2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm inş gecer alarjimi acaba çocuk dokturumu baktı cildiyemi

günaydın kızlar bebeğimi doktora götürdüm.Çok şükür iltihabı geçmiş.Kolay gelsin

Maşallah iyi yiyormuş , yarasın kuzuna , neden kilo almıyor ozaman

Afiyet olsun, yağmurada yarasın

Geçmiş olsun Allah şifa versin
Nil sizede geçmiş olsun arkadaşım

günaydın kızlar bebeğimi doktora götürdüm.Çok şükür iltihabı geçmiş.Kolay gelsin
Gözünüz aydın Neslihancım alkisalkisalkis

Günaydın arkadaşlar,
Bugün güzel güneşli bir gün,,
İnşallah güzel geçer..
Çalışan annelere kolay gelsin
Öptüm sizi Şeniz

günaydın güzel anneler ve bebişlerı....
kahvaltımızı yaptık geldık.sualr yıne yok ve bulasıklar duruyo camasırlar dolup tastı yakında bitlendık dersem sasırmayın -tatlicadiarzu-
hasta bebeişlere cok gecmıs olsun insallah alerjılerı kısa sürede gecer.
benımde kızımın agız kenarında kızarıklıklar vardı dr emzık kullandıgı için dedı nukun emzıgını kullanıyoruz kenar plastıklerı alerjı yapıyor dedı krem verdı.nekadar narın bu cocuklar...

geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşir
tünaydın
kızlar yeni topik açtım doğum gnü hazırlıkları diye bakarsanız
çok sagol ii düşünmüşsün
geçmiş olsun
günaydın kızlar
tünaydın
tünaydınnn tatlımmm vala 2 . uykusundan kalkcak bizim kız uyuyomu senin ki sabahları
benimki gece uyumasa uyuyo ama bugün erkenciydi

kızlar oğlum kahvaltısını yemiş :lepi:
içim rahatladı, dün bütün gün aç durmuştu
herobaby ballı sekiz tahıllı içine anne sütü, yumurta, peynir , tereyağı
buydu menümüz , cicibebe sevmiyor

Günaydın kızlar; Bizim menümüz de böyle:

Elifi işe gelmeden emziriyorum 9'da.
12 gibi kahvaltısını brunch olarak alıyor hanfendi :)
Kahvaltıda ıhlamurun içine 3 cicibebe, bir ceviz ve 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum.Yanına kibrit kutusu kadar beyaz peynir ya da bir küçük labne. Günaşırıda bir yumurta sarısı yiyiyor. Peyniri ve yumurtayı ekmek içiyle veriyorum.
Bazen de kahvaltıyı anne sütüne hazırlatıp içine milupa 8 tahıllı ballı koyuyorum.Yanına yine peynir yumurta yiyiyor ayrı olarak.
Bazen de (bugün öyle yapıcak annem) bir yumurta sarısı, maydanoz ve kaşarlı omlet yapıyorum. Yanına da peynir ve mandalina suyu hüpletiyor.

Öğlen 3 gibi çorbasını ya da sebze püresini artık ne varsa yiyiyor. Bugün yeşil fasulye yemeği var menüsünde :)

Akşamüzeri yoğurt ya da meyva yiyiyor. Akşam 7 gibi ben gidince emziriyorum. Sonra akşam 8,30'da yemeğe oturduğumuzda öğlen yememişse eğer ya tavuk haşlaması ya da köfte veriyorum. Çünkü bazen kıymayı yada tavuğu direk sebzenin yada çorbanın içinde veriyorum.

Eğer öğlen 3 gibi ben emzirmeye gidersem sebze yemeği akşam 6'ya kalıyor. O zaman akşam sofraya oturduğumuzda yoğurdunu veriyorum.

Gece 10'da emiyor yine. Gece kalkarsa emzirmeden uyutmaya çalışıyorum.Gece beslenmesini kestim artık. Sabah 6 filan olmasını bekliyorum genelde de alıştı artık sabah 06,30 gibi emiyor. 1 saat sonrada uyanıyor tamamen.

Bizde böle :)

Maşallah Elife , yarasın lop lop et olsun :)
bizimde öğlende yeşil fasulye-domates-patates püresi var :)
ben gece uyanınca emziriyorum hala, kesmekmi lazımmış? kafamçokkarıştı

maşallah elif e annesi.canım gece beslenmesi iyi değil diyorlar.Ama sebebini hiç araştırmadım tahminen uykularının bölünmemesi için çünkü gelişme uykuda da devam ediyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…