2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Di mi ılkecim yaa.bence de zayıf bi çocuk değil derin.millet bı de bana yedırme bu çocuğu tombik bu diyolardı.yaptıklarımdan yedırıyorum ona da demıştım o da senın yaptığın yemeklerin kalorisi azdır o yuzden tahıllı mama koy 1 kaşık dedi.ama almıycam herhalde.
ben sabah kahvaltısını verdım.öğlen de mercimek çorbası verdım içine ekmek doğrayıp.bıraz sonra meyve verırım içine bısk.koyup.akşam sütlü bisk.mamasını verıcem mılupanın.gece yatmadan önce de yoğurt veririm.

kıyma sevincim kısa sürdü, çünki oğlum olduğu gibi çıkardı, fitilden bile daha etkiliymiş bu tarhana meğer, ishal yapar demiş bir doktor inanmamıştım ama doğruymuş, kabız olan bebeklere tarhana içirin kızlar 5. dak sonra hemen çıkıyor.

Yoğurt yapıcam kızlar milupanın kavanozlarına sütü koyucam içinede 1 çay kaşığı yoğurt yeterli değilmi kızlar, ama yoğurt şeker sütün hazırrr yoğurdundan tutarmı acaba? Birde mayalık yoğurdu nasıl sulandırcam sıcak sütten mi döküyüm kesilmezmi o zaman. Kalöriferin üstüne koyum polarla sarayım mı normal bi yeremi koysam acaba.

Selam kızlar,
Ben de kısmetse pazar günü diş hediği yapıcam. Malum c.tesi çalışyorum.
Oooo ben Elif'in herşeyini ütülüyoruım kendi eşyalarımnızı da ütülemeden kaldırmam. Normalde kadın geliyo ütüye ve temizliğe ama 15 gündür hasta gelemedi. Zor oluyor ama yine de ütülüyoruım.
Sabah 8'de çıkıyorum evden. Akşam 8'de evdeyim. Yemek hazırla, yemeği topla, elifin tabak çatal biberonunu yıka, evi toparla, elifle oyna, çamaşır yıka, ütüyü yap , elifin ertesi günkü yemeğini yap onu yap bunu yap derken gece 1 oluyor. C.tesi de aynı tempo. Ha bide işim masa başı değil, sabah adliyede koştur öğlen müvekkil peşinde koştur. Akşamüstü büroya dön toplantı yap,dilekçe yaz. Bi acayip hayat yaşıyorum anlayacağınız. Ama ütü ihmale gelmez :) ılla ki yapıcam, yapmazsam eksilirim sanki :)
Zaten herşeyi tam yapıcam diye yakında ortadan ikiye çatlıycam bu gidişle :)

cnm o kadar kasma çoçuklusun sen olacak o kadar ben evdeyken o kadar kasmıyom olduğu yere kadar kafana takma boşver

canım ya çok tatlı yazmışsın valla fedakarlık eşittir analık

canım ben makinada mayalıyorum bi bilgim yok:1no2:

aynen gülinn daha ne vericem çocuğa.sabah kahvaltı,öğlen tarhana yaptım içine ekmek doğradım biraz..
2 saat sonra yoğurt içine bisküvi bazen..1,2 saat sonra meyve püresi,muhallebive gece tahılı aralardada emiyo.ben bile yiyemem onun yediklerini..ha eğer kilo almasını istesem mamayı dayarım çocuğa poff şişerr.emsin yaşına kadar 1 kere bile olsa..bence iyi ben elimden geleni yapıyorum yediriorum,gerisi yağmurun yapısına bağlı.inanılmaz hareketli biçocuk hiperaktif..
ütüye gelince walla çoğu zaman yapıorum ama yapamadığım zamanda olmuo deil...yağmur kaka yaptı görürşzzz.

Canım tarhanadan sonramı yaptı kaka, bende yedirdim tarhana dak sonra hemen çıkardı ishal olmuş.

Benimde günüm böyle geçiyor canım , Allah yardımcımız olsun
Ordan oraya koşturmaktan yollarda düştüm bayıldım , yüzümdeki yara hala geçmedi
Bizimde aynamız net göstermesin napalım :)

Maşallah oğluşuna canım, Yusuf Kayrada çok seviyor , ışıkları açıp kapatıyoruz durmadan :)

Özgecim maşallah canım, herşeye yetişebilen tüm arkadaşları tebrik ediyorum
ben yapamıyorum malesef bilmiyorumkismile
yemek, çamaşır , temizlik, herşey bana bakıyor
çalışan anne olmak çok zormuş

Canım tarhanadan sonramı yaptı kaka, bende yedirdim tarhana dak sonra hemen çıkardı ishal olmuş.

cnm yağmur zaten genelde kahvaltıdan sonra yapıyo,yapmazsa çorbadan sonra ama dediğin gibi ishal yapmıyo bizde.ben kabız olunca kuru kayısı kaynaıtorum komposto gibi,hem ona hem bize iyi geliyo.her bebek farklı..
banyomuzu yaptık şimdi uyuyoruzz mis gibi koktuu kıızmm.
ama huysuz bugün dün gecede uyumadı.
bakalım herkesin çocuğu banyodan sonra rahatlar uyur yağmurda en fazla yarım saat uyur kalkar.bakalım ne kdr uyuacak?**

belki diş gelıyodur canım.bizim kızlar normalde uslu bılıyosun.derın de huysuz bı kaçgundur.üst dişi patlamak üzere.yavrum ağrı yapıyo herhalde.

Selam kızlar...nasılsınız??

ha şöyle ya topic eski haline dönüyo yavaş yavaş..iyiyiz tatlım sen nasılsın...

belki diş gelıyodur canım.bizim kızlar normalde uslu bılıyosun.derın de huysuz bı kaçgundur.üst dişi patlamak üzere.yavrum ağrı yapıyo herhalde.

ewt gülin ya dün gece uyumadı doğru düzgün.bakıyorum kabarma falan yok sadece böyle sanki beyazlama var ama bikaçyerde acaba birden fazlamı çıkaracakk anlamaımkiii..eyvahedigeldismile

memnunum canım sinbo almıştım ben 20 tlydi hemde normal mayalama işini beceremediğim için aldım gayete memnunum günlük mayalıyorum

saol cnm fiyatıda uygunmuşşş bende alayım büyümix veriyorum evde hazır sütten yapmaktan dedim içim rahat değil ama ne yapcan köyde oturcanda sütcün olcak kaynatcan mayalıcaksınnn

anne sütüyle makinede mayalanırmı acaba,
sağdığım sütleri içmiyorda benim oğlum
öyle değerlendirebilirmiyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…