canım çook geçmiş olsun bebeğine. benim kızımda alerji oldu.herşeyi yiyebiliyordu alışmıştı ama. 2 hafta önce çok korkuttu bizivucüdünda kırrmızılıktan cildi görünmüyordu. doktorda pansuman verdi. sabah akşam yıkayıp pansuman yaptık. neye alerjisi olduğunu da bilemedik.burda alerji testi yapmıyorlar bebeğim çok küçük olduğu için.
günaydın kızlar bebeğimi doktora götürdüm.Çok şükür iltihabı geçmiş.Kolay gelsin
Maşallah iyi yiyormuş , yarasın kuzuna , neden kilo almıyor ozamanemelcım kızım 10 gıbı kahvaltısını yapıyor(yumurta peynır ,pekmez,kasık maması,devam sütü,cıcıbebe)
öglen corbasını ıcıyor ekmekle bırlıkte.(genelde tarhana ve mercımek sorbasını severek yıyor.)
sonraında yogurt
sonrakı ögünde meyve
gece yatmadan muhallebı yıyor.yogurtla meyve yer degıstırıyor bazan.
aksam yemekte bıze eslık edıyor.günlük bu sekılde beslenıyoruz.
Afiyet olsun, yağmurada yarasınohh hadi bakalım bak yıkadın işte...:))
walla öle ya bende kendimi uuzun zannediodumm.maşallah özgeyesempatiksalakcinni
selam kızlar dışardaydık,kayınpederim hamsi yemeğe götürdü bizi.yağmurada yedirdim azar azar.şimdide muhallebisini yedi kakasını yaptı uyuyacak.öptük hepinizi.
Geçmiş olsun Allah şifa versinuzun bır aradan sonra merhaba kızlar....neler yapmıs bebişler böyle...emekleyenler,diş cıkaranlar....malum bızımde allerjıyle basımız dertte.bugun yeditepe unıverstesınde prof.dr. reha cengizliere götürdüm oğlumu...yıne bazı allerjı kan testleri yapılcak...bebegımın canı acıyacakdr kılosunu boyunu begendı....bundan sonra zayıflamaz ınsallah dedı..ınsallah oyle olur cunku bebeğime yedırmeye korkuyoz....bebegınız zayıf dıye uzulmeyın kızlar...onemlı olan saglık...kılonun hıcbır onemı yok...zaten bu zamanlarında tombiş olmaları hosumuza gıdıyo ama buyuyupde tombul olurlarsa....baslarız dıyetısyen aramaya Allah korusun....herseyın bası saglık...
Gözünüz aydın Neslihancım alkisalkisalkisgünaydın kızlar bebeğimi doktora götürdüm.Çok şükür iltihabı geçmiş.Kolay gelsin
tünaydınnn tatlımmm vala 2 . uykusundan kalkcak bizim kız uyuyomu senin ki sabahlarıgünaydın kızlar
geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşiruzun bır aradan sonra merhaba kızlar....neler yapmıs bebişler böyle...emekleyenler,diş cıkaranlar....malum bızımde allerjıyle basımız dertte.bugun yeditepe unıverstesınde prof.dr. reha cengizliere götürdüm oğlumu...yıne bazı allerjı kan testleri yapılcak...bebegımın canı acıyacakdr kılosunu boyunu begendı....bundan sonra zayıflamaz ınsallah dedı..ınsallah oyle olur cunku bebeğime yedırmeye korkuyoz....bebegınız zayıf dıye uzulmeyın kızlar...onemlı olan saglık...kılonun hıcbır onemı yok...zaten bu zamanlarında tombiş olmaları hosumuza gıdıyo ama buyuyupde tombul olurlarsa....baslarız dıyetısyen aramaya Allah korusun....herseyın bası saglık...
tünaydıngünaydınnnn
çok sagol ii düşünmüşsünkızlar yeni topik açtım doğum gnü hazırlıkları diye bakarsanız
geçmiş olsungünaydın kızlar bebeğimi doktora götürdüm.Çok şükür iltihabı geçmiş.Kolay gelsin
tünaydıngünaydın kızlar
benimki gece uyumasa uyuyo ama bugün erkenciyditünaydınnn tatlımmm vala 2 . uykusundan kalkcak bizim kız uyuyomu senin ki sabahları
bende pro olayım bari
kusur kalmayayım dimi hihoyyyt
iyiyiz dünürüm sen nasılsın?
geçmiş olsun cnm inş gecer alarjimi acaba çocuk dokturumu baktı cildiyemi[/QUOT
teşekkürler canım .önce çocuk doktoru baktı.o benim yapabileceğim birşey yok dedi.cildiyeye gönderdi. o da ılık suyla pansuman yapın dedi.üzerine krem verdi. birde alerji damlası verdi. o kadar.1 hafta sonra geçti ama izleri hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?