda ya eskiden daha güzeldi sanki paylaşım daha çoktu herkes gelsin lütfen.:enbuyukkk:vereliniortak
yarenin diş bugdayınla kınasını yaptım perşembe günü o kadar güzel geçtiki göbek attık bol bol yaren makas hesp makinası steteskop aldı ne olacağını çözemedik.kına yakılırken bindallı giydi minik prensesim benim facebookta fotoları var.
diş buğdayını yaptım 1 gün sonra alt ön dişi çıktı:)çok mutluyuz.inşallah herkesin bebeği böyle kolay çıkarırağrısız ateşsiz
canım gece yatrken o hafifgelir hem gece gaz yapar o rahatsız eder yogurdu ögün aralarında ver daha iyiolur hemde ögleden sonrakızlar selam, gece yatmadan önce bebişlere ne yediriyorsunuz. Ben bebğime elma ve cevizli yoğurt yediryordum ama bir kaç gündür yemek istemiyor. Varsa muhallebi tariflerinizi yazar mısınız. yemek yedirsem ağır mı olur.
merhaba arkADAŞLAR NASILSINIZpek çok arkadaş yok artık burda ya eskiden daha güzeldi sanki paylaşım daha çoktu herkes gelsin lütfen.:enbuyukkk:vereliniortak
yarenin diş bugdayınla kınasını yaptım perşembe günü o kadar güzel geçtiki göbek attık bol bol yaren makas hesp makinası steteskop aldı ne olacağını çözemedik.kına yakılırken bindallı giydi minik prensesim benim facebookta fotoları var.
diş buğdayını yaptım 1 gün sonra alt ön dişi çıktı:)çok mutluyuz.inşallah herkesin bebeği böyle kolay çıkarırağrısız ateşsiz
dişiniz hayırlı olsun canım bizde daha hiiç bişi yokk tembel benim oğluş facebook beni ekleyebilirsin tatlım neslihan günaydınmerhaba arkADAŞLAR NASILSINIZpek çok arkadaş yok artık burda ya eskiden daha güzeldi sanki paylaşım daha çoktu herkes gelsin lütfen.:enbuyukkk:vereliniortak
tatlım ben muhallebi veriyorum yatmadan uyanınca emziriyorum yetmezse biberon maması veriyorum pirinç unuyla yapabilirsin ben yapıp içine biberon maması koyuyorum daha besleyici olsun diye yada kaşık mamaları var onlardan verebilirsinkızlar selam, gece yatmadan önce bebişlere ne yediriyorsunuz. Ben bebğime elma ve cevizli yoğurt yediryordum ama bir kaç gündür yemek istemiyor. Varsa muhallebi tariflerinizi yazar mısınız. yemek yedirsem ağır mı olur.
hayırlı ugurlu olsun incileriniz canım ne gzel eglenmişsiniz hep böyle mutlu olun
canım gece yatrken o hafifgelir hem gece gaz yapar o rahatsız eder yogurdu ögün aralarında ver daha iyiolur hemde ögleden sonra
aynen cnm katılıyorumm.herkes dağıldı.eskiden daha güzeldi dha kalabalıktı...
dişiniz hayırlı olsun cnm bizimdaha çıkmadı.yaşında çıkarıcak heraldekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?