2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pınar hoşgeldin canım
eminecim doğru diyosun ama yinede hazır şeyler vermemek lazım bence

valla hazır süttende hazır olmuyomu ilk yoğutda geçtiğimizde hep mayaladım doktorumda öyle dedi süt alcak yerde yok napıyım hazırdan mı mayalasam yine içim rhat değil bide şöyle düşünüyorum sonuçta mama veriyorum emmiyo oda hazr yoğurtta onlara uygundur herhalde diyorum bilmiyorum yaa ne doğru ne yanlış herşey hazırrrrrr alıştık mı ne hazıraa

çalışan anne olmak çok zor haklısın allah yardımcınız olsun ama benim asla içime sinmiyor kendimi parçalıyorum yine yapıyom işleri.evde oturanın da işi hiç bitmiyor inan

pınar hoşgeldin canım
eminecim doğru diyosun ama yinede hazır şeyler vermemek lazım bence

İyiyiz Pınarım sen nasılsın?
geldimi elektrikleriniz

hoşbulduk kızlar...elektrikler beni delirtti sabah 5 te kesildi ama nasıl kesilmek odalar,salon,banyo kesik...koridor ve mutfakta var...sitenin trafosunda bir problem varmış...neyse sonunda düzeldi...

canım dooğru herşey hazır ama elimden geldiğince yemeklerini peynirini yoğurdunu eve yapmaya çalışıyorum katkı maddeleri var çünkü hazırlarda he evde yaptığım ne kdr doğal bilemem ama hazır içime sinmiyo iştee yoğurdu günlük sütle mayalıyorum ben bu arada

ben yoğurdu kendim mayalıyorum tanıdık sütçümüz var 2 3 günde bir alıp myalaıyorum yağmur bayılıyo yoğurda yumurtaya peynire.bugüne kdr ne verdiysem yedi hiç yememezlik yapmadı.bizimde kaloriferlerimiz pek yanmıyo ev zor ısındı bugün.yöneticiye inip sordum kömür bitiyomuş.alın dedim çocuğum war banyoda yaptırdım.adam tamam dedi..yağmur hanım güzelce uyudu banyodan sonra kalktı az önce meyvesinide yedi.şimdi oyuncaklarıyla oynuyoo.

bişi sorcam hanımlar bebişleri tek başınıza yıkıyabiliyor musunuz
ben biri olmadan daha hiç yıkamadım nasıl yapcam anlatırmısınızzzzz lütfeen

her banyoda birini beklemek olmuyo ama nasıl yapcam onuda bilmiyorum ilk aylar file iyiydi ama sığmıyorki şimdik

cnm kaç aylık bebeğin neden yıkıyamıyosun.?ben doğduğundan beri kendim yıkyorum.yardım aldığımda oldu ama genelde ben yıkıyorum.sol elimle göğsünün altından tutuorum,sağ elimle su döküyorum.vucudunu yıkıyorum ilk önce sonra çıkmaya yakın başını yıkıyorum 2 kere şampuanlıyorum.
havlusuna sarıyorum yağlıyorum giydiriyorum bayaa açıkladımmmm...:))))

valla kzım 22 haziran doğumlu ama inanılmaz hareketli 2 kişi bile zor yıkıyoruz zıplıyo balık gibi kayar diye korkumdan tek yıkayamıyorum canımcım

az öncede ben yıkadım zeynebi meyve yedi sadece agzı degil saçlar ayaklar yer yerini batırdı delikafaduldenhemen yıkayıp yatırdım dogdugundan beri bende kendim yıkıyorum

ay teşekkürler açıklamanı deniycem ama benim kızı önce bağlamak lazım sol elle tutsam sağ elle destek olsam eee elllerim bittiii suyu kim dökçekk öff

cnmm benim kızım hiperaktif resmen. çok zorlanmıyorum ama banyo yaptırırken.anlattığım gibi.
bide eline ördekleri var onları weriorum.o oynarken ben yıkıyorum zaten 5 dk ya.bence dene inan başaracaksınopuyorumnanaktan

banyon evin sıcaksa al kucagına bacaklarının arasına sıkıştır kucagında yıka ben yazın hep öyle yıkadım kucagımda ama şimdi soguk oldugu için küvetinde yıkıyorum

slm kızlar bugüm haziran bebeklerinin çoğu banyo yapmış poyrazda yemek yeyince kustu banyo yaptırdım bende doğduğundan beri kendim yıkıyorum çokta zor olmuyo bazen küvetin içinden dışarı atlamaya çalışıo ama tutuyorumkaydirigubbakcemile3

bende yazın hep kendim yıkadım evler soğunca içerde yıkıyoz su getir götür zor oluyoo eşimle yıkıyoz
küvetinde oturuyo içine eller çıkmıyo her yer su oluyo bayıllıyooo çıkartamıyom

Leo kaç kilo alıyorsun sütü
Ben 2 kilo aldım 20 dak kaynattım 3 küçük kavanoz mayaladım kalanını dolaba koydum ne kadar dayanır acaba arkadaşım 1 hafta dayanacağını söyledi ama 1 hafta çok uzun bir süre sen nasıl yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…