pınar hoşgeldin canım
eminecim doğru diyosun ama yinede hazır şeyler vermemek lazım bence
polemik yaratmak istemem de.benim ayna yansıtmıyor.günün 10 saati çalışıp eve ölü gibi dönüyorum.kalan zamanda çocuğumun biberonlarını yıkayıp kaynatıyorum çorba yapıyorum.hafif ortalığı topluyorum,biraz kızımla zaman geçiriyorum saat 12 oluyor.yatıyorum gece 3-4 kez bebeğim kalkıyor uykusuz bir şekilde 06:30 da kalkıp tekrar işe.Ben her işe yetişemiyorum malesef.Elimden geleni yapıyorum Allah a emanet yavrum
ha şöyle ya topic eski haline dönüyo yavaş yavaş..iyiyiz tatlım sen nasılsın...
ewt gülin ya dün gece uyumadı doğru düzgün.bakıyorum kabarma falan yok sadece böyle sanki beyazlama var ama bikaçyerde acaba birden fazlamı çıkaracakk anlamaımkiii..eyvahedigeldismile
pınar hoşgeldin canım
eminecim doğru diyosun ama yinede hazır şeyler vermemek lazım bence
İyiyiz Pınarım sen nasılsın?
geldimi elektrikleriniz
valla hazır süttende hazır olmuyomu ilk yoğutda geçtiğimizde hep mayaladım doktorumda öyle dedi süt alcak yerde yok napıyım hazırdan mı mayalasam yine içim rhat değil bide şöyle düşünüyorum sonuçta mama veriyorum emmiyo oda hazr yoğurtta onlara uygundur herhalde diyorum bilmiyorum yaa ne doğru ne yanlış herşey hazırrrrrr alıştık mı ne hazıraa
ben yoğurdu kendim mayalıyorum tanıdık sütçümüz var 2 3 günde bir alıp myalaıyorum yağmur bayılıyo yoğurda yumurtaya peynire.bugüne kdr ne verdiysem yedi hiç yememezlik yapmadı.bizimde kaloriferlerimiz pek yanmıyo ev zor ısındı bugün.yöneticiye inip sordum kömür bitiyomuş.alın dedim çocuğum war banyoda yaptırdım.adam tamam dedi..yağmur hanım güzelce uyudu banyodan sonra kalktı az önce meyvesinide yedi.şimdi oyuncaklarıyla oynuyoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?