2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu arada derin 2.dişini çıkarmak üzere.çok huysuz normalde hiç değildir.dr dun calgel jel verdı.pek tavsıye etmıyorum ama çok rahatsız olursa surun dedı.var mı aranızda kullanan?

slm canım dişiniz hayırlı olsun bakalım dr bıze dentınoks jel verdı ben memnunum.sennkını bılmıyorum canım.
bende bugun görümcemle sınemaya gıttım kızıma babası ve babanesı baktılar.kafam dagıldı ohh ne güzelmıs gezmek yaz gelsede kızımıda gezdırsem bol bol

yine herkes yatmış ben ve poyraz ayaktayız off off...
gülin bende dentinox jel kullanıyorum biraz rahatlatıyo seninkini bilmiyorum
alhan hangi filme gittiniz bende eşime gidelim dedim ama götürmedialsanaalsanasmile

slm canım yıne nöbettesınız desene ....
ejder kapanına gıttık fena degıldı.benım esımde gıtmez ama görümcem sagolsun....

evt canım nöbetteyiz şimdi uyutmayı deneyecem bakalım uyuyacakmı
benim görümcem yok sadece eşim var gidebileceğimalsanaalsanasmile

yine uykusuzum yaa 7 de ayaktayızz off çok uykucu olmama rahmen çok özledim uykuyu en geç 8buçuğa kadar uyudum doğduğundan buyana siz nasıl kızlar

ne güzel cnm kafa dağıtmışsın ben en son ne zaman sinamaya gittiğimi bile hatırlamıyorum.

kızlar ela ela 2 haftadır gel babası yapıyoo 2 gündür tel sarar kızımı yapıyooo çok seviniyom yeni bişaylar öğrenince

Günaydın kızlar,
bende çok uykusuzum, Ailece hastayız , birde bu halimle kucaktan inmiyor benim zıpır oğlum çok zor oluyor
Diş buğdayını sordum kimse cevap vermemiş, neyse önemli değil
:umursamaz:

Günaydın kızlar,
bende çok uykusuzum, Ailece hastayız , birde bu halimle kucaktan inmiyor benim zıpır oğlum çok zor oluyor

gecmiş olsun cnm bende bilmiyom bi anlatan olsa bende öğrencem diş çıkınca mı çıkmadan mı yapılıyo çabuk çıksın diyeee

Günaydın kızlar,

günaydın tatlım geçmiş olsun
diş buğdayı hakkında valla bilgim yok tatlım biz yapmayız önceden annemden yapıyomuşuz ama şimdi yapmıyolar kusura bakma

lerda hoşgeldin aramıza,
elacım, sağol arkadaşım, kızının adı ela galiba senin adın ne?
annemde kayınvalidemde bilmiyor hiç yapmamışlar, yapmam bende herhalde ama merak ediyorum
kayınvalidemler çocuk ilk yürüdüğünde adım çöreği yaparlarmış, yani ilk adım attığında
poğaça gibi yapıp birinin içine altınmı paramı bişey koyarlarmış, kime çıkarsa çocuğa hediye alıyormuş
çok yapılıyormuş o poğaca komşulara, çocuklara falan da dağıtılıyormuş,

sizin resim eklemek istiyorum ama yapamıyorum bana yardımcı olacak birileri var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…