Selam kızlar,
Ben de kısmetse pazar günü diş hediği yapıcam. Malum c.tesi çalışyorum.
Oooo ben Elif'in herşeyini ütülüyoruım kendi eşyalarımnızı da ütülemeden kaldırmam. Normalde kadın geliyo ütüye ve temizliğe ama 15 gündür hasta gelemedi. Zor oluyor ama yine de ütülüyoruım.
Sabah 8'de çıkıyorum evden. Akşam 8'de evdeyim. Yemek hazırla, yemeği topla, elifin tabak çatal biberonunu yıka, evi toparla, elifle oyna, çamaşır yıka, ütüyü yap , elifin ertesi günkü yemeğini yap onu yap bunu yap derken gece 1 oluyor. C.tesi de aynı tempo. Ha bide işim masa başı değil, sabah adliyede koştur öğlen müvekkil peşinde koştur. Akşamüstü büroya dön toplantı yap,dilekçe yaz. Bi acayip hayat yaşıyorum anlayacağınız. Ama ütü ihmale gelmez :) İlla ki yapıcam, yapmazsam eksilirim sanki :)
Zaten herşeyi tam yapıcam diye yakında ortadan ikiye çatlıycam bu gidişle :)
Selam kızlar,
Oooo ben Elif'in herşeyini ütülüyoruım kendi eşyalarımnızı da ütülemeden kaldırmam. Normalde kadın geliyo ütüye ve temizliğe ama 15 gündür hasta gelemedi. Zor oluyor ama yine de ütülüyoruım.
Sabah 8'de çıkıyorum evden. Akşam 8'de evdeyim. Yemek hazırla, yemeği topla, elifin tabak çatal biberonunu yıka, evi toparla, elifle oyna, çamaşır yıka, ütüyü yap , elifin ertesi günkü yemeğini yap onu yap bunu yap derken gece 1 oluyor. C.tesi de aynı tempo. Ha bide işim masa başı değil, sabah adliyede koştur öğlen müvekkil peşinde koştur. Akşamüstü büroya dön toplantı yap,dilekçe yaz. Bi acayip hayat yaşıyorum anlayacağınız. Ama ütü ihmale gelmez :) İlla ki yapıcam, yapmazsam eksilirim sanki :)
Yoğurt yapıcam kızlar milupanın kavanozlarına sütü koyucam içinede 1 çay kaşığı yoğurt yeterli değilmi kızlar, ama yoğurt şeker sütün hazırrr yoğurdundan tutarmı acaba? Birde mayalık yoğurdu nasıl sulandırcam sıcak sütten mi döküyüm kesilmezmi o zaman. Kalöriferin üstüne koyum polarla sarayım mı normal bi yeremi koysam acaba.
canım ben makinada mayalıyorum bi bilgim yok:1no2:
aynen gülinn daha ne vericem çocuğa.sabah kahvaltı,öğlen tarhana yaptım içine ekmek doğradım biraz..
2 saat sonra yoğurt içine bisküvi bazen..1,2 saat sonra meyve püresi,muhallebive gece tahılı aralardada emiyo.ben bile yiyemem onun yediklerini..ha eğer kilo almasını istesem mamayı dayarım çocuğa poff şişerr.emsin yaşına kadar 1 kere bile olsa..bence iyi ben elimden geleni yapıyorum yediriorum,gerisi yağmurun yapısına bağlı.inanılmaz hareketli biçocuk hiperaktif..
ütüye gelince walla çoğu zaman yapıorum ama yapamadığım zamanda olmuo deil...yağmur kaka yaptı görürşzzz.
Benimde günüm böyle geçiyor canım , Allah yardımcımız olsunpolemik yaratmak istemem de.benim ayna yansıtmıyor.günün 10 saati çalışıp eve ölü gibi dönüyorum.kalan zamanda çocuğumun biberonlarını yıkayıp kaynatıyorum çorba yapıyorum.hafif ortalığı topluyorum,biraz kızımla zaman geçiriyorum saat 12 oluyor.yatıyorum gece 3-4 kez bebeğim kalkıyor uykusuz bir şekilde 06:30 da kalkıp tekrar işe.Ben her işe yetişemiyorum malesef.Elimden geleni yapıyorum Allah a emanet yavrum
Maşallah oğluşuna canım, Yusuf Kayrada çok seviyor , ışıkları açıp kapatıyoruz durmadan :)Oğlum kıyma yemiyor diyordum ya şimdi yaptım tarhanalı kıyma 1 kase içti çok mutlu oldum.
enim oğlan 1 haftadır çok değişti, kucağımıza alınca acaip heyecanlanıyor ellerini çırpıyor ve sürekli gülüyor, elektirik prizlerine dokunmayı çok seviyor oturdukmuda kızıyor.
Özgecim maşallah canım, herşeye yetişebilen tüm arkadaşları tebrik ediyorumSelam kızlar,
Canım tarhanadan sonramı yaptı kaka, bende yedirdim tarhana dak sonra hemen çıkardı ishal olmuş.
cnm memnunmusun bende almak istiyorum ama kararsızım
Selam kızlar...nasılsınız??
belki diş gelıyodur canım.bizim kızlar normalde uslu bılıyosun.derın de huysuz bı kaçgundur.üst dişi patlamak üzere.yavrum ağrı yapıyo herhalde.
memnunum canım sinbo almıştım ben 20 tlydi hemde normal mayalama işini beceremediğim için aldım gayete memnunum günlük mayalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?