2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar diş buğdayı nasıl oluyor buğdaymı kaynatıyorsunuz, sonra noluyo o ,yeniyormu?
bilmiyorum hiç gülmeyin :)

iyi geceler canım.benim bebeğim bişey yemiyor akşam.zorla biraz meyveli yoğurt ve süt verebiliyorum

iyi geceler canım.benim bebeğim bişey yemiyor akşam.zorla biraz meyveli yoğurt ve süt verebiliyorum

bu aralar bütün bebekler aynı sanırım canım bende zorla yediriyom zorla yiyince de kusuyo aç olsa der iyom bırakıyom biraz önce muhallebi yaptım 2 kaşık bile yemedi:umursamaz:

merhabalar.benim kızım muhallebiyi severek yiyor.muhallebiyi keçi sütü ve pirinç unuyla hazırlıyorum sonrada içine elma püresi ve mandalina suyu katıyorum.hem daha besleyici oluyor.
dişi çıkan bebişlerin incileri hayırlı olsun diğerleride ağrısız kolay çıksın ınşallah.

ayyy kımsecıkler yoook.semra poyraz bey uyudumu nerelerdesın?

tabi alıştınız geceleri beni burda görmeye:roflol:dün gece poyraz 12.30da uyudu bende hemen yattım ama çok şaşırdım inş. bu gecede uyur

ben burdayım hava çok soğuk dışarı çıkamıyozki neslihan hoşgeldin canım buluşma noldu

ooo topik boş bugün
dün gezdik bugünde zeynebi babasına attım temizlik yaptım
akşamada yemekli misafirim var yemeklerimde hazır
hepinizi öpüyorum

evt cnm ya sabahtan beri bakıyorum sayfı aynı kız uyudu düzene giriyoz hrhalde

ii gecelr bende haziran annesiyim.11 haziranda canım bitanecik oğlum ardam doğdu.bizide aranıza kabul edermisiniz.?

hoşgeldiniz:) kızlar naber yaa.izmirde de yağmur geceden beri 1 dakika bile durmadı hala da yağıyor.bız de hiç çıkmadık evden.benım de akşam yemeğe mısafırım vardı atlattım çok şükür.kısmetse haftaya c.tesi de derinin diş buğdayını yaparsak gerıye doğum günü kalıyor.

ya bu arada derin 2.dişini çıkarmak üzere.çok huysuz normalde hiç değildir.dr dun calgel jel verdı.pek tavsıye etmıyorum ama çok rahatsız olursa surun dedı.var mı aranızda kullanan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…