Canım benim düşünüyorum yapmayı annemlerle konuşayımda ben nasıl yapayım onlar çünkü onlar yaparcanım ya kıyamam iyleşemedinmi sen. dikkat et kendine
biz yaptık geçen hafta zeynebe.marketlerde aşurelik buğday satılıyor ya ondan altık annem haşladı üstünü çerez şekerlerle süsledik hemen yapmaya karar verdiğimiz için hazır pasta aldık iki üç komşu çağırdık hediğimiz var demedik ama hediyeli gelsinler istemedik çünkü 2 hafta önce bebek günü yaptılar aralarınada para toplamışlara altın almışlar hedikde de hediye almak olmaz dedik.çok güzel di toplamda zaten 6 kişiydik herkezi çağırmadım.
sende yapabilirsin ama bana da haber ver belki gelebilirim
Ben yetişemiyorum artık bıraktım ütüyü canım, iş ev çocuk , olmuyor herşey yetişmiyorkızlar bebişlerin bütün camaşırlarını ütülüyomusunuz
Bizimde daha iki tanesi çıktı , ama hiç durmuyormuş annemi aradım, yeniler geliyor galibamaşallh cnm biz 1. göremedik bende yaşımda çıkarmısım annesine çekcek herhalde allah kolaylık versin
ben herşeyi ütülüyorum canım.kızlar bebişlerin bütün camaşırlarını ütülüyomusunuz
kesinlikle katılıyorum ben de kendımızınkılerı çamaşırları bıle ütülüyorum.derinin de ağız bezıne kadar utuluyorum.en son ben de normal deterjanla yıkadım sonra bı kere daha durulattım bakalım bişey olmazsa normal deterjanla yıkmaya devam edicem.hayatta içime sinmez vallaha buruşuk buruşuk giydirilir mi yahu çocuğalmaz:ben kendi iç çamaşırlarımıza kadar ütülüyorum ütü insanın aynasıdır .yıkamayla pek çok mikrop ölmüyormuş ancak ütüyle hafifliyor ama hepsi ölmüyormuş bile.kilotların ağlarına iyice basmak lazım hele bebeklerimiz en kıymetlimiz dikkat etmek lazım
hayatta içime sinmez vallaha buruşuk buruşuk giydirilir mi yahu çocuğalmaz:ben kendi iç çamaşırlarımıza kadar ütülüyorum ütü insanın aynasıdır .yıkamayla pek çok mikrop ölmüyormuş ancak ütüyle hafifliyor ama hepsi ölmüyormuş bile.kilotların ağlarına iyice basmak lazım hele bebeklerimiz en kıymetlimiz dikkat etmek lazım
canım dier topic bugün buluşçaktı karşıda haberim yokben burdayım hava çok soğuk dışarı çıkamıyozki neslihan hoşgeldin canım buluşma noldu
maşallah uyusunda büyüsünnevt cnm ya sabahtan beri bakıyorum sayfı aynı kız uyudu düzene giriyoz hrhalde
hoşgeldin canıma.s.ii gecelr bende haziran annesiyim.11 haziranda canım bitanecik oğlum ardam doğdu.bizide aranıza kabul edermisiniz.?
bende diş buğdayı yapmak istiyorum ama daha dişimz yoookksempatiksalakcinni nasıl yapılıyo bilmiyorum canım araştırcam hele bi dişimiz çıksındaaGünaydın kızlar,
bende çok uykusuzum, Ailece hastayız , birde bu halimle kucaktan inmiyor benim zıpır oğlum çok zor oluyor
Diş buğdayını sordum kimse cevap vermemiş, neyse önemli değil
:umursamaz:
kullanıcı panelinden avatar yükliceksin canımsizin resim eklemek istiyorum ama yapamıyorum bana yardımcı olacak birileri var mıdır acaba?
ben ütülemiyorum tatlım doğduğundan berikızlar bebişlerin bütün camaşırlarını ütülüyomusunuz
tartışma yaratmak istemem ama buruşuk falan olmuyo sıkmasını az devirde yapıyorum buruşmuyo biraz mikrop da almaları gerek bence ben ütülemiyorumhayatta içime sinmez vallaha buruşuk buruşuk giydirilir mi yahu çocuğalmaz:ben kendi iç çamaşırlarımıza kadar ütülüyorum ütü insanın aynasıdır .yıkamayla pek çok mikrop ölmüyormuş ancak ütüyle hafifliyor ama hepsi ölmüyormuş bile.kilotların ağlarına iyice basmak lazım hele bebeklerimiz en kıymetlimiz dikkat etmek lazım
Ben aylık kontrollere gitmiyorum yarın sağlık ocağına gideyim diyorum bakalım mert kaç kilo olmuş. Bizimki çok ufak doğdu 2700 gr. 6. aylıkken 8650 gr dı kilo aldığını hiç sanmıyorum çünki çok hareketli ve ek gıda olayında işdahımız az sadece süt içiyor oda en fazla 1 saat falan tok tutuyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?